Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

dionisis έγραψε:Για σας παιδια, με της αλλαγες που εγειναν μπερδευτικα, αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.Απολυτηριο ενοιεου λυκειου 17,6

Και διπλοματα Β, Γ, Δ και Α μεχρι 125cc που απο το 2011 γυνεται απεριοριστο.

Μπορει να μου πει καποιος τι μορια εχω; Ευχαριστω...

2260 έχεις.
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Λετε η βαση στην α να παει πανω απο 2200 μορια;
ντημις

Δημοσίευση από ντημις »

Γεια σας παιδια μολις τελειωσα τον στρατο σαν δοκιμος εφεδρος αξιωματικος πυροβολικου και περιμενω να βγει η προκυριξη για ειδικους φρουρους. Εχω απολυτηριο λυκειου με 10 απο ενιαιο λυκειο εχω απολυτηριο στρατου δοκιμος εχω διπλωμα αυτοκινητου εχω διπλωμα απεριοριστου μηχανης εχω για μοτοποδυλατο ειμαι το 2 παιδι απο τα 3 της οικογενειας και παιρνω τα μορια απο τριτεκνους ξερει κανεις ποσα μορια βγαζω και αν υπαρχει καμια ελπιδα να με παρουν;
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

ντημις έγραψε:Γεια σας παιδια μολις τελειωσα τον στρατο σαν δοκιμος εφεδρος αξιωματικος πυροβολικου και περιμενω να βγει η προκυριξη για ειδικους φρουρους.Εχω απολυτηριο λυκειου (1000) με 10 απο ενιαιο λυκειο εχω απολυτηριο στρατου δοκιμος (500) εχω διπλωμα αυτοκινητου (200) εχω διπλωμα απεριοριστου μηχανης (300) εχω για μοτοποδυλατο ειμαι το 2 παιδι απο τα 3 της οικογενειας και παιρνω τα μορια απο τριτεκνους (200) ξερει κανεις ποσα μορια βγαζω και αν υπαρχει καμια ελπιδα να με παρουν;

Αν όντως πέρνεις τα μόρια των τριτέκνων έχεις 2200 και έχεις αρκετες ελπίδες... Κάνε τα χαρτιά σου και βλέπουμε...
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

TEO έγραψε:Λετε η βαση στην α να παει πανω απο 2200 μορια;

Εγώ πιστεύω να παίξει γύρω στα 2200 δεν νομίζω παραπάνω...
tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tolios »

Καλησπερα παιδια... Σορυ αν φαινομαι ασχετος ς αυτο το κομματι αλλα μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα της Α με την Β; ! Ποιος ειναι υποψηφιος για που δλδ; !
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Αν ειχες κανει τον κόπο να διαβάσεις 2 σελίδες πισω ή την προηγούμενη προκύριξη θα σου ειχε λυθεί η απορία... :D

Υπάρχουν 2 κατηγορίες, η Α' είναι για αυτούς που έχουν απολυτήριο απο εννιαίο λύκειο και η Β' που μπαίνουν οι αποφοιτοι όλων των άλλων λυκείων. Η Α' κατηγορία αποσπά το 80% των εισαχθέντων ενώ η Β΄ το 20%. Στην προκύριξη που περιμένουμε να βγεί απο την Α' θα μπούνε 400 άτομα και απο την Β' 100.
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Ερωτηση κρισεως. Αν κανουν τα χαρτια τους 10.000 με απολυτηριο ενιαιου λυκειου δηλαδη ανηκουν στην Α κατηγορια (400 ατομα). Και αλλα 100 με απολυτηριο αλλου λυκειου δηλαδη Β κατηγορια (100 ατομα). Απο τα 10.000 μπορουν να παρουν καποια Θεση απο της Β κατηγοριας?
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δεν μπορω να καταλαβω την ερωτηση σου
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτοι που δικαιουνται να ειναι στην Α κατηγορια και μαλλον θα ειναι και οι περισσοτεροι μπορουν να παρουν καποια απο τις θεσεις της Β κατηγοριας;

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να μου πει καποιος ποσα μορια συγκεντρωνω
-Απολυτηριο ΤΕΕ 12
-ΔΕΑ
-Ειδικες Δυναμεις
-Αγγλικα (Lower)
-Διπλωμα μοτοποδηλατου και αυτοκινητου

Εχω ελπιδες η τσαμπα.
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Johnnys Aigaleo έγραψε:Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτοι που δικαιουνται να ειναι στην Α κατηγορια και μαλλον θα ειναι και οι περισσοτεροι μπορουν να παρουν καποια απο τις θεσεις της Β κατηγοριας;

Μόνο σε περίπτωση που δε συμπληρωθεί ο αριθμός που προβλέπεται από την προκήρυξη. Δηλαδή αν κάνουν τα χαρτιά τους 99 άτομα για Β' κατηγορία (πράγμα απίθανο Εικόνα) τότε 1 άτομο θα συμπληρωθεί από την Α' κατηγορία.
''Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένων με τίτλο σπουδών μίας κατηγορίας υποψηφίων δε θα καλυφθούν, οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους της άλλης κατηγορίας.'' προκήρηξη 2009 Εικόνα

elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Nikos έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να μου πει καποιος ποσα μορια συγκεντρωνω
-Απολυτηριο ΤΕΕ 12
-ΔΕΑ
-Ειδικες Δυναμεις
-Αγγλικα (Lower)
-Διπλωμα μοτοποδηλατου και αυτοκινητου

Εχω ελπιδες η τσαμπα.

ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ :1200
ΔΕΑ:500
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ :500
LOWER :100
ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ :100
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ :100
ΣΥΝΟΛΟ :2500 μόρια
Δε χάνεις τίποτα να τα κάνεις... Αλλά ας πουν και οι συμφορουμίτες που είναι υποψήφιοι για Β' αν έχεις ελπίδες Εικόνα
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alof »

Πω Πω τι 10.000 λετε ρε... Αν κανουν 10.000 ετησεις δεν περναμε με τιποτα... Μην με ξενερωνετε βραδιατικα... :P
George

Δημοσίευση από George »

Καημερα! εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 13,7 διπλομα αυτοκινητου και μηχανης απεριοριστο και ειδικες δυναμεις ποσα μορια συγκεντρωνω με τα νεα δεδομενα;
εχω ελπιδες;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες