Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εντάξει φίλε δεν χρειάζεται να σχολιάζεις κάτι που είπε ένα παιδί. Απλά μην δίνεις σημασία στο μηνυμά του εφόσον δεν τον πιστεύεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Ιουν 13, 2010 3:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tetsuya

Δημοσίευση από tetsuya »

Καλα σου λεει ρε τσακαλιαρη... Το παιδι πληροφοριες δινει δεν το κανει για να περασει την ωρα του. Εγω ομως δεν καταλαβα ποσα μορια θα παρουν αυτοι που εβγαλαν το διπλωμα μετα το 2009.200 μορια; Δεν γινεται να μην μοριοδοτηθουν καθολου και να μοριοδοτησουν με 100 τα μοτοποδηλατα. Δεν στεκει.
...

Δημοσίευση από ... »

Πιστευω οτι προκειται για ενα υψηλου επιπεδου forum ! αν ο καθενας πεταει την βλακια του κ εσεις δεν τον τοποθετητε στην θεση του μετα γινετε το μπαχαλο της παραπληροφορησεις ! δεν νομιζω κανεις νοημον να πηρε στα σοβαρα αυτο για το διπλωμα, εκτος αν επιθυμητε να ταραξετε τους υποψηφιους για να τους εχετε σε αγωνια κ αναμονη ! κανεις ομως δεν θα το ηθελε αυτο ! μπαινουμε για να παρουμε σωστες πληροφοριες οχι για να ακουμε την εξυπναδα του καθενως κ αλλοι 10-20 να ρωτανε για το αληθες.

συγγνωμη αν εχω αδικο, ο καθενας κρινεται !

elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Θα συμφωνήσω με τον...
Θα ξεσηκωθούν πολλοί... Υπάρχουν υποψήφιοι που έδωσαν και χρήματα και χρόνο και προσπάθεια για αυτό το δίπλωμα. Και πιστεύω οι περισσότεροι έχουν μετά το 2009...
Πάντως ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις Τasso. Καλή επιτυχία σε όλους τους σχετικούς κι άσχετους, όπως κάποιοι με λάθος κριτήρια προσπαθούν να Κατηγοριοποιήσουν. Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ρε παιδιά φόρουμ είναι κάνενας δεν σας αναγκάζει να διαβάζεται η να πιστεύετε αυτά που γράφονται. Θα προτιμούσα να μην σχολιάζεται δεν είμαστε καφενείο
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Παιδια δεν ειναι λογικο ετσι... Το ποιο λογικο ειναι να περνουν 100 για μοτοποδηλατο,200 για μοτοσυκλετα και 300 για μοτοσυκλετα απεριοριστου... Κατι που παλι ειναι ατοπο καθως αυτος που εχει ηδη μοτοσυκλετας σε 2 χρονια του γινεται αυτοματα απεριορισοτυ... Για να μην μιλησω και για την σχεση χρονου κατοχης διπλωματος με την ικανοτητα του καθενα... Για μενα τελειως ατοπο αυτο το μετρο...
panos

Δημοσίευση από panos »

Ο καθε ενας λεει οτι θελει. Παντως παιδια και εγω ειχα ακουσει οτι ισως γινει κατι με τα χρονια στα διπλωματα. Εξαλλου και αυτο δεν ειναι κατι καινουριο και στην πυροσβεστικη για να ισχυει το γ κατηγοριας το διπλωμα πρεπει να το εχεις πανω απο 6 μηνες αλλιως δεν μετραει μια. Μπειτε κ δειτε. Αρα αυτο που λεει ο φιλος ο τασος εχει λογικη κ πολυ σωστη απο την στιγμη που θα πανε στις μηχανες κατευθειαν πρεπει να οδηγουν καλα μηχανες γιατι τα ατομα ειναι λιγα.
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Φυσικά κι έχει λογική pano... Συμφωνώ... Ο τρόπος όμως που πάει να εξεταστεί η ικανότητα σε αυτό είναι λάθος.
tasoss

Δημοσίευση από tasoss »

Ρε φιλε εστω εγω μπαινω με ονομα κ γραφω οτι πληροφορια εχω ειτε καλη ειτε κακη. εσυ ουτε το ονομα σου δεν κανεις τον κοπο να γραψεις. τελος παντων δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. και οσο για τον ξεσηκωμο που λεει η ελισσαβετ συγνωμη αλλα (χεστηκαν). δεν τους νοιαζει.

αυτα δεν ξαναγραφω. αυτο που εμαθα σας το μετεφερα. καλη συνεχεια

...

Δημοσίευση από ... »

greek_army έγραψε:ρε παιδιά φόρουμ είναι κάνενας δεν σας αναγκάζει να διαβάζεται η να πιστεύετε αυτά που γράφονται. θα προτιμούσα να μην σχολιάζεται δεν είμαστε καφενείο
επειδη ξαναναφερω οτι προκειτε για ενα σοβαρο forum πιστευω θα επρεπε να υπαρχει ενα σχετικο φιλτραρισμα των πληροφοριων ! δεν επιτρεπεται ο καθενας να πεταει κ να λεει οτι θελει κ αλλοι 20 να τον χαζευουν, γιατι δεν πιστευω να το πιστεψε κ κανενας ! σκοπος μας ειναι να πληροφορηθουμε οσα περισσοτερα μπορουμε οχι να μπερδευτουμε χειροτερα κ καποιος πρεπει να σταματησει την ροη των μη εξακριβωμενων πληροφοριων ! η παρεμβαση μου γινεται για να καθησυχασω οσο μπορω τους υποψηφιους κ να τους υπενθημισω να μην τα παιρνουν ολα της μετρητης !

...

Δημοσίευση από ... »

tasoss έγραψε: ρε φιλε εστω εγω μπαινω με ονομα κ γραφω οτι πληροφορια εχω ειτε καλη ειτε κακη. εσυ ουτε το ονομα σου δεν κανεις τον κοπο να γραψεις. τελος παντων δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. και οσο για τον ξεσηκωμο που λεει η ελισσαβετ συγνωμη αλλα (χεστηκαν). δεν τους νοιαζει.

αυτα δεν ξαναγραφω. αυτο που εμαθα σας το μετεφερα. καλη συνεχεια

ονομαζομαι σπυρος αν αυτο σε ικανοποιει! εγω εχω μια αρχη ! να μην δινω οποιαδηποτε πληροφορια πρωτου την εξακριβωσω τουλαχιστων απο 2 εγκυρες πηγες (παντα κρατικεσ)

δεν πεταγομαι να διαδωσω οτι εμαθα απο την κυρα κατινα της φειτονιας μου ουτε λεω οτι θελουν τους καλυτερους!

σιγα μην νοιαστηκαν αν εισαι ο καλυτερος η ο χειροτερος η' αν ξερεις να οδηγεις μηχανη ! τρυπες θελουν ν βουλωσουν κ εμεις θελουμε επαγγελματικη αποκατασταση!

παντα φιλικα !

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε μου πρίν λίγες μέρες είχε γράψει ένα παιδί ότι το δίπλωμα μηχανής θα γίνει 300 μόρια και ειδικές δυνάμεις και δόκιμοι θα πάνε στα 600 μόρια. Εγώ τον αμφισβίτισα γιατί δεν είχε ανακοινωθεί πουθένα επίσημα. Και πριν 2-3 μέρες βγήκε στο ΦΕΚ και για ειδικές δυνάμεις, δόκιμους και δίπλωμα μηχανής. Ας μην παρεξηγούμε μερικά παιδιά που γνωρίζουμε κάποιους ανθρώπους
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Παιδες πιστευω οτι αυτο που ειπε ο τασος εχει μια βαση. Δλδ ειναι σωστο να μετραν τα χρονια εμπειριας γιατι μερικοι εβγαλαν διπλωμα μονο για την προκυρηξη και δεν εχεουν οδηγησει μηχανη απο τοτε ακτος απο καποιες περιπτωσεις. Σ'αυτο που δεν συμφωνω ειναι στο οτι οι 500 θα πανε στην διας και δε νομιζω να ισχυει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

... έγραψε:
tasoss έγραψε: ρε φιλε εστω εγω μπαινω με ονομα κ γραφω οτι πληροφορια εχω ειτε καλη ειτε κακη. Εσυ ουτε το ονομα σου δεν κανεις τον κοπο να γραψεις. Τελος παντων δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Και οσο για τον ξεσηκωμο που λεει η ελισσαβετ συγνωμη αλλα (χεστηκαν). Δεν τους νοιαζει.

αυτα δεν ξαναγραφω. Αυτο που εμαθα σας το μετεφερα. Καλη συνεχεια

ονομαζομαι σπυρος αν αυτο σε ικανοποιει! Εγω εχω μια αρχη ! Να μην δινω οποιαδηποτε πληροφορια πρωτου την εξακριβωσω τουλαχιστων απο 2 εγκυρες πηγες (παντα κρατικεσ)

δεν πεταγομαι να διαδωσω οτι εμαθα απο την κυρα κατινα της φειτονιας μου ουτε λεω οτι θελουν τους καλυτερους!

σιγα μην νοιαστηκαν αν εισαι ο καλυτερος η ο χειροτερος η' αν ξερεις να οδηγεις μηχανη ! Τρυπες θελουν ν βουλωσουν κ εμεις θελουμε επαγγελματικη αποκατασταση!

παντα φιλικα !

Εδώ είσαι λάθος δυστηχώς στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ ένα παληκάρι έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του
....

Δημοσίευση από .... »

Αυτο με τα μορια των ειδικων δυναμεων κ της μοτ/τας ειχε λογικη, να κοπουν γυναικες ! αυτο με την προυποθεση κατοχης διπλωματος κ μαλιστα προ 1.5 ετους τι λογικη εχει; ασε που δεν αναγραφεται στην προκηρυξη εκτος αν αυριο η σημερα το βραδυ κανουν ειδικη τροποποιηση.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες