Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eua

Δημοσίευση από eua »

Εγω παντως θα τα παρω αν δεν παρουν γυναικες... Ελεοςςςςςς
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

peter1992 έγραψε:Να ρωτησω ποσα μορια παιρνεις αν εχεις κανει ΛΟΚ

400 μόρια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

alexis έγραψε:Λοιπον μαθε να διαβαζεις κ μαθε τι σημενει το ; Ρωτισα αν γνωριζεις κανεις αν θα προσθεσουν επιπλεον μορια στα ορφανα δευτερον πως εισαι τοσο σιγουρος που λες στον νικο οτι δεν μοριοδοτουνται τα ατομα αυτα γνωριζεις την μοριοδοτιση πριν ακομα να ανακοινωθει η προκυριξη, με την περσινη προκιριξη δεν εδιναν μορια φετος ανακοινωσαν πως θα μοριοδοτουνται τα ατομα αυτα στο ασεπ κ που ξερεις αν δεν το κανουν κ στην αστυνομια τριτον μιλησα προσωπικα με τον πρεοδρεο των Ε. Φ κ ειπε πως θα το εισιγιθει στο υπουργειο εχω κ το μην του σαν αποδιξει τεταρτον ενα παιδι που εχει τελειωσει πανεπιστημιο κ εχει δυο διπλοματα ξενης γλωσσας δεν τον αποκαλεις κ χαζο και το αν εκτιθομαι ασε να το κρινουν οι αλλοι εσει εισαι αυτος που καθεσαι να κοβεις τις οποιες ελπιδες ενως παιδειου με το να του λες εσυ περνας εσυ κοβεσαι κ αλλα τετοιες κουταμαρεςΕικόνα

1) Από την στιγμή που οι προηγούμενες προκηρύξεις ήτανε ίδιες και δεν είχε αλλάξει τίποτα στην μοριοδότηση. Εγώ στηρίζομαι σε αυτές και απαντάω
2) τα πτυχία σου δεν μου λένε κάτι και δεν σε αναγκάζει κανένας να διαβάζεις αυτά που γράφω.
3) Όσο για τα μόρια που ρωτάς και αν έχεις ελπίδες. Μην με ρωτάς εγώ κρίνω με βάση προηγούμενων προκηρύξεων. Εντάξει μορφωμένε-έξυπνε και ειρωνικέ αλέξη;
4) εγώ ξέρω που χρησιμοποιώ το ερωτηματικό. Εσύ μάλλον δεν ξέρεις και δες το ποστ σου στην σελίδα 52

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 07, 2010 8:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Alaniaris έγραψε:Στους δοκιμους και στις ειδικες δυναμεις παντως ακουσα πως ειναι δυσκολο να αυξησουν και αλλο τα μορια γιατι ειναι ηδη πολλα τα 400. Λετε να ανεβασουν μορια στις μηχανες μεγαλου κυβισμου λογο της ομαδας ΔΙΑΣ, η και στο φορτηγο μιας και δεν εχουν σχεδον καθολου γυναικες τετοιο διπλωμα;

υπάρχουνε γυναίκες που είναι στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ και πολλά κορίτσια βγάζουνε δίπλωμα για μηχανή για να πάρουνε μόρια
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Εχετε κάτι νεώτερο για τις προκηρύξεις στα σώματα ασφαλείας, δηλαδή για τους ειδικούς φρουρούς και τους συνοριοφύλακες;

Οι προκηρύξεις βρίσκονται στο στάδιο έγκρισης από το οικονομικό επιτελείο. Μόλις δοθεί το πράσινο φως, το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δηλώνει έτοιμο να προχωρήσει αμέσως στην έκδοσή τους και να γίνουν με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες πρόσληψης στα συγκεκριμένα σώματα.
nea

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αν καποιος ειναι απο επαλ παιρνει τα ιδια μορια με καποιον που ειναι απο γενικο λυκειο και εχουν βγαλει το ιδιο απολυτηριο?
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Αν καποιος ειναι απο επαλ παιρνει τα ιδια μορια με καποιον που ειναι απο γενικο λυκειο και εχουν βγαλει το ιδιο απολυτηριο;
ναι.
στεφανος

Δημοσίευση από στεφανος »

Γεια σας παιδια... Αν εχεις υπηρετησει πεζικο μπορεις να μπεις ειδικος φρουρος; Εικόνα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑ »

Μπορει να μου πει καποιος πως θα βγαλω τα μορια; Για να δω τι μαζευω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απαντάω και στους δύο σας... Κατεβάστε την προηγούμενη προκήρυξη και δείτε την μοριοδότηση http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
GEW

Δημοσίευση από GEW »

Μπορει να μου πει καποιος τι γινετε με τα μορια απο τα διπλωματα αμαξιου-μηχανης-επαγγελματικο κτλ; Τα μεγιστα που μπορει να μαζεψει καποιος απο εκει ειναι 400; Εγω τα βγαζω 500 ομως.200 μηχανης,200 φορτηγο,100 αμαξιου. Κανω καπου λαθος;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι κάνεις λάθος. Από την στιγμή που έχεις για φορτηγό δεν μετράει του αμαξιού, τα μέγιστα μόρια που μαζεύεις από διπλώματα οδήγησης είναι 400
GEW

Δημοσίευση από GEW »

Ευχαριστω greek_army. Να σε ρωτησω κατι τελευταιο, δεν εχω για μοτοσυκλετα απεριοριστω αλλα για 35 ιππους το εβγαλα πριν κανα 2μηνο σε 2 χρονια γινεται μονο του απεριοριστο. Παιρνω τα 200 μορια η οχι; Μπορω να κανω κατι;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑ »

Εχω μπερδευτει λιγο φιλε συγνωμη. ειμαι μελος τριτεκνης οικογενειας, και ειμαι προστατης. παιρνω μορια οπως και ενας πολυτεκνος; Εχω το διπλωμα αγγλικων πριν το lower to stantard παιρνει μορια; Εχω και τα τρια διπλωματα θα παρω για το καθε ενα ξεχωριστα μορια η μονο για φορτηγο και μηχανη; Σε παρακαλω απαντησε μου ειμαι πολυ αγχωμενοσ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν ανήκει στην κατηγορία της μοτοσυκλέτας θα τα πάρεις τα μόρια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες