Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
swtos

Δημοσίευση από swtos »

Λοιπόν μου είπανε μέσα από την αστυνομία ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στην προκήρυξη και όλα είναι χαζομάρες αυτό που κάνει ο πρόεδρος είναι καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους κ τίποτα παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Μάιος 29, 2010 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Παιδιά μην ξεφεύγουμε. Εδώ γράφουμε ότι μαθαίνουμε για την προκήρυξη. Για κουβεντούλα υπάρχει το "ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας"
Valantis

Δημοσίευση από Valantis »

Παιδιά μην μπερδεύεστε την προκήρυξη δεν την βγάζει ο πρόεδρος του σωματείου. Η προκήρυξη καθώς και τα κριτήρια επιλογής βγαίνουν απο υψηλά υφιστάμενους της υπηρεσίας και όχι απο εναν ειδικό φρουρό που τυχαίνει να είναι πρόεδρος ενος σωματείου... Οπότε αυτα που λέει τα λέει μάλλον επειδή την έχει ψωνίσει... Καλη επιτυχία σε όλους μας ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Μάιος 30, 2010 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Valantis

Δημοσίευση από Valantis »

dimis έγραψε:Αν κατι αλλαξουν πιστευω πως θα ειναι να δινουν 200 μορια επιπλεον στους πτυχιουχους συζητηται απο περισυ αυτο... Και δεν θα παιρνεις παραπανω λεφτα εννοειται σαν βασικο κριτηριο θα ειναι το απολυτηριο λυκειου.

ετσι με αυτον τον τποπο επειδη ειναι και λιγα τα ατομα θα καταφερουν να παρουν και τουπιο μορφωμενους και τα καλυτερα μαχιμια γιατι θα εχουν και τα μορια του στρατου.

ριχτε μια ματια στο πιο κατω:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4514262&ct=1 να δινουν 200 μορια

Οσο για αυτό αναφέρεται στην περσινή προκύρηξη που όλοι μας είδαμε οτι δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με αυτή του 2008 οποτε και τα νέα παπατζες λενε ΕικόναΕικόναΕικόνα
steven

Δημοσίευση από steven »

Μια ερωτηση για ειδ. Φρουρος θελει απολυτηριο λυκειου πανω απο 15;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 01, 2010 4:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εδώ είναι η προηγούμενη προκήρυξη κατέβασε και δες τον τρόπο μοριοδότησης http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 01, 2010 4:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
steven

Δημοσίευση από steven »

Δεν θελω τον τροπο μοριοδοτισεις απλα ρωταω αν χρειαζετε να εχεις απολυτιριο λυκιου πανω απο 15 για να σε παρουν η δεν παιζει ρολο ποσο εχεις; Γτ ειχα ακουσει οτι οτι για να γινεις δεκτος χρειαζεσε απολ. λυκιουπανς απο 15 ισχυει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε διάβασε την προκήρυξη και δες τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνεις ειδικός φρουρός, μην τα θέλεις όλα στο χέρι, μετράνε κι'άλλα πράγματα εκτός από το απολυτήριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 01, 2010 4:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γ.Π.

Δημοσίευση από Γ.Π. »

Γεια σας παιδια εχουμε τιποτα νεοτερο ειχαν πει πως αυτη η Εβδομαδα ειναι η τελευτεα προθεσμια για το αν βγει μεσα στον ιουνιο αλλιως ισος παμε για σεπτεμβριο! Ξερει μηπως κατι νεοτερο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

δημοσίευση του προέδρου του σωματείου των ειδικών φρουρών στο facebook.

για τους υποψηφιους ειδικους φρουρους που ρωτανε, η διαδικασια ειναι ως εξης:
1) αποφαση υπουργειου για προσληψη (εγινε)

2) εγκριση απο λογιστηριο δαπανων του κρατους (το σημαντικοτερο, εγινε)

...3) υπογραφη πρ. δημοκρατιας σε π/δ "αυξηση κατα 500 των οργανικων θεσεων ειδ. φρουρων" (τυπικο και συντομο, εκκρεμει)

4) εκδοση προκηρυξης (εκκρεμει).
mike25
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mike25 »

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Απλα τωρα επειδη περιμενω προκυρηξη για ειδικους φρουρους και ειμαι στο οριο (1982 γεννηθεις) ηθελα να δω αν μπορω να παω ακομα εκαμ, και αν παιζει ρολο που υπηρετησα αλεξιπτωτιστης.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Καλημερα παιδες... Μαθαμε τιποτα νεοτερο; Λεει τιποτα το εθνος η τα νεα;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Εγκριθηκε και απο το γενικο λογιστηριο του κρατους η δαπανη που αφορα τους 500 εφ. Η διαδικασια ειναι τυπικη και απιτει την υπογραφη του πδ απο τον προεδρο της δημοκρατιας και την εκτυπωση απο το τυπογραφειο. Συνεπως η ημερομηνια δεν μπορει να ειναι ακριβεις. Στο τρεχοντα μηνα. Εν αναμονη
παναγιωτησ

Δημοσίευση από παναγιωτησ »

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΔΥΠΛΟΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΟ (Α) (β) (γ) εχω τελιωσει ειδικες δυναμεις στην 35μκ. Κ εχω απολιτηριο 11/1/11 απο τεε πληροφορικησ. Ποια εινε τα μορια μου; Θα εχω καμια ελπιδα; Κ κατι ακομα, γνοριζει καποιος αν η καρτα ανεργιας θα μετραει στην προκηριξη. Γιατι εχω 16 μηνεσ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1090 από το απολυτήριου λυκείου
διπλώματα οδήγησης έχεις και στο αυτοκίνητο και σε μηχανή;
400 μόρια από την θητεία σου στις ειδικές δυνάμεις
η κάρτα ανεργία δεν μοριοδοτείται
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο