Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ε εντάξει. Γι'αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Όσο για το άλλο παιδί που ρώτησε στην Β κατηγορία η βάση θα είναι στα 2470 μόρια
greg

Δημοσίευση από greg »

Στην α κατηγορια ποσο υπολογιζεται να ειναι η βαση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διάβασε παραπάνω το έχω γράψει ήδη.

Y. Γ παιδιά ηρεμήστε σας παρακαλώ μην το κάνουμε το θέμα "παιδική χαρά"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Μάιος 27, 2010 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θου βου

Δημοσίευση από θου βου »

alex σορυ ρε φιλε. Κι εγω τα ιδια μορια με σενα εχω (2210) αλλα ξερω τι παιζει περιπου διαβαζοντας τα υπολοιπα σχολια. Δεν εχω τιποτα προσωπικο με σενα και με κανεναν αλλο απλα θα το δεις κι εσυ ποσοι μετα απο σενα θα ρωτησουν εχοντας ακριβως τα ιδια μορια
serpico_gr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από serpico_gr »

Ρε παιδια ολο λεμε για το ποσα μορια εχει ο καθενας και για το ποσα ατομα θα ζηταει η προκυρηξη... !
Μαθαμε τελικα ποτε θα βγει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η βάση θα είναι για την Α' Κατηγορία στα 2.060 περίπου για ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
Η βάση θα είναι για την Β' Κατηγορία στα 2.470 περίπου για ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Αυτά τα γράφουμε για τελευταία φορά. Αν ξαναδώ ποστ από παιδί που γνωρίζει τα μοριά του και ξαναρωτάει θα το σβήνω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

serpico_gr έγραψε:Ρε παιδια ολο λεμε για το ποσα μορια εχει ο καθενας και για το ποσα ατομα θα ζηταει η προκυρηξη... !
Μαθαμε τελικα ποτε θα βγει;

αναμένεται τις επόμενες μέρες.
christof

Δημοσίευση από christof »

Δε θα ασχοληθω αλλο... ακουω που ακουω κοτσανες του τυπου τι ειναι οι επιλαχοντεσ... κ δεν υπαρχει στανταρ αριθμος επιλαχοντων... μονο επιτυχοντεσ... κ κομμενοι επιτυχοντεσ... απο εκει καθοριζεται ο αριθμος των επιλαχοντων...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

christof έγραψε:Δε θα ασχοληθω αλλο... Ακουω που ακουω κοτσανες του τυπου τι ειναι οι επιλαχοντεσ... Κ δεν υπαρχει στανταρ αριθμος επιλαχοντων... Μονο επιτυχοντεσ... Κ κομμενοι επιτυχοντεσ... Απο εκει καθοριζεται ο αριθμος των επιλαχοντων...
μια χαρα αστυνομικος θα γινεις, με υπομονη και ευγενεια
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Σορρυ αλλα πελαγωσα παιδια...16,9/10 απολυτηριο ενιαιου λυκειου,lower αγγλικα, α' β' και μοτοποδηλατου διπλωματα κια πρωην δοκιμος τεθωρακισμενων... Τι μορια εχω... ; Να κανω τον κοπο να δηλωσω;
christof

Δημοσίευση από christof »

Ολα αυτα που λεμε τωρα δεν ειναι ασχετα με το forum;
δε βλεπω καποιος να τα σβηνει ομως...
κταλαβες τωρα ποιος ειναι ο λογος που εχω νευριασει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

diamantis έγραψε:Σορρυ αλλα πελαγωσα παιδια...16,9/10 απολυτηριο ενιαιου λυκειου,lower αγγλικα, α' β' και μοτοποδηλατου διπλωματα κια πρωην δοκιμος τεθωρακισμενων... Τι μορια εχω... ; Να κανω τον κοπο να δηλωσω;

1690 μόρια από το απολυτήριο λυκείου
100 μόρια από το lower
100 μόρια από το δίπλωμα μοτοποδηλάτου
400 μόρια επειδή ήσουνα δόκιμος

2290 μόρια έχεις και φυσικά να κάνεις τον κόπο και να φτιάξεις τα χαρτιά σου

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε christof δεν είμαι ο θεός. Απλά κρίνω με βάση από τις προηγούμενες προκηρύξεις. Και απλά γράφω την αποψή μου. Όπως την γράφεις και εσύ. Και όσο αφορά αυτό που λες με τους "επιτυχόντες". Τα περισσότερα παιδιά δυστηχώς δεν ξέρουνε πολλά πράγματα και δεν έχει τύχη να ξαναδώσουνε σε παρόμοια προκήρυξη. Αντί να κάτσεις και να κοροιδεύεις γιατί δεν λες και εσύ την γνώμη σου αφού ξέρεις μερικά πράγματα παραπάνω; Φόρουμ είναι και προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Αν δεν θέλεις να βοηθήσεις και θέλεις να κοροιδεύεις καλύτερα μην γράφεις

Υ. Γ τα μηνύματα που θεωρώ εγώ "άσχετα" τα μεταφέω στο "ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας" εκεί μπορεί να λέτε ότι θέλετε. Εκτός απο βρισιές και προσβολές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Μάιος 28, 2010 8:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FILIPOS

Δημοσίευση από FILIPOS »

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι θα πέσουν λίγο οι βάσεις. Δεν δικαιούνται να κάνουν χαρτιά όσοι ήταν με το σύστημα των δεσμών οπότε ο βαθμός απολυτηρίου λυκείου θα κυμανθεί πιο χαμηλά. Οι περισσότεροι ειδικοδυναμίτες και έφεδροι αξιωματικοί θα έχουν κάνει χαρτιά για ΕΠΟΠ και άρα μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα σε κάτι καλό...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Rafale »

Κωστα γιωργο και... Για συζητησεις που δεν αφορουν την προκηρυξη μπορειτε να πατε και Στο "κψμ για σωματα ασφαλειας" . Παντα φιλικα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες