Μάλιστα.. Ειδικότητα;illy έγραψε: Όχι προς Θεού, δεν είπα ότι παρεξηγήθηκεςΆλλωστε σου έχω πει ότι παντα απαντάς με ευγένεια κ είναι υπέρ σου, μπράβο σου! Ευελπιστώ να γίνω καλέ μου, συμμετέχω στον διαγωνισμό για τους ΕΠ. ΟΠ. Αυτό θα φανεί στις 12 Ιανουαρίου...
Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Γνωρίζει κανείς τι μεταθέσεις έχει το οικονομικό κ καθε πότε;
-
- Συνταγματάρχης
Ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος και των μονάδων. Δεν είναι σίγουρο κάθε πότε.aleka έγραψε:Γνωρίζει κανείς τι μεταθέσεις έχει το οικονομικό κ καθε πότε;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ρε παιδιά εγώ είχα δηλώσει νοσοκόμος ειδικών δυνάμεων και επείδη είχα μυωπία με έριξαν στο πέζικό. Ξέρετε αν θα με πάνε στην ειδικότητά μου αν με το καλό περάσω επ. Οπ; Επίσης με έχουν ι2 λόγω της όρασης. Άν κάνω εγχείρηση θα μπορέσω να κάνω μετάταξη σε ι1; Κιαν ναι μετά απο πόσο καιρό; Ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πεί;
Ειμαι εποπ μπορει καποιος να μου πει ποσα χρονια ειναι η παραμεθοριο σε ενα νησι; Και μετα μπορεις να πας στο τοπο σου; Και ποτε παιρνεις την δευτερη ειδικοτητα; Σας παρακαλω πεστε μου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 22
Συμφωνα με την προκηρυξη η 2η ειδικοτητα δινεται μετα την μονιμοποιηση-μετα απο την 7ετια δλδ- και αναλογα με τις αναγκες του Σ. Ξ. μετα απο 10 εως 15 χρονια ενας ΕΠΟΠ Μπορει να αναλαβει και υπηρεσιες διοικητικης φυσεως... Τωρα οσο για παραμεθοριο ή νησι σιγουρα ειναι μεχρι τα 4-5 χρονια αλλα και παλι κανεις δεν μπορει να σου το εγγυηθει διοτι ειναι συμφωνα με τις αναγκες της υπηρεσιας σου...EPOP έγραψε: Ειμαι εποπ μπορει καποιος να μου πει ποσα χρονια ειναι η παραμεθοριο σε ενα νησι; Και μετα μπορεις να πας στο τοπο σου; Και ποτε παιρνεις την δευτερη ειδικοτητα; Σας παρακαλω πεστε μου;
-
- Συνταγματάρχης
Το Ι δεν διορθώνεται.sotos έγραψε:Ρε παιδιά εγώ είχα δηλώσει νοσοκόμος ειδικών δυνάμεων και επείδη είχα μυωπία με έριξαν στο πέζικό. Ξέρετε αν θα με πάνε στην ειδικότητά μου αν με το καλό περάσω επ. Οπ; Επίσης με έχουν ι2 λόγω της όρασης. Άν κάνω εγχείρηση θα μπορέσω να κάνω μετάταξη σε ι1; Κιαν ναι μετά απο πόσο καιρό; Ρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πεί;
Βασικα καλησπερα σε ολο το φορουμ. Διαβαζω εδω και καμποση ωρα τα λεγομενα και τις αποριες του καθε στελεχους και μη. Προσωπικα ειμαι νεο στελεχος εκτη σειρα στο πεζικο και ειδικοτητα ατ και ειμαι στην αλεξπολη και συγκεκριμενα κατεχω διοικητικη θεση στο πρωτο γραφειο κατι που δεν προβλεπεται απο την ισχυουσα νομοθεσια. Μια μικρη λεπτομερεια ομως ειμαι αποφοιτος οικονομικης σχολης, η ανεργια ομως σε κανει να αναθεωρεις πολλα πραγματα για πανεπιστημια και σχολες γι αυτο στρατος και το κεφαλι σου ησυχο απο πολλες πλευρες. Τελοςπαντων τα παντα ειναι σωστες κινησεις και επιλογες και οχι απαραιτητα βυσμα. Ειμαστε στελεχοι και δυστυχως μας συμπεριφερονται οχι εμενα σε πολλους σα φανταρους γιατι πολλοι δεν αποβαλλουν την νοοτροπια την παρταλε σορυ κιολας. Απομονωστε επιτελου ολους αυτους που ηρθαν για 3 με 4 χρονακια και την κανουν και χαλανε την πιατσα των ανθρωπων που ο στρατος γι αυτους ειναι το επαγγελμα τους. Ευχαριστω και οποια απορια πολυ ευχαριστως να την επιλυσω μιας και ειμαι μεσα στην πηγη των πληροφοριων που ειναι σωστες περα για περα γιατι βλεπω πολλες απαντησεις που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα κοινως απεχουν πολυ απο αυτη.
Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε σχετικά με τις μετατάξεις στρατιωτικού προσωπικού σε άλλα υπουργεία. Ξέρω πως αυτού του είδους οι μετατάξεις αναφέρονται στο πολιτικό προσωπικό, απλά αναρρωτιέμαι μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό για εποπ πριν τη μονιμοποίηση (πριν το πέρας της 7ετίας).
Καλησπερα παιδια, ειμαι 5 χρονια εποπ στο πυροβολικο και θελω να ρωτησω αν μπορω να παω στο μουσικο. Εχω καποια πτυχια αλλα δεν ξερω η υπηρεσια τα δεχεται, γνωριζετε κατι να μου πειτε;
-
- Συνταγματάρχης
Για να κάνεις μετάταξη πρέπει να υπογραφεί η απόφαση απ'τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αφού περάσει απ'την ολομέλεια της Βουλής(απ'όσα γνωρίζω). Για να πάς Σ. ΜΣ. Μόνο με απόσπαση αν γίνει.CURE_BOY έγραψε:Καλησπερα παιδια, ειμαι 5 χρονια εποπ στο πυροβολικο και θελω να ρωτησω αν μπορω να παω στο μουσικο. Εχω καποια πτυχια αλλα δεν ξερω η υπηρεσια τα δεχεται, γνωριζετε κατι να μου πειτε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Και αν γίνει σε έναν... Τότε να δεις τη έχει να γίνει με τους άλλους

Καλημερα σε ολους. Γνωριζει καποιος ποτε ακριβως βγαινουν οι μεταθεσεις; Ειμαστε 5 χρονια στο νησι, ελεοσσς. Ευχαριστω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Οι μεταθέσεις ξεκίνησαν από Νεόμβριο-Δεκέμβριο. Λογικά από Φεβρουάριο θα κονοποιοιθούν.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
1) μπορεί κάποιος εποπ απο το ΠΖ να κάνει μετάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις;
2) μπορεί κάποιος εποπ απο το ΠΖ να περάσει σχολεία των Ειδικών Δυνάμεων παραμένοντας στο ΠΖ;
2) μπορεί κάποιος εποπ απο το ΠΖ να περάσει σχολεία των Ειδικών Δυνάμεων παραμένοντας στο ΠΖ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης