Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Καλημερα το εθνος λεει σημερα εντος διμηνου
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Εχω διπλωμα γ΄κατηγοριας διπλωμα μηχανης ειδηκες δυναμεις κ απολυτηριο τεε με 11,7 εχω αρκετα μορια για την β'κατηγορια... ; κ η μητερα μ εχει 67κ ανω αναπηρια θελω να μ πειτε αν περνω μορια γιαυτο...
PONDIOS

Δημοσίευση από PONDIOS »

Παιδια εγω ακουσα οτι βγεικε η προκυρηξη... Αληθεια ειναι;
theo

Δημοσίευση από theo »

EΡχονται» τρεις προκηρύξεις τακτικού προσωπικού στην ΕΛ. ΑΣ. Και την Πυροσβεστική μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που διατηρεί το δικαίωμα να κάνει προσλήψεις παρά το γενικότερο «πάγωμα», έχει αποστείλει ήδη σχετικό αίτημα στο υπουργείο Οικονομικών προς έγκριση, προκειμένου να προβεί στην πρόσληψη στην ΕΛ. ΑΣ.1.500 Ειδικών Φρουρών και 150 Συνοριοφυλάκων. Απο το εθνος

theo

Δημοσίευση από theo »

Οχι δεν εχει βγει η προκηρυξη ακομα και συμφωνα με οσα γραφει το εθνος θα πρεπει να περιμενουμε αλλο ενα τριμηνο ακομα. Αστα να πανε απο τριμηνο σε τριμηνο την πανε

vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από vagtsak »

χρηστος έγραψε:Εχω διπλωμα γ΄κατηγοριας διπλωμα μηχανης ειδηκες δυναμεις κ απολυτηριο τεε με 11,7 εχω αρκετα μορια για την β'κατηγορια... ; Κ η μητερα μ εχει 67κ ανω αναπηρια θελω να μ πειτε αν περνω μορια γιαυτο...

Απο το διλπωμα σου παιρνεις 200 μορια, απο το διπλωμα μηχανης αλλα 200, απο ειδικες δυναμεις 400 και απο το απολυτηριο 1170. Συνολο 1970 ειναι πολι λιγα για τν Β κατηγορια. Πρεπει να χεις τουλαχιστν 2340.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. »

Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Λοιπον θελω να ρωτησω για την α' κατηγορια ενα safe νουμερο μοριων. εγω εχω απολυτηριο λυκειου 11.7, αγγλικα lower Και υπηρετησα ειδικες δυναμεις.

ολα αυτα ειναι ενα καλο μέσο νούμερο για την α κατηγορία;

ευχαριστώ

πανος

Δημοσίευση από πανος »

Εχεις 1670 μορια πολυ λιγα για να εισαι λιγο σιγουρος ππρεπει οπωσδηποτε μηχανη απεριοριστο για αλλα 200 μορια και γ κατηγορια αμαξι για αλλα 200 μορια να πας στα στα 2070 και παλι δεν ειναι σιγουρο αν εισαι μεσα
vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vagtsak »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. έγραψε:Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Λοιπον θελω να ρωτησω για την α' κατηγορια ενα safe νουμερο μοριων.εγω εχω απολυτηριο λυκειου 11.7, αγγλικα lower Και υπηρετησα ειδικες δυναμεις.

ολα αυτα ειναι ενα καλο μέσο νούμερο για την α κατηγορία;

ευχαριστώ

Στν πρηγουμενη προκηρυξη ο τελευταιος που μπηκε ειχε 1860 μορια... Ειναι λιγα τα μορια σου.
Konan21

Δημοσίευση από Konan21 »

Καλησπερα! Θελω να ρωτησω σχετικα με την κατηγορια που αφορουν μοτ/λα κ μηχανες τι ισχυει. Εγω εχω διπλωμα για μοτοποδηλατο, που αντιστοιχει σε 100 μορια. Αν βγαλω διπλωμα για μηχανη θα εχω ακομα +100 μορια ή +200 μορια παραπανω; Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...
vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vagtsak »

Konan21 έγραψε:Καλησπερα! Θελω να ρωτησω σχετικα με την κατηγορια που αφορουν μοτ/λα κ μηχανες τι ισχυει. Εγω εχω διπλωμα για μοτοποδηλατο, που αντιστοιχει σε 100 μορια. Αν βγαλω διπλωμα για μηχανη θα εχω ακομα +100 μορια ή +200 μορια παραπανω; Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...

Αλλα 100 θ παρεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει άμα Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος μοριοδοτισης;
Δηλαδή να υπολογίζονται και τα πτυχία ΤΕΙ -ΑΕΙ;

Όχι δεν θα αλλάξει το παρακάτω άρθρο θα το βρεις και στο έθνος.Οι ειδικοί φρουροί προσλαμβάνονται με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) και πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες, απόφοιτοι Λυκείου, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (οι άντρες), να έχουν ανάστημα άνω του 1,70 μ. Και να μην υπερβαίνουν το 28ό έτος της ηλικίας τους.
Πάνος-87

Δημοσίευση από Πάνος-87 »

Φίλοι, μια ερωτηση... Εγω τωρα εβγαλα δίπλωμα για μηχανή μέχρι 125cc και σε δύο (2) χρόνια γίνεται αυτομάτως απεριορίστου. Αυτό σαν τί μετράει; Σαν μοτοποδήλατο ή σαν μοτοσικλέτα;100 ή 200 μόρια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μοτοσυκλέτα άρα 200 μόρια
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Καλησπέρα! Μια ερώτηση για τα μόρια... Είμαι απόφοιτος Ενιαίου Λ. Με 10,8 , έχω δίπλωμα αυτοκινητου, μηχανής απεριορίστου και για 50άρι. Έχω Lower και τελειώνω τώρα Δόκιμος Αξιωματικός στον Στρατό... Περιπου στα πόσα είμαι; Ευχαριστώ, Δημήτρης!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες