Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Καλησπερα αυριο τα νεα εχουν κατι για μας
ANGELA

Δημοσίευση από ANGELA »

1.500 νέοι ειδικοί φρουροί
Πράσινο φως από το υπουργείο Οικονομικών περιμένει και το αίτημα για πρόσληψη 1.500 νέων ειδικών φρουρών και μόλις δοθεί, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μην έχουν συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους, να κατέχουν απολυτήριο λυκείου, να είναι αναστήματος τουλάχιστον 1,70 μ. Και να έχουν την απαιτούμενη υγεία και άρτια σωματική διάπλαση.

Κατά την επιλογή θα ληφθούν υπόψη και προσόντα όπως η γνώση ξένων γλωσσών, η κατοχή άδειας οδήγησης, η ιδιότητα πολυτέκνου ή τριτέκνου και τέκνων αυτών καθώς και πτυχίο ΙΕΚ με την ειδικότητα «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, όπου διαμένουν οι υποψήφιοι. Εφόσον γίνουν δεκτές θα κληθούν να περάσουν από υγειονομικές εξετάσεις και ψυχοτεχνικές- αθλητικές δοκιμασίες.

Μετά την επιτυχία τους, οι υποψήφιοι θα προσληφθούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας ή Αστυνομική Διεύθυνση όπου υπάγονται οι υπηρεσίες στις οποίες υπέβαλαν τα δικαιολογητικά τους. Η πρόσληψη γίνεται για πενταετή θητεία και αν επιθυμούν ύστερα από αυτή μπορούν με αίτησή τους να παραμείνουν μόνιμα στο Σώμα.
TA NEA
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Μεχρι τελος μαιου θα εχει βγει η προκηρηξη... Με λιγα λογια μεσα στο μηνα... Καλισπερες
vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από vagtsak »

Σωτηρη ειναι λιγα τ μορια σου για τν Β κατηγορια. Τουλαχιστον 2340 πρεπει να χεις... Ισως να σαι επιλαχον... Κανε τα χαρτια οσυ εσυ παντως δεν εχεις να χασεις τπτ.
ΔημητρηςΣ

Δημοσίευση από ΔημητρηςΣ »

Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση.1ον ειμαι προστατης οικογενειας δλδ εχο εναν θανοντα πατερα και εναν μικροτερο αδερφο. Περνω καπια μοριοδοτηση οπως οι πολυτεκνοι;

2ον εχω χασει το απολυτηριο λυκειου αλλα εχο αντιγραφο του απολυτηριου, υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτουν; Σας ευχαριστω ολους

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔημητρηςΣ έγραψε:Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση.1ον ειμαι προστατης οικογενειας δλδ εχο εναν θανοντα πατερα και εναν μικροτερο αδερφο. Περνω καπια μοριοδοτηση οπως οι πολυτεκνοι;

2ον εχω χασει το απολυτηριο λυκειου αλλα εχο αντιγραφο του απολυτηριου, υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτουν; Σας ευχαριστω ολους

1. Κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη και δες αν μοριοδοτείσαι http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf

2. Αν είναι επικυρωμένο από ΚΕΠ θα στο δεχτούνε. Αλλά δεν νομίζω να σου είναι μεγάλος κόπος να πάς στο σχολείο που αποφοίτησες να σου δώσουνε άλλο.

Basilhs

Δημοσίευση από Basilhs »

Κλησπερα παιδια εγω που εχω τελειωσει λυκειο ανηκω σε α κατηγορία;
κ αν ναι με 12,3 βαθμο πτυχιου
διπλωμα αυτοκινητου κ μηχανης
3τεκνος
εχω τελειωσει εφεδρος εχω καμια περιπτωση να μπω η τσαμπα ελπιδες τρεφω για να μπω;
ευχαριστω εκ των προτερων να εισαστε ολοι καλα κ ευχομαι σε ολους να μπουν στο σωμα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μπές εδώ και υπολόγισε τα μοριά σου http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf

Υ. Γ. Με 1900 μόρια θα έχεις αρκετές ελπίδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Μάιος 04, 2010 5:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Basilhs

Δημοσίευση από Basilhs »

Σε αυχαριστω πολυ αδερφε...
Μια τελευταια ερωτηση σε περιπτωση που δεν προλαβω να απολυθω κ να φτιαξω τα χαρτια μου μηπως γνωριζεις-γνωριζετε ποτε θα ξαναβγαλει προκυρηξη η αστυνομια; Γιατι το εχω πολυ αγωνια. Ηταν το ονειρο μου αλλα μεσω πανελλαδηκων δεν τα καταφερα.
κ παλι ευχαριστω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μέσα μαίου ακούγεται ότι θα βγει... Αναλόγως πότε απολύεσαι.
Basilhs

Δημοσίευση από Basilhs »

18 του Μάη αλλα καταλαβαινεις με την χαρτουρα κ αυτα δεν ξερω κατα ποσο θα προλαβω πιο μετα δεν θα ξανακανει;
Συνηθως επειδη το παρακολουθω αρεα κ που καθε χρονο με δυο χρονια βγαζει μπορει να αλλαξει τιποτα κ να μηνω απ'εξω; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε αν βγει π. Χ 20 μαιου θα έχεις 20 μέρες διορία να καταθέσεις τα χαρτιά σου. Όσο για το άλλο που ρωτάς τα τελευταία 3 χρόνια βγάζει κάθε χρόνο. Τώρα δεν ξέρω πόσα μόρια συγκεντρώνεις και τι ζήτηση θα έχει η προκήρυξη
Basilhs

Δημοσίευση από Basilhs »

Οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες ευχομαι ολα να πανε καλα.
οπως τα εβγαλα εγω συγκεντρωνω 2100-2200 μορια ελπιζω να ειναι καλα.
ειδωμεν!
καλο βραδυ μπορει να τα ξαναπουμε κ να σε ξαναζαλισω χαχαχα Εικόνα ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καλήνυχτα και καλή τύχη
ΛΕΥΤΕΡΗς

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗς »

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει άμα Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος μοριοδοτισης;
Δηλαδή να υπολογίζονται και τα πτυχία ΤΕΙ -ΑΕΙ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες