Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Καλησπερα εδω οι ηδιοι δεν ξερουν τι τους γινεται και τι θα μειωσουν κ τι οχι τι συζηταμε οταν βγει θα το μαθουμε ολοι
Ηθελα να ηξερα και αν βγει που θα βρουν λεφτα να τους πληρωσουν! σκουρα τα πραγματα
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΟΓΟ ΔΝΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ. ΑΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ... ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ... ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΡΗΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Αυτο διαβασα στα ΝΕΑ σημερα. Υπαρχει αιτημα απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη προς το υπουργειο οικονομικων για τν εγκριση Προσληψης Ειδικων Φρουρων αλλα ακομη δν εχει δοθει απαντηση. Ο τομεας ασφαλειας εξαιρηται απο το παγωμα τν προσληψεων, αναμενεται να δωθει πρασινο φως σε 1.500 θεσεις Ειδικων Φρουρων...
Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ακούγεται έντονα για προσλήψεις ειδικών φρουρών, υπάρχει κάτι έγκυρο για τον μήνα Μάιο;
Υπάρχει αίτημα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς το υπουργείο Οικονομικών για την έγκριση πρόσληψης ειδικών φρουρών, αλλά ακόμη δεν έχει δοθεί απάντηση. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες και δεδομένου πως ο τομέας της ασφάλειας εξαιρείται από το πάγωμα των προσλήψεων, αναμένεται να δοθεί πράσινο φως για περίπου 1.500 θέσεις ειδικών φρουρών. www.tanea.gr
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εεε καπως ετσι βρε Cristi 

Παιδες γεια σας παρτε αυριο και το εθνος γιατι θα λεει για ειδικους φρουρους το ειδα που το διαφημησε η τηλεοραση μηπως εχει τιποτα ποιο συγκεκρημενο για το θεμα μας!
Ναι κ εγω το ακουσα... Ελπιζω να λεει κατι ευχαριστω κ οχι αοριστολογιεσ...
υπαρχει περιπτωση να το βρειτε και εδω. Αν δω κατι θα το αναρτησωΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε: Παιδες γεια σας παρτε αυριο και το εθνος γιατι θα λεει για ειδικους φρουρους το ειδα που το διαφημησε η τηλεοραση μηπως εχει τιποτα ποιο συγκεκρημενο για το θεμα μας!
Τι ελεγε ρε παιδια πανω κατω ανεφερε συγκεκριμενα για ε. Φ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οκ φιλος. Για να Δουμε τι θα λεει.
οτι αναρτησα. Τιποτα παραπανω. Θα εχω ομως το νου μου τις επομενες μερες μηπως γραφει κατι νεοτεροπανος έγραψε:Τι ελεγε ρε παιδια πανω κατω ανεφερε συγκεκριμενα για ε. Φ;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Βγαινει προκυρηξη για ειδικους φρουρους...
Εσυ φιλε κωστα θα τα κανεις τα χαρτια σου η οχι; μηπως εισαι ο κωστας που εισαι του 1981;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες