Αύξηση θητείας (2010)
Αύξηση θητείας (2010)
Έμαθα πριν από λίγο από ένα φίλο που υπηρετεί τώρα ότι η ΕΣΣΟ Αυγούστου κάνει 14μηνο ισχύει?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Αύξηση θητείας (2010)
Ο φίλος σου είναι ο υπουργός η ο βενιζέλος; Ρε παιδιά από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα η θητεία παραμένει 9μηνη
Αύξηση θητείας (2010)
αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να βοηθησεις οσο μπορεις την οικογενεια σου σε ολα τα επιπεδα αλλα και συ να βοηθηθεις οικονομικα. Μην περιμενεις το στρατο να σου λυσει το οικονομικο σου προβλημα. Εσυ θες ενα πακετο χρηματων και οχι ψιχουλα απ οτι καταλαβα. Και να θυμασαι οτι σαν και σενα υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που εχουν προβλημα πια επιβιωσης. Για ολους εχει. Σκεψου και αγωνισου.papas έγραψε:Αν μας πληρώναν κατά τη διάρκεια της θητείας μας καλά θα ήταν δεν θα είχα πρόβλημα. Βασικά δεν έχω πρόβλημα με το να μπω στο στρατό, ίσα-ίσα είναι η τελευταία ξεκούραση του ανθρώπου και μια χαρά θα πέρασω, το πρόβλημα μου είναι τα λεφτά κια το τελευταίο καιρό είμαι σε πολύ άσχημη οικονομικοί κατάσταση.

Αύξηση θητείας (2010)
Παιδια καλησπερα.310 "λελε" εδω!
αυτη τη στιγμη ειμαι στο λιτοχωρο,23 εμα και δυστυχως υπηρετω. δυστυχως γιατι καταλαβαινεις απο κοντα οτι ολα ειναι ενα ψεμα και μια αηδια στο στρατο, δεν υπαρχει κατι να μαθεις. ειμαι 3 μηνες και μια εβδομαδα μεσα συνολικα, και το μονο που εχουμε μαθει ειναι το πως να κρυβομαστε απο τον ταξιαρχο και τον δοιηκητη. και οχι μονο εμεις αλλα μαζι με ολα τα στελεχη... αυτη τη στιγμη που ειμαι μεσα ολοι λενε για αυξηση της θητειας. δεν ξερω αν συμφερει το κρατος η οχι, ξερω ομως οτι κ-α-ν-ε-ν-α-ς δεν θελει να ειναι μεσα. γιατι ειναι πραγματικο χασιμο χρονου. πιστευω πως -θα- αυξηθει γιατι πανε πολλοι εποπ και πολλοι ΥΕΑ και πληρωνουν τα κερατα τους! αλλα πιστευω οτι δεν προλαβαινει να αυξηθει του μαιου. τον αυγουστο αν γινει κατι μονο.
οσο για την λυση; Για μενα ειναι μονο μια!
αφηστε μονο τους στρ (κυ) (στρατοκαυλους δηλαδη) να μπουν, να κανουν την θητεια τους και να πληρωνουν και οσοι δεν θελουν ας μην πανε ποτε και ας δωσουν ενα συμβολικο ποσο. οπως γινετε σε αλλες χωρες. γνωμη μου ειναι, πιστευω πολυ λογικη.
οσο για το ααααμα γινει πολεμοσ... απλα την κατσαμε. οπλα χαλασμενα-leopard να σερνονται, ελπιστριες για πεταμα... στελεχη να μην ξερουν τι σημαινει δενω-λυνω ενα παπι...
ελλας το μεγαλειο σου!

οσο για την λυση; Για μενα ειναι μονο μια!
αφηστε μονο τους στρ (κυ) (στρατοκαυλους δηλαδη) να μπουν, να κανουν την θητεια τους και να πληρωνουν και οσοι δεν θελουν ας μην πανε ποτε και ας δωσουν ενα συμβολικο ποσο. οπως γινετε σε αλλες χωρες. γνωμη μου ειναι, πιστευω πολυ λογικη.
οσο για το ααααμα γινει πολεμοσ... απλα την κατσαμε. οπλα χαλασμενα-leopard να σερνονται, ελπιστριες για πεταμα... στελεχη να μην ξερουν τι σημαινει δενω-λυνω ενα παπι...
ελλας το μεγαλειο σου!
Αύξηση θητείας (2010)
Ετσι συμβαινει στις μοναδες. Το μονο που παιρνει μπροστα ειναι το τζιπακι του δκτη
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Αύξηση θητείας (2010)
Greek_Army έγραψε:Ο φίλος σου είναι ο υπουργός η ο βενιζέλος; Ρε παιδιά από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα η θητεία παραμένει 9μηνη
Ράδιο αρβύλα

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Αύξηση θητείας (2010)
τηλε έγραψε:Τελικα απο αυγουστο 14
οχου μωρε, αν απλα γραφετε για να γραψετε καταντατε γραφικοί/. Σεβαστείτε το ότι μερικοι μπαινουμε Αυγουστο με προοπτικη να ειναι 9μηνο/ αλλιως αναφερεται την πηγη σας
Αύξηση θητείας (2010)
Lock έγραψε:τηλε έγραψε:Τελικα απο αυγουστο 14
οχου μωρε, αν απλα γραφετε για να γραψετε καταντατε γραφικοί/. Σεβαστείτε το ότι μερικοι μπαινουμε Αυγουστο με προοπτικη να ειναι 9μηνο/ αλλιως αναφερεται την πηγη σας
Σωστος! Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο! Αφου ολοι ξερουν οτι απο αυγουστο η θητεια θα ειναι 32 μηνες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Αύξηση θητείας (2010)
Τοτε φιλε ξεχνα απολελε...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
Αύξηση θητείας (2010)
Η θητεια αυξανεται απο τις 16 αυγουστου σε 14μηνο και επειτα σε 16μηνο το εμαθα απο εμπειστη πηγη
Αύξηση θητείας (2010)
Ωραια
Αύξηση θητείας (2010)
vaggelis17 έγραψε:Η θητεια αυξανεται απο τις 16 αυγουστου σε 14μηνο και επειτα σε 16μηνο το εμαθα απο εμπειστη πηγη
500 ευρώ στοίχημα ότι η έμπιστη πηγή σου λέει βλακείες.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
Αύξηση θητείας (2010)
Συνταγματαρχης ειναι και επισης μου το ειπε ο αδερφος μου ο οποιος υπηρετει στην ζ'μακ δεν νομιζω να ειναι βλακεια περιμενε και θα δεις...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Αύξηση θητείας (2010)
Φίλε μου αυτές οι αποφάσεις δεν βγαίνουνε τόσο εύκολα. Υπάρχουνε νόμοι. Δεν νομίζω ότι θα αυξηθεί η θητεία. Σταδιακά σε 3-4 χρόνια θα μειωθεί κι'άλλο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες