Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

stroumf έγραψε:Το χω παθει εδω και δυο βδομαδες και δεν λεει να περασει στο 414 μου ειπαν να το πω στην επιτροπη στην βαρυ και λογικα θα μου δωσουν παραταση... Τι να πω... Δεν ξερω... ! βαζω κρεμες το δενω παγο... Τπτ... ! Με βλεπω να τρεχω και με τενοτιτιδα!
Στρουμφακι και εγω τενοντιτιδα του Αχιλλειου ειχα παθει και με ταλαιπωρησε 3 βδομαδες, δεν μπορουσα να πατησω το ποδι μου... Πηγαινε στον γιατρο να σου δωσει γνωματευση και την ημερα των αθληματων δωσε την στους γιατρους και Ειμαι σιγουρη πως θα σε απαλλαξουν και να δωσεις αλλη μερα...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ιλλι, και πως σου περασε το ποδι σου; Τι εκανες; Εχω ενα χαρτι γιατρου θα παω και σε αλλον αυριο αλλα δεν το δεχονται το χαρτι αυτο... θα δουν και αυτοι το ποδι και αν θελουν θα μου δωσουν... Οχι τπτ αλλο αλλα εχω να κανω και προπονηση 2 βδομαδες... !
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

stroumf έγραψε:Ιλλι, και πως σου περασε το ποδι σου; Τι εκανες; Εχω ενα χαρτι γιατρου θα παω και σε αλλον αυριο αλλα δεν το δεχονται το χαρτι αυτο... θα δουν και αυτοι το ποδι και αν θελουν θα μου δωσουν... Οχι τπτ αλλο αλλα εχω να κανω και προπονηση 2 βδομαδες... !
Δεν το δεχονται; Γιατι; Εικόνα Εφαγα ενεση στο ποδι και θεραπεια με αντιφλεγμονωδη χαπια... Το κακο ηταν οτι δεν με περνουσε και ειχα μεινει πισω στην προπονηση 3 ολοκληρες εβδομαδες! Εσενα δεν σου ειπε τιποτα ο γιατρος; Δεν σου εδωσε τιποτα για να σου περασει; Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Παγο μου ειπε και περνω και ενα αντιφλεγμονωδη... Αλλα τπτ... Περιμενα να μου χει περασει αλλα... Σκατουλες! ! ετσι και μου δωσουν παραταση κατι θα προλαβω να χω κανει μεχρι τοτε... Αλλιως... Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κακως βρε κουκλα μου που δεν ξαναπηγες να του πεις οτι δεν σου περασε και να κανεις κατι πιο δραστικο... Παρε εσυ την γνωματευση και απο κει και περα ο, τι γινει! Καλη επιτυχια σου ευχομαι, ολα καλα θα πανε
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από lolita »

Ας γραψει καποιος που εδωσε τ αθληματα τπτ λεπτομερειες...
Π. Χ. στην σφαιρα ειναι αυστηροι; Αφηνουν διαλειμματα;
Καμψεις μεχρι κατω; Στο τρεξιμο ειναι ελαστικοι; Εεεε... ;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εμενα μου ειπε ενας φιλος σου οτι ειναι πολυ ελαστικοι αλλα τι να πεις ποτε δν ξερεις καλη επυτηχια παιδια.

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

Καλή επιτυχία σε όλους... Κούκλες μου περιμένω καλά νέα... Άντε πάμε γερά.
Anonymous

tzovana18 έγραψε:Εμενα μου ειπε ενας φιλος σου οτι ειναι πολυ ελαστικοι αλλα τι να πεις ποτε δν ξερεις καλη επυτηχια παιδια.

δηλαδή πόσο ελαστικοί ρε παιδιά;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κωνσταντινε, υπηρχε καποιος γυμναστης ή εστω προπονητης ο οποιος ειναι αρμοδιος και ξερει με ποια σειρα πρεπει να γινονται τα αθληματα; Καποιος γιατρός για τυχόν τραυματισμό; Με ποια σειρα εξεταστηκατε στα αθληματα; Και οταν λες ελαστικοι, πχ αν κανεις μηκος 3.20 θα σε κοψουν ή θα κανουν τα στραβα ματια; Αλλα θα μου πεις ειναι αναλογα με το βυσμα ετσι;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με τα αθληματα και της επιτροπες πρεπει να εισαι εντελως ασχετος απο γυμναστικη, ειδα σημερα αστα να πανε, κανονικα εδεινα σημερα αλλα μου εδωσαν παραταση γιατη επαθα ησιακο νευρου με ειδε και ο γιατρος εκει και ενταξει, τι να πω το γελιο της αρκουδας επεσε, και εχω μια απορια εγω τωρα για της κοπελες οχι οτι ειμαι καλυτερη αλλα... Πως δηλωνεις βρε κοπελια μου ειδικες δυναμεις χωρις να εχεις κανει μια βασικη προπονυση; Και θυμαμαι τα λεγαμε και με κοροιδευαν αρκετες κοπελες που γυμναζομουν 2μηνες πριν για να τα βγαλω γιατη αλλιως δν βγαινει χωρις προπονυσει σας λεω ολα τα αγορια γελαγανε με της κοπελες και καλα [κομαντο]απο της 15 η 2 αξιζαν πραγματικα.
Anonymous

Tzovana18 καλησπερα. Δινω αυριο αθληματα. Φοβαμαι μηκος και σφαιρα! Πως ηταν; Βοηθουσαν καθολου;
zzzzzz
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από zzzzzz »

Ειναι δλδ πολυ λασκα στην μετρηση και στα ορια; Π. Χ. με 3.20 στο μηκος σε περνανε;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Grecia »

Γεια σας παιδια αυριο δινω εγω αθληματα! Εχω παθει και γω προβλημα, οξεια τενοτιτιδα! Θα μου δωσουν και μενα λες tzovana18 παραταση; Ποσες μερες σου δωσαν... ; ειχες καποιο δικαιολογητικο ι εκεινη την στιγμη σε ειδαν και σου ειπαν οκ;
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από rea1986 »

Καλημερα... Εγω στην προπονηση τη σφαιρα την πεταξα 7 και κατι με το δεξι και 5 και κατι με το αριστερο... Και τις καμψεις τισ εβγαλα σε 11 δευτερολεπτα... Καλα ειναι; ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες