Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

illy έγραψε:Κωνσταντινε μου, σαφεστατα και μπορεις να πας να προπονηθεις στο καυτατζογλειο... Πρωινες ωρες και το βραδυ μετα τις 8 αν δεν κανω λαθος... Ιόλη συνεχισε, γερα και δυνατα! Προσπαθησε σε κανενα γηπεδο που εχει υψος να κανεις τις προσπαθειες σουΕικόνα Τζοβανα, για την πουλαδα ρε γ... ΟΕικόνα Ετσι παιδια, λιγο ακομη και οι κοποι σας δεν θα πανε χαμενοι! Καλο θα ειναι μια μερα πριν δωσετε μην κανετε καθολου προπονηση για να ειστε ξεκουραστοι!

Που κάνετε προπονήσεις - δοκιμαστικά στην Αθήνα;
Είναι κάποιος-α 2η ομάδα (Αθήνα) εξετάσεων (25/11 - 01/12);
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Μην μου πεις οτι θα εισαι στην επιτροπη! Εικόνα Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

illy έγραψε:Μην μου πεις οτι θα εισαι στην επιτροπη! Εικόνα Εικόνα

Όχι Εικόνα , είσαι εσύ στη 2η Ομάδα Αθήνας;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ρωτησα διοτι πολλοι που ειναι στο φορουμ θα δωσουν εκεινη την περιοδο για τις ΕΔ

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω ειμαι εκεινη την ημερομηνια που λες 25\11 με 1\12 στην αθηνα στο 414. Εικόνα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλλιτενη σε παω πολυ και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φαντασου καταλαβες απο δω οτι εχω πεισμα, εχω πολυ τσαγανο δν το βαζω κατω αν και λυγισα σημερα στο μιλι και εβαλα τα κλαματα και λεω ρε μαλακα τζοβανα κλαινε οι λοκατζουδες δν κλαινε οι λοκ ειναι δυνατοι και συκωθηκα και το εβγαλα με λιγη καθυστερηση, λοιπον και τα κανιστρα τα εκανα σε χρονο 1λεπτο για τα 130 μετρα ευτιχως τα εχω αυτα ελεγα τζοβανα μην τα αφηνεις απο τα χερια σου οσο βαρια και αν ειναι, και φαντασου καλλιτεχνη μου οτι για κοπελα εχω κανει μπρατζο καλο το ποντικι φαινεται κανω και βαρη για το μονοζυγο, εσυ ποτε δινεις και που αθηνα η θεσσαλονοκη; Εγω αρχιζω απο 25\11 μεχρι 1\12. Σε φιλωΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γεια σου χριστακη ειμαι και εγω για ειδικες δυναμεις αλλα για τα αλεξιπτωτα, εχουμε τα ιδια αθληματα, της καμψεις πρεπει να της βγαλεις οπως δηποτε 30 σε καταλαβαινω γιατη και εγω τα ιδια ειμαι εχω αρχισει να κανω βαρη και να συκωνω μεχρι 45 κιλα για να κανεις τις καμψεις σου ολες πρεπει να γυμνασεις τα χερια σου και κυριως της πλατες, ειμαι σιγουρη οτι μπορεις και ενας λογος παραπανω ειναι επειδη εισαι αγορι και εχεις πολυ διαφορετικη δυναμει απο εμας, εχω και ενα παλικαρι μαζι μου φιλαρακι που δινει και αυτος ειδικων αποστολων ειναι τελειος τα βγαζει ανετα ολα τα αθληματα[γιατη οχι και εσυ; ]εγω σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια πιστευω και ελπιζω να σε καλυψα, φιλακια.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

tzovana18 έγραψε: Καλλιτενη σε παω πολυ και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φαντασου καταλαβες απο δω οτι εχω πεισμα, εχω πολυ τσαγανο δν το βαζω κατω αν και λυγισα σημερα στο μιλι και εβαλα τα κλαματα και λεω ρε μαλακα τζοβανα κλαινε οι λοκατζουδες δν κλαινε οι λοκ ειναι δυνατοι και συκωθηκα και το εβγαλα με λιγη καθυστερηση, λοιπον και τα κανιστρα τα εκανα σε χρονο 1λεπτο για τα 130 μετρα ευτιχως τα εχω αυτα ελεγα τζοβανα μην τα αφηνεις απο τα χερια σου οσο βαρια και αν ειναι, και φαντασου καλλιτεχνη μου οτι για κοπελα εχω κανει μπρατζο καλο το ποντικι φαινεται κανω και βαρη για το μονοζυγο, εσυ ποτε δινεις και που αθηνα η θεσσαλονοκη; Εγω αρχιζω απο 25\11 μεχρι 1\12. Σε φιλωΕικόνα
Εμένα θα με στείλουν Λάρισα στην υπηρεσία μου. Αν και έχω ξεχαστεί απο γυμναστήριο(δεν παινεύομαι αλλά από χέρια και κοιλιά ήμουν κορυφή). Όμως κάποιοι τραυματισμοί με άφησαν πίσω. Πάντως πιστεύω σε'σένα. Αν μπώ ΣΣΕ σκέφτομαι να πάω Ε. Δ. (αν μου πέσει ΠΖ). Οπότε εύχομαι να σ'έχω στη μονάδα μου.
Kwstantinos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kwstantinos »

Παιδια δινει κανεις θεσσαλονικη;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω δινω δευτερα 424. Ποιοσ αλλοσ
Anonymous

Παιδια γεια σας εχω μια απορια την τελευταια μερα δινουμε αθληματα. Κ μια βδομαδα που θα κανουμε προπονησεις; ;
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Ετσι ρε παιδια!
Δυνατα!
Εικόνα
Εικόνα
Anonymous

Παντως για να πω την αληθεια εχω κουραστει ψυχολογικα κ σωματικα σημερα πηγα γηπεδο για τρεξιμο κ παραλιγο να μη το βγαλω. Δεν ξερω αν θα περασω που δεν το κοβω γιατι ολους σας ακουω ειστε απιαστοι σε ολα τα αθληματα κ εγω σε ολα ειμαι πανω απο τα προκαθορισμενα ορι αλλα τελος παντω αν λοιπον δεν περασω η εστω αν περασω θα ακουω γηπερδο κ θα φευγω χιλιομετρα μακρια θα ακουω τρεξιμο κ θα φευγω. Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ιολη γινε μελοςΕικόνα Κανε το! Ακουσε με... Εικόνα αν θυμασαι σου ειπα κατι πριν λιγες μερες! Βγες και ξαναμπες σαν μελος... Δωσε το ψυδωνυμο σου και τιποτα αλλο!
Anonymous

Θελω να γινω αλλα δεν θελω να γιατι θα φαινονται στοιχεια κ ολα φατσα φορα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες