Συνέντευξη, ψυχoτεχνικά και τεστ προσωπικότητας

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

supermario έγραψε:Εγω θα ελεγα πολυλογασ, περιεργος και ανυπομονοσ... Τι λετε; Πως σας φαινονται;

Μια χαρα
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Αμαν παει θα με κοψουν :(:(Ευτυχως ρωτησα εδω παιδια! Ευχαριστω. Και να ρωτησω και κατι αλλο, στις ζωγραφιες ζωγραφιζω δυο ανθρωπακια (αντρα, γυναικα) και τι επαγγελμα κανουν. Το επαγγελμα του καθενος πρεπει να συμπιπτει με την ζωγραφια η καμια σχεση;

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lefterisg »

Καλό είναι να το αποφύγεις να πείς πράγματα που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που χρειάζεται να έχει ένας στρατιωτικός (υπομονή, πειθαρχία κτλπ).

Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Στην Ομαδικη εξεταση το θεμα θα ειναι τιποτα πολυπλοκο... ; Θα μπορουμε να πουμε τιποτα; Και στην περιπτωση που δν μιλησω πολυ θα με κοψουν η θα με κρατησουν αρκετα στην συνενετυξη;

ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

Kwstas έγραψε:Αμαν παει θα με κοψουν :(:(Ευτυχως ρωτησα εδω παιδια! Ευχαριστω.Και να ρωτησω και κατι αλλο, στις ζωγραφιες ζωγραφιζω δυο ανθρωπακια (αντρα, γυναικα) και τι επαγγελμα κανουν. Το επαγγελμα του καθενος πρεπει να συμπιπτει με την ζωγραφια η καμια σχεση;

Πρεπει να εχει σχεση με την ζωγραφια π. Χ αν θες να ζωγραφισεις γιατρο να του βαλεις να κραταει κατι (ιατρικο εργαλειο)
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Kwstas έγραψε:Στην Ομαδικη εξεταση το θεμα θα ειναι τιποτα πολυπλοκο... ; Θα μπορουμε να πουμε τιποτα;Και στην περιπτωση που δν μιλησω πολυ θα με κοψουν η θα με κρατησουν αρκετα στην συνενετυξη;

στη ΣΜΥΝ που έδωσα εγώ το θέμα ήταν αν είσαι υπέρ ή κατά των προγαμιέων σχέσεων. Το μόνο που ήθελαν ήταν να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση και να το αιτιολογήσεις ορθά. Ο χρόνος που είχε ο καθένας ήταν ένα λεπτό. Βέβαια κανείς δεν μίλησε τόσο. Σε λιγότερο χρόνο λες οτι θες άνετα...
ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

lefterisg έγραψε:
Kwstas έγραψε:Στην Ομαδικη εξεταση το θεμα θα ειναι τιποτα πολυπλοκο... ; Θα μπορουμε να πουμε τιποτα;Και στην περιπτωση που δν μιλησω πολυ θα με κοψουν η θα με κρατησουν αρκετα στην συνενετυξη;

στη ΣΜΥΝ που έδωσα εγώ το θέμα ήταν αν είσαι υπέρ ή κατά των προγαμιέων σχέσεων. Το μόνο που ήθελαν ήταν να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση και να το αιτιολογήσεις ορθά. Ο χρόνος που είχε ο καθένας ήταν ένα λεπτό. Βέβαια κανείς δεν μίλησε τόσο. Σε λιγότερο χρόνο λες οτι θες άνετα...

Μια χαρα θεμα ηταν αυτο
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ναι, στην άλλη ομάδα έβαλαν δόξα ή χρήμα...
ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

lefterisg έγραψε:Ναι, στην άλλη ομάδα έβαλαν δόξα ή χρήμα...

Ακομα καλυτερο
Kατια
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kατια »

Αυτα ειναι πολυ ευκολα... ελπιζω να μου πεσει κατι τετοιο...
ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

Kατια έγραψε:Αυτα ειναι πολυ ευκολα... Ελπιζω να μου πεσει κατι τετοιο...

Λογηκα παντα ευκολα θα βαζουν για να μπορουν ολα τα παιδια να εκφρασουν την αποψει τους
Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Μπραβο βρε παιδια! Ευχαριστουμε πλ για τις πληροφοριες! Αναθαρρησα λιγο!

lia92
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lia92 »

έγραψε:Λοιπόν έδωσα ψυχομετρικά. Την πρώτη μέρα μας έβαλαν να ζωγραφίσουμε ένα άνδρα κ μία γυναίκα και να κάνουμε μια αυτοπεριγραφή. Στην προφορική συνέντευξη μας έβαλαν γύρω στα 20 άτομα για να μιλήσουμε για ένα θέμα. Μερικά από αυτά που έβαλαν αυτές τις μέρες ήταν λογοκρισία ή ελευθερία στην τέχνη, δόξα χρημα, ιδιωτικά δημόσια πανεπιστήμια. Κτλ Προσοχή όποιος δεν μιλήσει καθόλου είναι πολύ πιθανό να τον κόψουν. Έπειτα κάναμε κάτι σαν τεστ ευφυίας και τέλος η ατομική συνέντευξη. Μερικές ερωτήσεις ήταν για την οικογένεια, γιατι θέλουμε στρατιωτικές σχολέςκτλ. Απλά πράγματα μην αγχώνεστε!
ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ; ΕΠΙΣΗΣ... ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ; \ΠΧ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ;

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΙΚΑΡΩΝ.

ΤΕΛΟΣ... ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ¨) Εικόνα

ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

lia92 έγραψε:
έγραψε:Λοιπόν έδωσα ψυχομετρικά. Την πρώτη μέρα μας έβαλαν να ζωγραφίσουμε ένα άνδρα κ μία γυναίκα και να κάνουμε μια αυτοπεριγραφή. Στην προφορική συνέντευξη μας έβαλαν γύρω στα 20 άτομα για να μιλήσουμε για ένα θέμα. Μερικά από αυτά που έβαλαν αυτές τις μέρες ήταν λογοκρισία ή ελευθερία στην τέχνη, δόξα χρημα, ιδιωτικά δημόσια πανεπιστήμια. Κτλ Προσοχή όποιος δεν μιλήσει καθόλου είναι πολύ πιθανό να τον κόψουν. Έπειτα κάναμε κάτι σαν τεστ ευφυίας και τέλος η ατομική συνέντευξη. Μερικές ερωτήσεις ήταν για την οικογένεια, γιατι θέλουμε στρατιωτικές σχολέςκτλ. Απλά πράγματα μην αγχώνεστε!
ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ;ΕΠΙΣΗΣ... ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ;\ΠΧ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ¨) Εικόνα

Οχι δεν θα ρωτησουν για αεροπλανα. Οι ερωτησοις θα ειναι γυρω απο το περιβαλον σου για την ζωη σου
biky
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από biky »

ΡΩΜΑΝΟΣ έγραψε:
lia92 έγραψε:
ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ; ΕΠΙΣΗΣ... ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ;\ΠΧ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ¨) Εικόνα

Οχι δεν θα ρωτησουν για αεροπλανα. Οι ερωτησοις θα ειναι γυρω απο το περιβαλον σου για την ζωη σου
εχει δωσει κανεις απο εσας που δωσατε ψυχοτεχνικα για σμυ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες