Μερικες απαντησεις σε ερωτησεις του θεματος που ισως βοηθησουν
osrik έγραψε:Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν αντιμετοπίζω πρόβλιμα που στο στρατό ήμουν Ι3 Ένοπλο λόγω μυωπίας.
Για να μπεις στις Σχολες του Λιμενικου πρεπει να πληρεις υγειονομικα τις Προυποθεσεις των αντιστοιχουν του ΠΝ. Αν στην ΣΜΥΝ και στη ΣΝΔ μπορεις να μπεις με μυωπια που σε πεταει στο Ι3 τοτε μπορεις να μπεις και στο ΛΣ
greko_27 έγραψε:
Συγγνωμη AndreasB επειδη μολις τωρα το θυμηθηκα... Επειδη εχεις παει ειδικες δυναμεις συμφωνα με τα λεγομενα σου, μπορεις και με το απολυτηριο του λυκειου με βαθμο 13,4 να συμμετασχεις σε περιπτωση που βγει προκυρηξη, συμφωνα ομως παντα με πολυ παλαιοτερες προκυρηξεις και αν ισχυσει βεβαια και το συστημα των μοριων. Απλα με το διπλωμα απο το ΙΕΚ θα παρεις επιπλεον και περισσοτερα μορια. Βασεις απολυτηριων λυκειων παλαιοτερων προκυρηξεων με μορια: Οσοι δηλωσουν Ειδικες Δυναμεις για το ΛΣ: Απολυτηριο λυκειου τουλαχιστον 13 για υπαξ και λιμενοφυλακες
Γενικη Κατηγορια: Απολυτηριο λυκειου τουλαχιστον 16 για υπαξ και 15 για λιμενοφυλακες.
Ποιου ετους προκυρηξη αναφερεις γιατι αυτα τα νουμερα δεν τα εχω δει ποτε. Ειναι πολυ μεγαλα κοψε κατι
greko_27 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει στο τραπεζι οτι το λιμενικο θα μπει στις πανελληνιες αλλα το ποτε κανεις δε μπορει να το πει με σιγουρια.
Ναι ακουστηκε αυτο μια και μοναδικη φορα. Το ειπε καποιος που δεν υπολογισε πολλουυυς παραγοντες και πολλεεεεεες αντιδρασεις. Καποιος που υποσχεθηκε να κανει το Σωμα καπως και το καταντησε καπως αλλιως.
serpico_gr έγραψε:Ξερεται αν υπαρχει οριο ηλικιας;
Ναι υπαρχει. Αναφερεται παντα στην εκαστοτε προκυρηξη
δημήτρης έγραψε:μπωρω να λαβω μερος στο διαγωνισμο και ταυτοχρονα να φοιτω στην αρχικη μου σχολη;
Μπορεις. Δεν θα μπορεσεις να συνεχισεις να φοιτας εαν κριθεις επιτυχων και παρουσιαστεις στη σχολη. Θα μπορεσεις ομως εαν παρεις αδεια απο τον Δοικα της σχολης να μετεχεις στην εξεταστικη της σχολης, εαν αυτο δεν εμποδιζει την εκπαιδευση σου στην σχολη του Λιμενικου. Μην ξεχνας οτι πλεον θα εισαι Δοκιμος Λιμενικος και οχι φοιτητης. Οσο για μετα τη σχολη η φοιτηση στην Γυμναστικη Ακαδημια θα ειναι λιγο δυσκολη μιας και η τοποθετηση σου θα ειναι "λιγο" μακρια. Μην ξεχνας οτι πλεον θα εισαι Λιμενικος και οχι φοιτητης με οτι συνεπαγεται αυτο. Ευσχημα προσπαθω να σου πω οτι θα πρεπει να ζυγησεις το πτυχειο και το ποσο ευκολα θα βρεις ΜΟΝΙΜΗ δουλεια απ' αυτο με μια ΜΟΝΙΜΗ δουλεια χωρις το πτυχειο.
δημήτρης έγραψε:οι σπουδες μου στο πανεπιστιμιο θα μοριοδοτιθουν σαν καποιο extra bonus η θα μπω στη γενικη σειρα με αυτους που διαθετουν μονο απολυτηριο λυκειου;
Φυσικα και οχι! Κανεις δεν κερδισε τιποτα απο κατι ημιτελες...
vatrahos έγραψε:Βατραχους πρεπει να παρει μιας και μας αδικησαν στις τελευταιες προκυρηξεις και μας κοψαν νταβαντζιλιδικα...20 θεσεις για βατραχους υπαξ,ouτε ψευτογραπτα να χουν ουτε τιποτα πονηρο... Καντε ολοι μαζι προσευχη για τα βατραχια που πρωτα αξιζουν μια τετοια θεση...
Βατραχε με ποια λογικη εχεις προτεταιοτητα; Ποιος κρινει οτι ενας βατραχος ειναι σε ολα τα επιπεδα και ολους τους τομεις πιο "αξιος" απο οποιονδηποτε αλλο; Ναι καταλαβαινω οτι "ριχτηκατε" στους προυγουμενους διαγωνισμους, ενα πουλακι μου ειπε οτι επιτηδες δωσατε ολοι "λευκες κολες" γιατι ησασταν 14 και η προκυρηξη ηθελε 20 και το ειχατε σιγουρο οτι θα μπειτε... Κανω λαθος;
20 Υπαξ βατραχους; Για ποια προκυρηξη αναφερεσαι;
fotofinish έγραψε:Γνωρίζει κανείς πόσες ελλείψεις έχει σε προσωπικό το Λ. Σ;
Αρκετες για να υπαρχουν αναγκες. Οχι αρκετες για να δημιουργουνται προβληματα