Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
Το θεμα ειναι να προπονυσαι καλα και να μην ανχωνεσαι και αν εχεις [βισμα και μαλιστα χοντρο δν βλεπω λογους ανυσηχιας] , το θεμα ειναι οτι εμας της γυναικες θελουν πολυ να μας πετσοκοψουν και για αυτο πιστευω βαλανε τα κανιστρα, δν ξερω τι ειδικοτητα εχεις διαλεξει εγω ειμαι ειδικες δυναμεις και τα αθληματα μου ειναι πολυ μανικη αλλα δεν το βαζω κατω κανω αρκετες ωερες προπονυσεις και αποκτω μεγαλη αντοχη σιγα σιγα, πανω απο λολα να εχεις υπομονη και αντοχη για να μπορεις να ανταπεξελθεις στα αγωνισματα, δν ειμαι αρκετα εμπειρη αλλα αυτα που σου λεω τα κανω τα βλεπω και εχω ανθρωπους που με συμβουλευουν για ολα, κανε μια προσπαθεια και οπως λεει μια παροιμια οι κοποι ανταμιβονται, σου ευχομαι καλη επιτυχια. 

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο κωστα εγω πρωτα λεω μακαρι να με παρουν δν λεω οτι περασα και ας εχω καποιον που θα με βοηθησει δν ειμαι ποτε σιγουρη και ας το θελω πραγματικα να μπω. Πρεπει να καταλαβουμε οτι στην ζωη δν ειναι τιποτα ευκολο πρεπει να προσπαθουμε για ολα αμα το θελουμε.
Γεια σου. Μια παρατηρηση... το 1κμ` ειναι σε 4'20''

Παιδια μηπως ξερει κανεις αν στα αγωνισματα για εποπ ειναι καπως ελαστικοι. Για να πω την αληθεια το αλμα εις υψος με φοβιζει
Γεια σας παιδια εχω να κανω την εξις ερωτηση: ολα καλα με τα αθληματα αλλα μπορειτε να μου πειτε εκινο το αλμα εις υψος πως το καταφερνει καποιος
Για σενα sky diver μπορει αλλα για μενα οχι δεν ειμαι αθλητης να ξερω τον τροπο με τον οποιο πρεπει να πεσω. Για πες μας εσυ που σου φαινεται ευκολο πως θα το κανεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Και πως περιμενεις να σου εξηγησει καποιος απο ενα forum πως να πεφτεις;
Πανε καπου που να εχει υψος(στρωμα/πηχη) κ βρες εναν ανθρωπο να σου δειξει δεν ειναι δυσκολο
Πανε καπου που να εχει υψος(στρωμα/πηχη) κ βρες εναν ανθρωπο να σου δειξει δεν ειναι δυσκολο
Σε ολους ευκολα σας φαινονται αλλά εκει να σας δω τι θα κανετε που θα ειστε ψαρωμενοι κ για να διευκρινηδσουμε κατι lolita δεν ζητησα να μου εξηγησεις πως να πεφτεις απλα ηθελα να τονισω οτι γιθα μενα προσωπικα ειναι δυσκολο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Δεν μας φαινονται "ολα"ευκολα.
Για το υψος συγκεκριμενα σου λεμε οτι ειναι απλο φτανει να προπονηθεις λιγο
Για το υψος συγκεκριμενα σου λεμε οτι ειναι απλο φτανει να προπονηθεις λιγο
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Αν σου δείξει κάποιος θα καταλάβεις πόσο εύκολο είναι. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό από εδώ. Λίγη προπόνηση θέλει μόνο. Το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ, είναι ότι δεν πας κατευθείαν (από εμπρός) στο εμπόδιο αλλά από το πλάι διαγράφοντας μια πορεία σαν ημικύκλιο. Πρέπει όμως κάποιος να σου το δείξει και να το κάνεις μερικές φορές.
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Εάν πιστεύεις ότι θα έχεις πρόβλημα με το ύψος, καλύτερα να μην πάς καθόλου
. Τι θα κάνεις με το άλμα εις μήκος και την σφαίρα
; Για να μην αναφέρω καθόλου τα κάνιστρα.

-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Όπως και έχει παιδιά μην απογοητεύεστε και προπαντός μην αγχώνεστε. Όλα θα πάνε καλά..
Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!
Σας περιμένω να ενισχύσετε γρήγορα το στράτευμα..

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!

Σας περιμένω να ενισχύσετε γρήγορα το στράτευμα..

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες