Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Betty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Betty »

Αθήνα 5.3.2010,14:11

Τι προβλέπει για τις προσλήψεις το νέο νομοσχέδιο

Άρθρο 10
Αναστολή προσλήψεων για το έτος 2010
1. Κατά τη διάρκεια του έτους 2010 δεν χορηγούνται εγκρίσεις της Τριµελούς Επιτροπής της παρ.1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ 33/2006 (ΦΕΚ 280 Α΄) όπως ισχύει, για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων ή προσλήψεων προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στους φορείς του άρθρου 1 παρ.1 του ν.3812/2009 (ΦΕΚ 234 Α΄). Για το ίδιο έτος αναστέλλονται οι προσλήψεις και διορισµοί του ανωτέρω προσωπικού των φορέων αυτών. Εξαιρούνται οι τοµείς: α) υγείας, προκειµένου για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, β) παιδείας, προκειµένου για εκπαιδευτικό προσωπικό,γ) ασφάλειας, προκειµένου για ένστολο προσωπικό, καθώς και δ) ο υποχρεωτικός διορισµός των αποφοίτων της Σχολής ∆ ηµόσιας ∆ ιοίκησης και της Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οµοίως εξαιρείται το προσωπικό που προβλέπεται στις περιπτώσεις β΄ έως και κ΄της παρ.1 του άρθρου 4 της ΠΥΣ 33/2006.

Άρθρο 11
Περιορισµός προσλήψεων για τα έτη 2011 έως και 2013

2. Ειδικά για το εκπαιδευτικό προσωπικό, όλων των βαθµίδων εκπαίδευσης, τα Σώµατα Ασφαλείας, το Λιµενικό Σώµα, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τοµέα υγείας, ο λόγος αυτός ορίζεται σε ένα προς ένα (µία πρόσληψη ανά µία αποχώρηση).
3. Από τη ρύθµιση αυτή εξαιρούνται: α) οι µετακλητοί υπάλληλοι,β) το µη πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων ∆ υνάµεων, γ) οι προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού νέων νοσηλευτικών µονάδων, δ) επιτυχόντες του Α. Σ. Ε. Π. Και των φορέων, των παραγράφων 2 και 3 του προηγούµενου άρθρου.

Νομίζω πως πλέον το να λέμε ότι δεν θα βγει προκήρυξη είναι άτοπο. Ότι θα βγει είναι σίγουρο, αυτό που δεν ξέρουμε είναι το πότε.

NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ρε παιδια καθηστε να μπουν τα 2000 ατομα τωρα... Να παρουν μια ανασα και μετα θα βγει
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

epop παιδι απο λιμνο υπηρετη τ. Θ αλλος απο κω αλλη φιλη μου απομυτηληνη που διναμαι μαζι ακουσαν οτι προκυρηξη θα βγει αλλα δεν ξερουν αν θα ειναι καλοκαιρι η φθινοπωρο
EPOP

Δημοσίευση από EPOP »

Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα μην λετε οτι να ναι αμα δεν γνωριζετε, ποιος σας ειπε οτι θα διωξουν ΕΠΟΠ απο το Στρατευμα; Εδω κανουν αμαν και πως να κρατησουν αυτους που εχουν μεσα μετα τις τελευταιες παραιτησεις (περιπου 510 απο το 2005) στον Στρατο Ξηρας και σε συνδυασμο και με το νεο καθεστως των εισαγωμενων στις Στρατιωτικες Σχολες (μειωση εισαχθεντων απο το τρεχον ετος και περα) ... Απλα καντε τον σταυρο σας να βγουν και αλλες προκυρηξεις στο μελλον γιατι τα πραγματα ειναι πραγματα πολυ δυσκολα... Εγω ειμαι ΕΠΟΠ απο το 2003 και δεν εχει περασει ουτε μια μερα απο το μυαλο μου να σηκωθω να φυγω! Αν εισαι σωστος στην δουλεια σου και στους συναδελφους - ανωτερους σου περνας και παρα πολυ καλα με πολλες πολλες εμπειριες στο Στρατευμα... Αυτα απο μενα!
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Σωστοσσσσσσσ!

ιμ

Δημοσίευση από ιμ »

Αν δεν μας παιζουν στο δικομας στρατο υπαρχει και η λεγεωνα παντος για φανταρους (τζαμπα χαμαληδεσ) μια χαρα τους καναμε!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Θα βγει τον αυγουστο ρε !

ANNA3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ANNA3 »

OMEGA έγραψε: Θα βγει τον αυγουστο ρε !

εχεις κανεναν γνωστο και στο ειπε; ΜακαριΕικόνα
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Δεν βγαινει τον αυγουστο που να χτυπιεστε κατω και μην ακουτε τον καθε ασχετο, απο το 2011 ΚΑΙ ΑΝ προκυρηξη
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Δεν ξερει κανενας ποτε θα βγει... μπορει να βγει και τον αυγοστο μπορει και φθινοπωρο. αλλα 2010 φιλε μου bill δεν νομιζω... μακαρι να μην πεσεις μεσαΕικόνα
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Ναι μονο που εμεις εδω μιλαμε με στοιχεια και αν ριξετε μια ματια στον προυπολογισμο του 2010 δεν αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα παρει ΕΠΟΠ αυτο το ετος... Επισης σε προσφατη επικοινωνια που ειχα με δημοσιογραφο που ασχολειται με θεματα 'εργασιας' απο την εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ μου ειπε οτι απο το Υπουργειο δεν προτιθενται να παρουν οπλιτες αυτη την περιοδο λογω οικονομικης δυσχερειας... Μου ειπε απο τις αρχες του 11 να περιμενω νεοτερα... Παντως με διαβεβαιωσε το πασιγνωστο πλεον που εχουμε βαρεθει να ακουμε... Οτι υπαρχουν ελλειψεις... Να φανταστειτε οτι εχουν ετοιμη προκυρηξη Ειδικων Φρουρων στο συρταρι και ΔΕΝ την βγαζουν γι'αυτο το λογο... Παιδια πικρα η κατασταση δυστυχως Εικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΕικόνα
marianna
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από marianna »

Παιδια μην ακουω ανοησιες εγω εχω μια μεγαλη τρελα με το στρατο εδωσα και εγω και κοπικα και επειδη πηγενα σε μια σχολη του οαεδ και εκανα την πρακτικη μ σε ενα στρατοπεδο εχω κρατισει αρκετες επαφες απο εκει μεσα με υψηλοβαθμους και απο οτι μου λενε ολοι ειναι οτι ιουλιο με σεπτεμβριο το πολυ θα βγει η προκυριξη για 2500 ατομα... Για αυτο μην απελπιζεσται περιμεντε να μπουν και οι επιλαχοντες και μετα θα βγει... Το μονο που εχω να πω ειναι κουραγιο
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Τον προυπολογισμο του 2010 τον εχεις διαβασει αγαπητη μου η λεμε λογια του αερα τωρα; Διοτι και εγω μπορω να σου πω οτι εχω μιλησει με 1002 ατομα και μου λενε ολοι οτι εχουν ελλειψεις και οτι κανουν αμαν και πως να προσλαβουνε ΕΠΟΠ... Χαρακτηριστικα αναφερω παραπανω ΑΝ διαβασες οτι μιλησα με δημοσιογραφο απο τα ΝΕΑ και μου ειπε οτι ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ εχουν ελλειψεις ΑΛΛΑ δεν προτιθενται με την οικονομικη στενοτητα που υπαρχει να παρουν το 2010 Οπλιτες... Απο το 2011 ΞΑΝΑΛΕΩ και βλεπουμε... Μην σας παραμυθιαζει ο καθενας και εγω την προκυρηξη περιμενω αλλα ειμαι συναμα και ρεαλιστης!
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Οι δημοσιογραφοι δεν ξερουν τι τους γινεται. αστο φιλε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση