Σχολεία Ειδικών Δυνάμεων για ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Να σαι καλα ρε αγορινα... Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο, καλη καταταξη να εχουμε και σε ευχαριστω και για τις πληροφοριες...
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω αν κανεις αναφορα την μεταταξη στην κανουν ΣΙΓΟΥΡΑ; Ευχαριστω
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Αν τα καταφερνεις στα αθληματα... Ναι θα σε στειλουν σιγουρα
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Τα αθληματα ειναι τα ιδια που δωσαμε και ως φανταροι; Εγω εχω περασει πεζικο αλλα σκεφτομαι για μεταταξη στις ειδικες δυναμεις οπως ο χρηστος, απ'οτι διαβασα πιο πανω κανω αναφορα στην μοναδα μου και με ειδοποιουν αυτοι για να δωσω αθληματα ωστε να φυγω για ρεντινα σωστα; Εξηγησε μου λιγο, ευχαριστω
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τα αθληματα θα τα κανεις 2 φορες... Μια στην μοναδα σου και μια οταν περνας το σχολειο των ειδικων δυναμεων. Τα αθληματα ειναι διαφορετικα...2μιλια σε 20 λεπτα (που ειναι γελοιο) απλα οταν περνας το σχολειο των ειδικων δυναμεων οσο καλυτερο χρονο κανεις θα εχεις και καλυτερη βαθμολογια... Μετα ειναι 40 καμψεις 40 κοιλιακους και μετα ειναι μονοζυγο... Που ειναι η4 η 6... Δεν ειμαι σιγουρος...4 νομιζω... Αυτα ειναι.
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Α καλα γελοια δηλαδη... Οκ ευχαριστω
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Ναι vasili αν κανεις αναφορα για μεταταξη στις Ειδικες Δυναμεις ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε παρουνε...
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Εγω παντως σαν πρωτες επιλογες θα δηλωσω αμφοιβιες μοιρες, μετα μοιρα Αλεξιπτωτιστων και επειτα ορεινες...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κι εγω το ιδιο...
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Για να δούμε ρε μάγκες... Εγώ όπως είπα σαν πρώτη επιλογή έχω την 2η ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο αλλά και την 1η στην Κρήτη, μετά τις αμφοίβιες μοίρες και τελευταίες τις μονάδες σε Νάουσα και Δράμα, άν και να σας πώ την αλήθεια δεν με πολυαπασχολεί... Εγώ θέλω να γίνω στέλεχος στις καταδρομές και απο εκεί και πέρα λίγο με νοιάζει...
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Ναι ρε χαλαρα, θα κανουμε την μεταταξη και απο εκει και περα τα βλεπουμε τα υπολοιπα... Σχετικα με τις ειδικοτητες υποθετω οτι μας δινουνε στην Ρεντινα σωστα; Μετα την μεταταξη εννοω... Επισης ΓΙΑΝΝΗ_Σ να σε ρωτησω εσυ σαν δοκιμος ειχες ΕΠΟΠ που εκαναν μεταταξη απο αλλα σωματα;(πχ Πεζικο, Τεθωρακισμενα κλπ κλπ) ;
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τωρα για την ειδικοτητα που σου δινουν φιλε δεν εχω ιδεα... Σστο κεντρο δεν νομιζω να ειχαμε τοτε εποπ απο προηγουμενη σειρα... Αλλα με στειλαν και εκπαιδευτη στα ΛΥΒ των εποπ ειδικων δυναμεων και εκει ειχαμε 2 που ηταν απο πεζικο και ειχαν κανει μεταταξη και ειχαν περασει και το ΣΠΕΠΟΠΕΔ.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλα να σου πω... Οταν λεω εκπαιδευτης μην νομιζεις οτι εκανα και τιποτα σπουδαιο ε... Δεν ηξερα και πολλα πανω στην εκπαιδευση... Εννοειτε οτι οι υπαξιωματικοι εκπαιδευτες γνωριζαν πολλα περισσοτερα απο μενα σε θεματα εκπαιδευσης... Απλα για μενα ηταν μια πολυ καλη εμπειρια...
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Αυτοι που ειχαν κανει μεταταξη Γιαννη απο πεζικο ειχανε περασει ΛΥΒ για να παρουν το δεκανοσημο η καταφερανε και κανανε μεταταξη νωριτερα; Ρωταω γιατι με ενδιαφερει να κανω την μεταταξη οσο πιο νωρις γινεται... Φανταζομαι και τα υπολοιπα παιδια που ενδιαφερονται εδω μεσα
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε μου δεν θυμαμαι καθολου αν φορουσαν δεκαννοσημο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης