H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
jo

Δημοσίευση από jo »

GREEK ARMY ναι, γιατι φαινεται το ποσοστο κι οχι η μια δυο εξαιρεσεις, οταν ειναι λιγοι μπορεις να διακρινεις το καλο και το ασχημο.
jo

Δημοσίευση από jo »

rafalΕ ΤΠτ δε με ενοχλησε, ΤΠτ δε με κουρασε, αυτη η κλαψα ομως αυτο το παραπονο με εκνευρισε απeιστευτα, δε παλευεται με ΤΠτ, με ΤΠτ.
jo

Δημοσίευση από jo »

Ε... οχι δεν εχω δει ακομα γλυκοκοιταγματα, λες να δω; θα παρω το ηκ11 και θα αυτοπυροβοληθωωωωωωωωωωωωωωωω. καλα με τα βαψιματα δε παιζονται καποιες, με ρουζ κτλ. πασαρελα σου λεω πασαρελα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από illy »

Rafale έγραψε:
jo έγραψε:RAFALE ευτυχως που δε τα βλεπεις.
μα τι σου λεω τωρα; Αλλο οχι δεν θα το αντεχα. Ακομα δεν αρχισανε τα γλυκο κοιταγματα προς τους εκπαιδευτες σας; Αν οχι να περιμενεις να δεις και να ακουσεις και τετοιαΕικόνα

αυτα μερικες ηδη τα ειχαν αρχισει απο τις διαδικασιες Κριστυ
Dum spiro spero
jo

Δημοσίευση από jo »

Καλα ρε ιλλυ σε τι ομαδα επεσες ρε κοριτσι μου; Με ολα τα λουλουδια σε βάλαν; Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από illy »

Οχι Τζοαν δεν λεω για την ομαδα μου, απλα υπηρχε αυτη η φημη οτι πολλες κ$%^τριβοντουσαν κ εκαναν τα γλυκα ματια για να εχουν πιο ευνοικη μεταχειριση
Dum spiro spero
jo

Δημοσίευση από jo »

Καλα κάναν, αφου μπορουσαν, εσυ κι εγω που δε τα κανουμε φαε "σκατα"ΕικόναΕικόνα
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lxias »

Ένα θα σας πω, το 2009 φύγαμε τρία άτομα για εκπαιδευτές σε ένα σχολείο μαχητή που θα γινόταν σε μια μονάδα για προσληφθήντες ΕΠ. ΟΠ 2006 και 2007 που δεν το είχανε περάσει. Και οι τρείς είμασταν 1η σειρά ΕΠ. ΟΠ του Σ. Ξ και Αρχηγοί Σχολείων Μαχητή. Προσπαθήσαμε να τηρήσουμε το πρόγραμμα μαζί με τους αξιωματικούς κατα 70% για να αντέξουν οι γυναίκες κατόπιν διαταγών, ε ούτε αυτό ήταν εφικτό. Το τι γκρίνια και τηλέφωνα δεν λέγεται.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kostas13 »

Καλησπερα κ απο μενα. Ειμαι νεος εποπ μολις ορκιστηκα κ Απλα σαςλεω οτι η πληγη στο στρατο ειναι οι γιωταδες...
jo

Δημοσίευση από jo »

Χαχαχαχαχα ρε λοχια! Ασε απο τηλεφωνα αλλο τιποτα, ειπα, εχετε δικιο για μας! Αν διαβασες πριν τι εχω γραψει! Υπομονηηηηηηηηηη
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και πιστεψτε με εχουμε πολλους. Στο θαλαμο μου εχω 2 ατομα. Και απορω πωςπερασαν αυτα τα ατομα. Αληθεια σας λεω. Ειχαμε πολλες παραιτησεις. Ας πουμε οτι ητανε 20. Απτις 20 λοιπον οι 15 ητανε αντρες
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Καλησπέρα!
Πες τα βρε κώστα γιατί για τα πάντα λένε ότι φταίνε οι γυναίκες!
guest

Δημοσίευση από guest »

Σίγουρα η μεγαλύτερη πληγή του ελληνικού στρατού δεν είναι οι γυναίκες, αλλά η έλλειψη εγχώριας πολεμικής βιομηχανίας και κατάρτισης των στελεχών με το χειρισμό πολύπλοκων αμυντικών/πολεμικών συστημάτων μιας και τώρα ο πόλεμος βασίζεται κυρίως στην τεχνολογία. Βέβαια σχετικά με τις γυναίκες έχω να πω ότι κάποιες πραγματικά αξίζουν, αλλά αρκετές είναι αυτές σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες οι οποίες δε θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Τις έπιασε η αγάπη για το στρατό όταν είδαν την ανεργία έξω και τους αρέσει να δουλεύουν με σταθερό ωράριο μόνιμες και να πληρώνονται. Αυτό βέβαια ισχύει και για κάποιους άντρες αλλά σε πιο μεγάλο ποσοστό για τις γυναίκες. Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι το σωστό θα ήτανε οι γυναίκες να μπαίνουν στο στρατό σε μεγαλύτερο ποσοστό σε συγκεκριμένες ειδικότητες, ενώ σε άλλες που χρειάζονται μυική δύμαμη να εισέρχονται μόνο οι εξαιρέσεις του κανόνα, αυτές που μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Όσον αφορά την υποχρεωτική θητεία γνώμη μου είναι ότι είναι απαράδεκτο και παράνομο στις μέρες μας να εξαιρούνται οι γυναίκες από αυτή, ενώ για τα 1200 Ευρώ και το ωράριο να τους πιάνει η αγάπη για το στρατό. Η θητεία τώρα θα έπρεπε να είναι 9 μήνες υποχρεωτικά για όλους τους άντρες με κατάργηση των γιωτάδων-τεμπέληδων και οι 8 μήνες για όλους στην παραμεθόριο. Επίσης για όλες τις γυναίκες υποχρεωτική θητεία 3 μηνών με εκπαίδευση και καθήκοντα μαγειρίων και καθαριότητας. Αυτά και Bye!Εικόνα!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από GenerX »

guest θέλω να μου δώσεις από αυτό που παίρνεις γιατί και μένα μου έρχονται στιγμές απίστευτης βαρεμάρας.

Ενδοφλέβια καφεϊνη σε μεγάλη ποσότητα;

"Επίσης μάθε ότι αν με έβλεπες μπροστά σου δε θα έλεγες αυτά που είπες... "

Ψιλά δεν θα σου έδινα αυτή την εποχή, επειδή είναι αρκετά χρήσιμα για μένα,sorry.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GenerX την Κυρ Ιούλ 04, 2010 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαγκες δε ξερω τι λετε για τις γυναικες οσο αφορα τον στρατο αλλα εμενα δεν με απασχολει καθολου. Το ειχα ξαναπει και θα το ξαναπω οτι η μεγαλυτερη πληγη του στρατου ειναι οι γιωταδες που εκπαιδευονται αυτη τη στιγμη για να γινουν στελεχη. Ειμαι 8η σειρα εποπ και ειμαι ακομαστο κεντρο και μεσα στο θαλαμο μου εχω ηδη 6 γιωταδες που δε την παλευουν καθολου
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες