Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Μην μαλωνετε για τα χρωματα ελεος. τα σεντονια ειναι χακι... παντα
οι κουβερτες μπορει να ειναι πρασινες, γκρι η και μπλε.
το μαξιλαρι λευκο.
και το κρεβατι με φακελο και τεντα.
οκ;
το μαξιλαρι λευκο.
οκ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Φιλε δεν ημουν εφεδρος στρατιωτης. Ασε να ξερω περισσοτερα απο σενα γιατι ημουν εκπαιδευτης στο σπεποπεδ των εποπ των ειδικων δυναμεων. Αλλα κι εγω που περασα εκπαιδευση τα ιδια εκανα... Εσυ μιλας για το παγουρι τα αγγεια εστιασεως κλπ... Ε αυτα εννοουντε ρε φιλε, οπως εννοειτε και το οππλο. Αυτα ειναι εξοπλισμος... Εμεις μιλαμε για ρουχισμο... Επισης για την εκπαιδευση που λες οι ολοι οι εποπ... Μετα τις 40 μερες ειχαν παρει μεχρι και δικες τους εξαρτησεις... Αρκει βεβαια ολα να ειναι στο χρωμα του στρατου... Και αν διαβασεις τον στρατιωτικο κανονισμο 20-1 καθε στελεχος τον ενοπλων δυναμεων μπορει να φερει δικο του εξοπλισμο... Οπως ειπαμε και πριν με την illy ειναι και θεμα σχολαρχου και διοικητη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Σάβ Μαρ 20, 2010 1:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
Ε ναι ρε μιλατε κανεις. Ηταν εφεδρος στις ειδικες δυναμεις. Ξερει καλα. Σιωπη ολοι. Ξερει ο γιανναρας. Εχει παρει και πουλαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Μαρ 20, 2010 11:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
Το μονο μονο που θελω να σου πω ειναι οτι το με αυτο που λες απλα Υποβαθμιζεις τον ελληνικο στρατο και το θεσμο των εποπ, Θα ειναι μαλακια Δεν νομιζεις Να μην δωσουν αυτα που χρειαζονται και ειναι απαρετητα; . και το το οτι εισουν δοκιμος δεν μου λεει κατι και εγω δοκιμος ειμουν Και μαλιστα Στη 1η Στρατια και σε θεση που δεν μπορεις να φαντασεις τι αρμοδιοτητες υπηρχαν. Σε θεμα εξοπλισμου στρατιωτικου προσωπικου Τουλαχιστον ασε με να ξερω περισοτερα.
-
- Στρατιώτης
Στις ειδικες δυναμεις τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα απο το πεζικο. Μην συγκρινεις.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
καλε ποιος σου ειπε οτι μαλωνουμε για τα χρωματα; Απλα εγω παντα τα εβλεπα ασπρα. Με επηρεαζε το μαξιλαρι που εβλεπα απο στις φωτο... Εβλεπα ασπρα σεντονι-μαξιλαροθηκη κ Χακι στην κυοβερτα... Μου εξηγησε απλα κ καταλαβα οτι εβλεπα λαθοςSpiros A-T έγραψε:Μην μαλωνετε για τα χρωματα ελεος. τα σεντονια ειναι χακι... Παντα
το μαξιλαρι λευκο.
οκ;

Dum spiro spero
Να ρωτησω: επιτρεπεται να παρω σαπουνι προσωπου συγκεκριμενο; Εχω περασει ακμη και περνω συγκεκριμενα προιοντα! ε?
Οχι κοπελα μου τι να πειραζει; Καθολου. Αυτα ειναι προσωπικα ειδη υγειινης, οτι μπορει και χρειαζεται κανεις παιρνει...
Ευχαριστω πολυ! απλα φοβαμαι μη μας τη πουνε με πιστολαακι, σαπουνακι θα μας κοροιδευουν... ευκαιεια για πικρροχολα σχολια!

Καμια σχεση! Τι σχολια οσες σχολιαζουν θαχουν παραπανω κ απο σενα... Χαχαχαχα... Καλο ειναι ναχουμε οτι χρειαζομαστε αλλα υπαρχουν και ειδη πολυ προσωπικα που δ μπορει καμια συναδελφος να επικρινει πχ καποια δερματολογικη κρεμα κλ.
-
Φιλε μαλλον δεν καταλαβαινεις... Οταν πηγα για εκπαιδευτης αυτα τουςδωσαμε... Τα βασικα... Τι δεν καταλαβες; Ολα απο 2 φορες... Και που ησουν δοκιμος?1 στρατια; Και; Μηπως ξερεις απο αρχαιοτητες; Ξερεις ποιος ειναι ανωτερος αναμεσα σε πεζικο ειδικες δυναμεις και τεθωρακισμενα σε ομοιοβαθμους; Πρωτη στρατια ε; Και τι θες να μου πεις ρε φιλε... Μονος σου το ειπες... Σε γραφειο ησουν... Ελα να πεσεις με αλεξιπτωτο να δεις την γλυκα... Κανε 50 χιλιομετρα με σακο 30 κιλων και οπλο και να γεμιζουν πληγες τα ποδια σου... Πηγαινε κανε ανταρτη 12 Μερες με -10 βαθμους και να κοιμασαι σε λακους μεσα στο χιονι... Μια σεαπ περασες. ... Χαλαρωσε... Εχω περασει 5 σχολεια παραπανω απο σενα... Και νε εχω ψωνεστει που εχω παει αλεξιπτωτα και που ημουν δοκιμος εκει... Γιατι δεν ειναι κατι που μπορει να το κανει ο καθενας... Καταλαβες; Και ετυχε να ξερω τι εγινε τοτε με τους νεους εποπ... Δεν ξερω τι εγινε στα υπολοιπα κεντρα καταταξης... Ξερω μονο τι εγινε στις ειδικες δυναμεις... Και μαλιστα 1 βδομαδα πριν την καταταξη... Ρε ουτε μπερε πρασινο δεν τους δωσαμε...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ρε ουτε μπερε πρασινο δεν τους δωσαμε...
Τι εννοείς δεν τους δώσατε; Το συναποφασίσατε οι εκπαιδευτές αυτό;

Σε οσους το ειπα κι εγω γελουσαν... Αλλα βρε κοριτσια πως θα στεγνωσουμε το μαλλι; Δεν ειπαμε να κανουμε και κανα χτενισμα. Απλα για στεγνωμα! Μου ειχε πει μια κοπελα που ειχε παει για ναυτικο πως τα μαλλια τα στεγνωναν σε αυτο για τα χερια![/QUOT
Εννοείται πιστολάκι μαλλιών... Που να Στεγνώσουν Τα μαλλιά μας. Αλλά τα Άπλυτα Ρούχα Μας Που θα τα βάζουμε;
Εννοείται πιστολάκι μαλλιών... Που να Στεγνώσουν Τα μαλλιά μας. Αλλά τα Άπλυτα Ρούχα Μας Που θα τα βάζουμε;
-
Χα ναι... Αλλα σοβαρα. Δεν ειχαν μπερε να τους δωσουν και τους ειπαν να αγορασουν
Καλησπερα! Μια γνωστη μου που παρουσιαζετε κ αυτη στις 14/4 στο Μεσολογγι μου ειπε οτι της δωσανε λιστα απο το στρατολογικο γραφειο. Υσχιει κατι τετοιο; Λεει οτι της ειπαν να παρει οπωσδηποτε σεντονια μαζι της. Εχει παρει κανενας αλλος τη λιστα αυτη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης