Χρειάζονται οι ξιφολόγχες; (δημοσκόπηση)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Χρειάζονται οι ξιφολόγχες;
Όσο περνούν τα χρόνια εξελίσσεται ο στρατός και ο τρόπος που γίνετε ο πόλεμος, οι Ρώσοι τοποθετούν ξιφολόγχες στα Καλάσνικοφ και μαθαίνουν τεχνικές άμυνας και αντεπίθεσης σε τέτοιες περιπτώσεις. Πιστεύω πως πάει ανάλογα με το όπλο που έχεις και το περιβάλλον που διεξάγεται η μάχη, πιο συχνά αν γίνει κάτι τέτοιο θα τραβήξουν μαχαίρι, ή καμιά πολεμική τεχνική που γνωρίζουν. Πάντως μέσα στην ένταση της μάχης θα κάνεις ότι μπορείς για να επιβιώσεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Delta Force έγραψε:Όσο και να ναι χρήσιμη η ξιφολόχγη προτιμώ να έχω στο όπλο προσαρμοσμένο ένα βομβιδοβόλο παρά τη ξιμφολόχγη.
Δεν μιλάμε για Κάουντερ Στράικ!
Στην μάχη εσύ από την αρχή μέχρι το τέλος θα έχεις βομβιδοβόλο;
Και προσαρμοσμένο να το έχεις όπως θες, η ξιφλόγχη θα ναι στην ΑΤ σου. Δεν σε ενοχλεί εσένα να ρίχνεις κατά ρυπάς με το βομβιδοβόλο

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
υπαρχουν και τα μαχαιρια μαχης. Ισως ο Νασος πρεπει να κανει μια παρουσιαση υλικων και τακτικης. Για πολλοστη φορα, η μαχη σωμα με σωμα εχει εξελιχθει απο το δογμα/συνδρομο ξιφολογχης. Οι ισραηλινοι π. Χ. Που εχουν εμπλοκες ποικιλες καισυχνες δεν χρησιμοποιουν καθολου ξιφολογχες, ισως γιατι οι ζωες των οπλιτων θεωρουνται πολυτιμες.ptolemaios έγραψε:Delta Force έγραψε: Όσο και να ναι χρήσιμη η ξιφολόχγη προτιμώ να έχω στο όπλο προσαρμοσμένο ένα βομβιδοβόλο παρά τη ξιμφολόχγη.
και τι θα κανεις στο ενα μετρο αποσταση απο τον εχθρο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω έχω ακούσει ότι οι Αμερικάνοι τις κατήργησαν γιατί σκοτώνονταν μεταξύ τους 
Δεν ξέρω αν αληθευει

Δεν ξέρω αν αληθευει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Άμα φτάσεις στο σημείο να χρησιμοποιήσεις τη ξιφολόχγη στο μεδίο της μάχης είσαι καταδικασμένος, εκεί που χρησιμεύει περισσότερο είναι στην εξικονόμιση πυρομαχικών π. Χ. Όταν ο άλλος είναι ετοιμοθάνατος αντί νατον πυροβολήσεις τον καρφώνεις.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
αν είναι ετοιμοθάνατος δεν μπορείς να του χαρίσεις την ζωή από το να τον αποτελειώσεις ;Delta Force έγραψε: Άμα φτάσεις στο σημείο να χρησιμοποιήσεις τη ξιφολόχγη στο μεδίο της μάχης είσαι καταδικασμένος, εκεί που χρησιμεύει περισσότερο είναι στην εξικονόμιση πυρομαχικών π. Χ. Όταν ο άλλος είναι ετοιμοθάνατος αντί νατον πυροβολήσεις τον καρφώνεις.
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Giannhs1993 έγραψε:αν είναι ετοιμοθάνατος δεν μπορείς να του χαρίσεις την ζωή από το να τον αποτελειώσεις ;Delta Force έγραψε: Άμα φτάσεις στο σημείο να χρησιμοποιήσεις τη ξιφολόχγη στο μεδίο της μάχης είσαι καταδικασμένος, εκεί που χρησιμεύει περισσότερο είναι στην εξικονόμιση πυρομαχικών π. Χ. Όταν ο άλλος είναι ετοιμοθάνατος αντί νατον πυροβολήσεις τον καρφώνεις.
Αν ειναι Τουρκος οχι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
σωστός !ptolemaios έγραψε:Αν ειναι Τουρκος οχι...Giannhs1993 έγραψε:αν είναι ετοιμοθάνατος δεν μπορείς να του χαρίσεις την ζωή από το να τον αποτελειώσεις ;Delta Force έγραψε: Άμα φτάσεις στο σημείο να χρησιμοποιήσεις τη ξιφολόχγη στο μεδίο της μάχης είσαι καταδικασμένος, εκεί που χρησιμεύει περισσότερο είναι στην εξικονόμιση πυρομαχικών π. Χ. Όταν ο άλλος είναι ετοιμοθάνατος αντί νατον πυροβολήσεις τον καρφώνεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Φανατίλααα 

- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
Φανατιλα εμεις;
Αυτοι είναι Τούρκοι...
Αυτοι είναι Τούρκοι...
Αν μεινεις απο σφαιρες κανεις το οπλο ακοντιο
easy win
easy win
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
χεχε... Ναι ok ! Καλύτερα τράβα πιστόλιkampf έγραψε: Αν μεινεις απο σφαιρες κανεις το οπλο ακοντιο easy win

-
- Αντισυνταγματάρχης
ptolemaios έγραψε:Φανατιλα εμεις;
Αυτοι είναι Τούρκοι...
Έχεις δει άντρα να σκοτωνεται ;
Ωραία είναι να σκοτωνεις στο πληκτρολόγιο.
Μόνο που στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικά
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
Black_Knight έγραψε:ptolemaios έγραψε:Φανατιλα εμεις;
Αυτοι είναι Τούρκοι...
Έχεις δει άντρα να σκοτωνεται ;
Ωραία είναι να σκοτωνεις στο πληκτρολόγιο.
Μόνο που στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικά
ενταξει λογικο ειναι... Ειναι καπως... Μεχρι να σκοτωσεις 4-5 ειναι το σοκ... Μετα το συνηθιζεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
εντάξει παιδιά για να πω την γνώμη μου, μέσα στον πανικό την μάχης κοιτάς να σωθείς αν σκοτώσεις θα σε πειράξει αργότερα αυτό ανάλογα τον χαρακτήρα σου, τώρα οι μάχες γίνονται από απόσταση σε κλασσικές περιπτώσεις απλά ρίχνεις μέχρι να τελειώσει η απειλή (έτσι το έχω στο μυαλό μου), με μαχαίρι θα είναι τεράστια η έντασηptolemaios έγραψε:ενταξει λογικο ειναι... Ειναι καπως... Μεχρι να σκοτωσεις 4-5 ειναι το σοκ... Μετα το συνηθιζειςBlack_Knight έγραψε:Έχεις δει άντρα να σκοτωνεται ; Ωραία είναι να σκοτωνεις στο πληκτρολόγιο. Μόνο που στην πραγματικοτητα ειναι διαφορετικάptolemaios έγραψε:Φανατιλα εμεις; Αυτοι είναι Τούρκοι...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες