Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Απάντηση
Στρατός και θητεία
vandrad
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από vandrad »

Το καλητερο παιχνιδι Ειναι ενα SNIPER ELITE κατε με. Απο ολες της μεριες και αν το παρεις ειναι φοβερο γραφηκα, μουσικη. Οσοι το ξερουν θα συμφωνησουν μαζι μου οσοι δεν το ξερουν πρεπει να το παρουν.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 54

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από greko_27 »

Su-35 έγραψε:Greko 27 τι παιχνιδια παιζεις;(ειδος)
Προτειμω τυπου CALL OF DUTY (φανατικος τα εχω ολα) και κυριως για το online Και FEAR (Ολη τη σειρα, οποιος δεν το εχει παιξει χανει)

Racing Games: Φανατικος Της FORMULA 1 (αντε ποτε θα ερθει) και του NEED FOR SPEED (ολη τη σειρα εχω αποκτησει)

Sport Games:Pro Evolution Soccer FOR EVER (το FIFA για τους φλωρους)

και μεγας φαν των Simulator Games:ACE COMPAT και HAWX

Μου αρεσει πολυ το GTA IV νομιζω πως αυτο ανηκει στο ειδος Δρασης περιπετειας πρωτου προσωπου εαν δε κανω λαθος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Απρ 18, 2010 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 105
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

Και εγω φανατικος των call of duty (δες και avatar!). Βασικα παιζω απο ολα τα first person shouter (fps) αλλα δεν μπορω με τιποτα να τα παιξω σε κονσολα. Δεν μπορω να συνηθισω τον μοχλο και προτιμω το ποντικη του pc.

Για ραλακι σου προτεινω φυσικα και το αναμενομενο grand turιsmo 5. Ειναι κριμα να εχεις play 3 και να μην το παιξεις. Το Gta IV παιχνιδαρα. Το τελειωσα υστερα απο αρκετες ωρες λιωσιμο. Εικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Καλο ειναι και το ποκεμον.(σε gameboy)
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Rafale »

Εσυ να πας στα τσικο αχαχχαχαχαχαχ
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

cristi έγραψε:Εσυ να πας στα τσικο αχαχχαχαχαχαχ

E;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Rafale »

Τσικο= παιδικο τμημα ποδοσφαιρικης ομαδας αχαχαχα αλλα ας μην ξεφευγουμε αλλο απο το θεμα. Και ας μην κανουμε τσατ. Γιατι περαν της μειωσης μισθων θα ξαναερθουν μειωσεις βαθμων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Δευ Απρ 19, 2010 5:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Su-35 έγραψε:Και εγω φανατικος των call of duty (δες και avatar!). Βασικα παιζω απο ολα τα first person shouter (fps) αλλα δεν μπορω με τιποτα να τα παιξω σε κονσολα. Δεν μπορω να συνηθισω τον μοχλο και προτιμω το ποντικη του pc.

Για ραλακι σου προτεινω φυσικα και το αναμενομενο grand turιsmo 5. Ειναι κριμα να εχεις play 3 και να μην το παιξεις. Το Gta IV παιχνιδαρα. Το τελειωσα υστερα απο αρκετες ωρες λιωσιμο. Εικόνα
Μηπως ξερεις φιλε Su-35 ποτε θα βγει το νεο grand turιsmo 5; Και εγω παιζω το CALL OF DUTY ΜΟΝΟ ΣΕ PC.To online user name μου ειναι το ιδιο εαν το εχεις βεβαια σε γνησιο για να με κανεις add ως φιλοΕικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Δευ Απρ 19, 2010 5:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

cristi έγραψε:τσικο= παιδικο τμημα ποδοσφαιρικης ομαδας αχαχαχα

σε πληροφορο εχω παξει ποδοσφαιρο και εχω δελτιο. εχω παιξει και σε αγωνεσ... αλλα μετα το τσιγαρο μονο καλαθι του μπασκετ και αυτο χωρις αθλητικα... αλλα απο παιχνιδια παιζω και τις παπιες ξερεις με το οπλοΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Rafale »

Νικη σου εφιστω την προσοχη πως αν ξεφευγεις απο το θεμα θα εχεις μειωσεις βαθμων.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Πριν απο λιγες μερες βγηκε και το GTA IV - Liberty City Stories για PC Και PS3. Το υπαρχον παιχνιδι ειναι η συνεχεια του επιτυχημενου GTA IV με 2 ιστοριες ακομη (The Lost and Dammed και The Ballad of Gay Tony). Ηδη στο XBOX 360 πουλησε τρελα και Αναμενεται να εκτοξευθουν και οι πωλησεις για PC Και PS3. Οι κατοχοι PS3 ΜΠΟΡΟΥΝ να κατεβασουν το The Lost and Dammed και Το The Ballad of Gay Tony απο το Playstasion Store (οσοι εχουν internet) τη μια ή και τις 2 ιστοριες μαζι στα 17 ευρω περιπου η καθεμια με την προυποθεση να εχουν τον τιτλο GTA IV. Μπορουν επισης και να προμηθευτουν το GTA IV - Liberty City Stories απο τα καταστηματα χωρις να χρειαζεται να κατεχουν απο πριν τον τιτλο GTA IV.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Τρί Απρ 20, 2010 1:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

cristi έγραψε:Νικη σου εφιστω την προσοχη πως αν ξεφευγεις απο το θεμα θα εχεις μειωσεις βαθμων.
δεν πειραζει. Σιγα τι ειπα. Αν θελουν ας με κανουν και λοχιαΕικόνα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 105
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από Su-35 »

greko_27 έγραψε:Μηπως ξερεις φιλε Su-35 ποτε θα βγει το νεο grand turιsmo 5; Και εγω παιζω το CALL OF DUTY ΜΟΝΟ ΣΕ PC.To online user name μου ειναι το ιδιο εαν το εχεις βεβαια σε γνησιο για να με κανεις add ως φιλοΕικόνα

Απο Σεπτεμβριο και μετα bro. Προς το παρον δεν το εχω γνησιο... Εικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ωραιο ειναι και το ματριξ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι

Su-35 έγραψε:
greko_27 έγραψε: Μηπως ξερεις φιλε Su-35 ποτε θα βγει το νεο grand turιsmo 5; Και εγω παιζω το CALL OF DUTY ΜΟΝΟ ΣΕ PC.To online user name μου ειναι το ιδιο εαν το εχεις βεβαια σε γνησιο για να με κανεις add ως φιλοΕικόνα

Απο Σεπτεμβριο και μετα bro. Προς το παρον δεν το εχω γνησιο... Εικόνα
Κριμα γιατι ολα τα λεφτα ειναι το online του... Ειναι συμαντικο να εχεις καποιον να καλυβει τα νωτα σου οπως και Εγω αντιστοιχα... Αναιβενεις ποιο γρηγορα στην ιεραρχια και αποκτας καλυτερα οπλα. Ασε που εχει τρομερο γελιο... Στο CALL OF DUTY WORLD AND WAR ειχα βρει εναν αλλα δε μπορω να τον βρω στο καινουριο. Κριμα παντως γιατι δε το παιζω πλεον εδω και 3 μηνες... Δεν προλαβαινω λογω δουλειας... Αλλα προβλεπω αργα τα βραδια του καλοκαιριου να ασχοληθω μονο με το online. Παντως για PC ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ.Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες