Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Δεν διαφωνω για τον σκυλο φυλακα ειναι δυσκολη ειδικοτητα και εξαλλου για αυτο δεν το δηλωσα αλλα εδω μιλαμε για καινουργια ειδικοτητα για σκυλους διασωσης οποτε μην βιαζεστε να πειτε... Σεβαστη η καθε γνωμη φυσικα αλλα ειναι κατι καινουργιο... Δεν νομιζω πως θα ειμαστε σαν τους φυλακες προς Θεου δεν εχω κατι μαζι σας ισα ισα που σας θαυμαζω απλα ακριβως επειδη εχει παρα πολλες ωρες εξω περιπολλο οσο και αν αγαπαω τα σκυλια δεν νομιζω πως θα το ηθελα τοσο...
sashag
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sashag »

συμφωνω μαζι σου. γυναικα ειμαι αλλα πρεπει να βαλουμε στο μυαλο μας οτι ειναι στρατος και οχι το σουπερ παρανταις στην μυκονο. δεν παμε εκει για διασκεδαση αλλα για δουλεια και αυτη η δουλεια θελει να εχει @@ οχι απαρετητως κυριολεκτικα αλλα και ψυχικα
χαρης

Δημοσίευση από χαρης »

Καλησπερα, ενδιαφερομαι να γινω εκπεδευτεις σκυλων στο στρατο. Αν καποιος γνωριζει κατι ας με βοηθεισει. Ευχαριστω!

vidin

Δημοσίευση από vidin »

Ζεις σε αλλο κοσμο! Πες τα ετσι οπως ειναι και οχι ψεμματακια... Μεταξυ μας δεν κανει!
vidin

Δημοσίευση από vidin »

Οχι ουδεν σχολιο... Ετσι ειναι τα πραγματα ενας στο ΓΕΣ τους ςκανε ολους κουμαντο... Γτιαυτο καποιοι υπηρετουν σπιτι τους η παρα πολυ κοντα για 15-18 χρονακια... Χωρις να εχουν φυγει ποτε! Ελεος που αλλου γινεται αυτο!
ΣΥΝΟΔΟΣ

Δημοσίευση από ΣΥΝΟΔΟΣ »

ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΑΚΡΙΑ
ΠΑΡΑΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση από ΠΑΡΑΜΕΝΩΝ »

Ετσι ειναι αλλα αυτος ο αλλος εφυγε και παλι τιποτα δεν αλλαξε. οι κλικες και οι γνωριμιες πλεον δεν αλλαζουν.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΓΓΕΛΗΣ »

Ξερει κανεις για τους εμθ που ζητανε τωρα?
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από laios »

ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε:Ξερει κανεις για τους εμθ που ζητανε τωρα;
τι να ζητανε απο τους ΕΜΘ; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laios την Δευ Αύγ 30, 2010 10:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καποιος

Δημοσίευση από καποιος »

Καλημερα σε ολους σας...
επανερχομαι ξανα μετα απο 1 χρονο και 3μηνες στο θεμα της κοζανης.
τι θα γυνη ρε λεβεντες εκει κατω στην ΔΥΓ; Ακομα γραμμενους μας εχετε ;
ποσες ωρες θα δουλευουμε την εβδομαδα εμεις ;
60,90,100,1000...
ΕΛΕΟΣ επιτελους καντε κατι 1,1 υπηρεσια δεν παει αλλο.
οσοι ειναι παντρεμενοι θα χωρισουν και οσοι ειναι ελευθεροι δεν εχουν ζωη, το ακουτε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ...
ατομα δεν υπαρχουν τα φυλακεια δεν εχου 4 στοιχειες με 1 η 2 συνοδους δεν βγαινη το απολυτο και πολυ καλα μελετημενο προγραμμα που μας εχετε εδω και 4 χρονια... Οπως παντα καμια μεριμνα για τους συνοδους, καλα ειναι στα γραφεια σας ; Παντα ειναι καλα... !
δεν εχω διαθεση ουτε να βρισω ουτε να σας ακουω, ουτε να σας βλεπω...
Απλα παρτε τα μετρα σας, σκυψτε λιγο πανω μας και ακουστε μας.
Ο κομπος εσπασε το χτενι πλεων.
Η λυδη ειναι απλη η μας βοηθατε η θα παμε στα δικαστιρια να βρουμε το δικιο μας να τελιωνουμε μια και καλη με ολους.
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ, βαρεθικα να ακουω λογια, λογια, λογια.
κανουμε σχεδων 15 υπηρεσιες το μηνα π1 π2, δεν αντεχουμε αλλο
Παρακαλω σκυψτε εστω μια φορα απο πανω μας, δειτε τα προβλημματα μας δεν ειναι κακο
ξεκολιστε απο εκει μεσα, δωστε μια λυση.
Περιμενουμε να δουμε αν θα κανεται τιποτα (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα) που δεν θα κανεται αλλα λεμε τωρα.
Αν καποιος ενοχληθη η των πειραξη αυτο που εγραψα χε... Κα.
εσεις τα κανατε εσεις να τα λυσετε.
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ πολυ για οτι δεν κανετε.
ΥΓ.
Γνωρηζω οτι υπαρχουν καποια ατομα εκει μεσα που παλευουν για το θεσμο, αλλα δεν τους δινει σημασια κανενας, και τους ευχαρηστουμε.

markbrit
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από markbrit »

Καλησπέρα και από εμένα είχα πολύ καιρό να γράψω, παρακολουθώ το σάιτ και τους συναδέλφους του μηχανικού που γράφουν και τα συγχαρητήρια μου που επιλέξατε αυτήν την ειδικότητα. Ας μιλήσουμε για την Κοζάνη δεν ξεκαθαρίζεις γεια ποιους μιλάς, γεια το γραφείο μελετών - ερευνών γεια το 1ο γραφείο γεια ποιον; Όσων αναφορά το γραφείο μελετών - ερευνών δεν είναι το αρμόδιο γραφείο γεια να σου λύση το πρόβλημα του 1/1 που εκτελείς. Ίσως να γνωρίζεις ότι το πρόγραμμα θα αλλάξει τέλος το 8ωρο και το Π2-Π1βγενει η επιχειρησιακή χρησιμοποίηση για όλους τους στρκ σκύλους που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει για αυτά και άλλα περί του θεσμού είναι υπεύθυνο το γραφείο μελετών ερευνών. Ας πάμε και στο 1ο γραφείο το καλοκαίρι στης μετάθεσης έρχονταν στην Κοζάνη έξι συνοδοί από τους 6 ήρθαν 3, όπως ξέρεις και εσύ η Ελλάδα είναι η χώρα του βύσματος είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε ας το απολαύουμε λοιπών. Έχεις δίκιο ότι με το παρών πρόγραμμα αλλά και με κανένα άλλο πρόγραμμα όταν η 4στοιχεία γίνει 3στοιχεία και από την 3στοιχεία γίνει 2στοιχεια γεια να παρθούν οι άδειες γίνεται @@@@@@ το σύστημα. Με πολλές ώρες και πολλές υπηρεσίες όντως οι συνοδοί δεν έχουν τρόπο ζωής καθόλου. Το ποιος φταίει το προανέφερα. Ας πάμε και στα δικά μας λίγο εμείς είμαστε σωστή στα καθήκοντα μας ; Πριν ένα χρόνο μας έλεγες διάφορα γεια την Δυγ τον δκτη της Μονάδας σου, και ξαναρωτώ εμείς στα καθήκοντα μας είμαστε σωστή; Καλύτερα να μην απαντήσω. Τι έχεις κάνη σαν στρατιωτικός γεια το θέμα της δριας ; Αναφορά μήπως; Μπα τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει θα μπορούσα να σου γράψω πάρα πολλά για τη είμαι γνώστης του προβλήματος που υπάρχει στην Κοζάνη, αυτό που λέω εγώ είναι υπομονή βοηθείστε τον δκτη που έχει έρθει να είσαστε σωστή στα καθήκοντα σας και να είσαι σίγουρος ότι αυτός που είναι στην Δυγ κάνει ότι μπορεί, έχει αφιερώσει την ζωή του στον θεσμό όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πράγματα που αν τα μάθουν κάποτε όλοι η συνοδοί θα πρέπει να του κάνουμε άγαλμα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΓΓΕΛΗΣ »

Θα παρουν συνοδους εμθ απο ΠΖ και τθ. ξερετε τιποτα λεπτομερειες;

x-ray

Δημοσίευση από x-ray »

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω εγώ που έχω πάει σε σχολή εκπαίδευσης σκύλων και έχω δίπλωμα εκπαιδεύτριας Έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω με αυτή την Ειδικότητα;(συγνώμη αν Έχω Ποστάρει σε λάθος Ενότητα)
ΡΟΜΠΗΣ

Δημοσίευση από ΡΟΜΠΗΣ »

Βαγγέλη θα πάρουν απο πζ κ τθ αλλα συγκεκριμένες ειδικότητες, και να εχουν χρονο ηλικιας μέχρι 28 χρ.
FuRuB u

Δημοσίευση από FuRuB u »

Πριν ένα διάστημα (περίπου 1,5 μήνα;), ζητούσαν συνοδούς σκύλων για το στρατό, σύμβαση για 10 έτη, αλλά από μόνιμο προσωπικό. ΕΠ. ΟΠ. μονίμους, κτλ. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες, μόνο το ότι ήθελε να έχεις ήδη 10 χρόνια προϋπηρεσία σε μονάδα εκστρατείας...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες