ΕΤΑ - Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Snakeshit »

Ναι.
νυχτοπούλι

Δημοσίευση από νυχτοπούλι »

Πειτε το ρε τοσο καιρο... Και ελεγα πολλα ιδια μας λενε αυτοι οι δυο... Και απο την αλλη στεναχωριομουν που εφυγε ο ΠΑΠΠΟΥΣ ακης τωρα πια! Αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα Χρονια πολλα επισης σε ολους στο φορουμ
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Μακεδονας »

νυχτοπούλι έγραψε:Και ελεγα πολλα ιδια μας λενε αυτοι οι δυο...

Μηπως θες να σου πω τι καθαρογραψα στην Διοικηση καταδρομων μερικους μηνες πριν το τελος τής θητειας μου;

ΟΧΙ φιλε δεν θα σου πω και ας ειναι πριν 30 χρονια.

Η θα ηθελες να σου πω τι μου ειπε να κανω ο Κος Σκουνακης οταν με καλεσε στο γραφειο του;
Ουτε και αυτο θα σου το πω.

Θελεις να σου πω το τι συζητιόταν μεταξύ των αξιωματικων διαφορων βαθμων γυρω απο αλματα πραγματικα επικίνδυνα;

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μακεδονας την Τρί Απρ 06, 2010 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νυχτοπούλι

Δεν καταλαβα τι εννοειτε αλλα μαλλον ουτε εσεις τι εννοω εγς... Εγω εννοω τον κυριο πυρπιλιδη με τον αετο-λοκ που ειναι το ιδιο ατομο... Και λεω πως δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν ο ιδιος ο κυριος ακης και ας ελεγε για τα ιδια πραγματα σχεδον... Παντως εξηγστε μου αν εννοειτε κατι αλλο...
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μακεδονας έγραψε:
νυχτοπούλι έγραψε:Και ελεγα πολλα ιδια μας λενε αυτοι οι δυο...

Μηπως θες να σου πω τι καθαρογραψα στην Διοικηση καταδρομων μερικους μηνες πριν το τελος τής θητειας μου;

ΟΧΙ φιλε δεν θα σου πω και ας ειναι πριν 30 χρονια.

Η θα ηθελες να σου πω τι μου ειπε να κανω ο Κος Σκουνακης οταν με καλεσε στο γραφειο του;

Θελεις να σου πω το τι συζητιόταν μεταξύ των αξιωματικων διαφορων βαθμων γυρω απο αλματα πραγματικα επικίνδυνα;

Εικόνα

Και να μας πείτε, θα έχουν καμία σημασία;
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Εκτος απο κανα-δυο πάντως τους υπόλοιπους αγαπητέ Μακεδόνα σίγουρα θα τους ενδιέφεραι να ακούσουν κάτι απο τα παλιά του τμήματος... Έτσι κι αλλιως τα χρόνια πέρασαν και κάποιες ιστορίες της εποχής-μπορούν να ακουστούν... Εικόνα
aetos-lok

Δημοσίευση από aetos-lok »

μακεδονας έγραψε:

και να μας πείτε, θα έχουν καμία σημασία;

ειδικα για σενα μαλλον δεν θα εχει καμμια διαφορα... ισως ειναι απλα...snake sh*t!
για τον/την νυχτοπολι ισως να καταλαβει περισσοτερα γυρω απο το θεμα.

χριστος ανεστη σε ολους παιδια. επειδη βρισκομαι στον δρομο και δεν μπορω να γραψω πολλα. φιλε μακεδονα τα χρονια περασαν και μαλλον δεν κολλαμε εδω. ακουστε βλεπω οτι οι περισσοτεροι που γραφουν θελουν να μαθουν για το ετα. μαλλον ομως μπερδευουν το σινεμα η την αγαπη τους για τα οπλα που την καταλαβαινω απολυτα με την πραγματικοτητα. εγω κι ο μακεδονας σας παραθεσαμε κατι που ζησαμε. συναισθηματα, αντιδρασεις, εμπειριες. εσεις απο την αλλη εχετε διαβασει παρα πολυ γνωριζετε στην θεωρια ολες τις προδιαγραφες καθε οπλικου συστηματος κι αυτο μου αρεσει. ας τα παντρεψουμε ολα αυτα για να κατακαβουν οσοι ενδιαφερονται τι σημαινει ετα. καταδρομες συμαινει τετοιο δεσιμο, και σεβασμος προς τον συναδελφο σου που δεν το βρισκεις πουθενα, ουτε ξεχνιεται. οσο μαλιστα πιο σκληρα περασεις, τοσο το δεσιμο ειναι πιο εντονο. καλο βραδυ και σε μερικες μερες παλι εδω.Εικόνα
νυχτοπούλι

Κυριε μακεδονα ειμαι ο νυχτοπουλις... Εικόνα Και εγς αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν ειπα κατι πουυ σας πειραξε και γραψατε ολα αυτα... Αν ειπα κατι λαθος τοτε συγνωμη... Επισης το μονο σιγουρο ειναι το οτι πολυ θα θελαμε να ακουσουμε τα παντα απο εσας και τον κυριο ακη καθως εδω μεσα η αποψη και των δυο μετραει πιο πολυ απο οτι και να πουμε οι υπολοιποι... Ευχαριστω...
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Μακεδονας »

@Νυχτοπουλι

Εγω θα επρεπε να σου ζητησω συγνωμη... Διαβασα στα γρηγορα το ποστ σου και δεν επιασα το νοημα του.(Πυρπιλιδης vs Αετος)

νυχτοπούλι

Δεν πειραζει... Λαθη γινονται... Παρολα αυτα αυτα που γραψατε πρινα πανω αν δεν σας κανει κοπο μπορειτε να μας πειτε ετσι γιατι εχουν ενδιαφερον...
νυχτοπούλι

Τι εγινε γιατι επεσε τετοια ησυχια;
νυχτοπούλι

Θα πει κανεις τιποτα η φοβαστε μην σας κατασκοπευσω;
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πολλά ζητας. Θα πρέπει να σε σκοτώσουν μετά.

Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

NΈκρα στο συγκεκριμένο θέμα. Κρίμα, υπήρχε και ωραία συζήτηση από ότι είδα στα προηγούμενα ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cpt.Tsakalof την Κυρ Απρ 18, 2010 3:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aetos-lok
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aetos-lok »

Ο κ. τραχανατζης που ειχε αρρωστια με τα ντυσιματα, τα αμαξια, τις ακριβοτερες ξυλινες πιπες, με αμερικανικο καπνο εισαγωγης, και βεβαια τις ωραιοτερες γυναικες, ειχε το 81 μια μπλε ελεκτρικ λαντσια κουπε 2000κ. ε με ασπρα δερματα αλκανταρα. επειδη εγω εμενα φωκ. νεγρη κι αυτος κ. πατησια, του το πηγαοινοφερνα ποτε ποτε για σερβις κλπ. ε ρε μουρη που ειχα πουλησει τοτε με το αμαξι του. χε! χε! για τοτε ηταν σαν πορσε. τωρα πουχω κολλησει στο αεροδρομιο με την κολωσταχτη μου κανετε συντροφια ρε κομμαντα. επειδη λεμε για την συντηρηση ακουστε. απολυομουνα 12 μερες πριν την συντηρηση, τι να κανω -τι να κανω μην χασω τα 26 καφετια, βγαινω επιτηδες αα το αλλο πρωι, καθυστερημενοσ μιση ωρα στην αναφορα. ο τραχανατζης την εχει παρει χαμπαρι και δεν μου ριχνει φυλακη αλλα σκουπιδια με το ρεο μεχρι να απολυθω. γ@μηθ#κα μεσα στις φακες και τις φασολαδες 10 μερες να παταω με τα καλοκαιρινα αρβυλακια πουχα φαει απο εναν αμερικανο και τα προσεχα σαν τα ματια μου. Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης