δεν παιζει με την γκαμια τοσο αργαalexakis7 έγραψε:Τωρα για 10 αυγουστου δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το αν θα παρουσιαστουμε επειδη αυτος που ηταν στο ρουφ και μου εκοψε την αναβολη, οταν τον ρωτησα που ειπε μετα της παναγιας, δηλ απο 16 και μετα... (15 ειναι της παναγιας αν δεν κανω λαθος)
Σημείωμα κατάταξης (2010)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Σημείωμα κατάταξης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OMEGA την Σάβ Ιουν 26, 2010 5:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Σημείωμα κατάταξης
Πέρυσι μπήκαν 17-20 Αυγούστου. Μπήκε φιλαράκι και το χαρτί του ήρθε 8 Ιουλίου περίπου.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Σημείωμα κατάταξης
Μια χαρα τοτε
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Σημείωμα κατάταξης
Αργουν τα χαρτια και μου τη σπαει, επρεπε να τα στελνουν αρχες καλοκαιριου, ωστε να ξερουμε ποτε ακριβως θα παμε για να κανονισουμε το καλοκαιρι μας, εχουμε και δουλειες, εχουμε και διακοπες. Ξυπνατε εκει στο ΓΕΣ!
Σημείωμα κατάταξης
Κάμει και ομοιοκαταληξία!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Σημείωμα κατάταξης
Stauros έγραψε:Αργουν τα χαρτια και μου τη σπαει, επρεπε να τα στελνουν αρχες καλοκαιριου, ωστε να ξερουμε ποτε ακριβως θα παμε για να κανονισουμε το καλοκαιρι μας, εχουμε και δουλειες, εχουμε και διακοπες. Ξυπνατε εκει στο ΓΕΣ!
αν μπαίνεις στον στρατό ξηράς κλείσε για διακοπές μέχρι κυριακή 8 αυγούστου σε κάλυψα;

Σημείωμα κατάταξης
Greek_Army έγραψε:Stauros έγραψε:Αργουν τα χαρτια και μου τη σπαει, επρεπε να τα στελνουν αρχες καλοκαιριου, ωστε να ξερουμε ποτε ακριβως θα παμε για να κανονισουμε το καλοκαιρι μας, εχουμε και δουλειες, εχουμε και διακοπες. Ξυπνατε εκει στο ΓΕΣ!
αν μπαίνεις στον στρατό ξηράς κλείσε για διακοπές μέχρι κυριακή 8 αυγούστου σε κάλυψα;
Μαλλον ετσι θα γινει και θα παω με το μαγιο να παρουσιαστω

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Σημείωμα κατάταξης
Ολοι αυτο το χαρτι περιμενουμε
Σημείωμα κατάταξης
Εμενα παιδια βγηκε για 18 αυγουστου. Μπηκα στο σαιτ και εκανα ηλεκτρονικη αναζητηση και λεει για ημερομηνια 18! Γινεται αυτο?
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Σημείωμα κατάταξης
Παιδια ηρθε σε κανεναν το χαρτι καταταξης για την γ εσσο Τον αυγουστο?
Σημείωμα κατάταξης
Οι ημέρες παρουσίασης της σειράς είναι από 16 έως 19 Αυγοιύστου ανάλογα με το σώμα - ΚΕΝ που παρουσιάζεται ο καθένας.τεο έγραψε:Εμενα παιδια βγηκε για 18 αυγουστου. Μπηκα στο σαιτ και εκανα ηλεκτρονικη αναζητηση και λεει για ημερομηνια 18! Γινεται αυτο;
Σημείωμα κατάταξης
Εχω αναβολη μεχρι 31/12/2010 αλλα θελω να παρω 2η αναβολη για εστω για 1 χρονο να τελειωσω κ μια 2η σχολη 1 ετους θα μου δωσουν; Απτην πρωτη σχολη που τελειωσα εχω το πτυχιο ωστε να αποδειξω οτι οντως φοιτουσα.
Σημείωμα κατάταξης
Μέ πήραν τηλέφωνο από το τμήμα και πήγα και πήρα το χαρτί. Περίεργο Σαββατιάτικα...
Σημείωμα κατάταξης
Στο δικο μου το α. Τ. Κοιμουνται ορθιοι. Ολο δεν ξερουν ποτε θα ερθει μου λενε :P
Σημείωμα κατάταξης
Και μενα σημερα με πηραν απο το Α. Τ. Οτι εχει ερθει το χαρτι αλλα μου ειπαν οτι μπορω να το παρω απο Δευτερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης