ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

giorgosgr06 έγραψε: Δευ Δεκ 01, 2025 2:52 am Μπαινω ΥΕΑ ειμαι ΣΕΜ το χαρτι μεταθεσης μου γραφει ΣΕΑΠ και ΚΕΕΜ και απο τι μου ειπαν θα παω ΣΕΑΠ 3 εβδομαδες και μετα θα συνεχισω την εκπαιδευση ως ΥΕΑ στο ΚΕΕΜ στην σπαρτη μπορει καποιος να μου εξηγησει τι φαση;

Τι έγινε τελικά φιλος;

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είναι μέσα λογικά
aggelospas26

Δημοσίευση από aggelospas26 »

Καλησπέρα σας.

Ολοκληρώνω σύντομα τις σπουδές μου και επιθυμώ να καταταγώ το συντομότερο δυνατόν για την εκπλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας. Ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για την κατάταξη ως Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός (ΥΕΑ) και θα ήθελα μια επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα ακόλουθα:

Είμαι απόφοιτος ΣΑΕΚ με ειδικότητα Διασώστη Πληρώματος Ασθενοφόρου και θα ήθελα να γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών μου επιτρέπει να διεκδικήσω θέση ΥΕΑ και φοίτηση στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ).

Παράλληλα, θα ήθελα να ενημερωθώ αν το πτυχίο μου μπορεί να ληφθεί υπόψη για κατάταξη ή τοποθέτηση στο Υγειονομικό Σώμα και αν υπάρχει δυνατότητα να υπηρετήσω ως ΥΕΑ στον συγκεκριμένο κλάδο.

Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζω αν είναι δυνατή η φοίτηση στη ΣΕΑΠ και στη συνέχεια η τοποθέτηση στις Ειδικές Δυνάμεις ως Έφεδρος Αξιωματικός, καθώς και ποια είναι συνοπτικά η διαδικασία επιλογής και τα βασικά κριτήρια που ισχύουν σήμερα.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την ενημέρωσή σας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης