Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 10:09 pm Ισχύει ότι η νέα ομοσπονδία που υποτίθεται ότι θα ήταν των εποχικών έβαλε μέσα και το σωματείο του επίτιμου που αφορά εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ;;;

Τι δουλειά έχουν ρε οι εποχικοί του Π.Σ. με τους εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ;;;

Πάτε καλά ρε;;;;;;!!!!!!!

Εγω στη διαταγή πάντως διάβασα Πυροσβέστες ιδιωτικού δικαίου. Συνεπώς εαν εχουν και οι δήμοι Πυροσβέστες ΙΔΟΧ όπως οι Εποχικοί τοτε ναι μπορούν να μπουν. 

Επισκέπτης

Πως φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τους εποχικούς…Αν ήσουν εποχικός, ή έστω πυροσβέστης του Π.Σ. τώρα θα έπρεπε να είσαι εξαγριωμένος με αυτή την ξεφτίλα. Εσένα δηλαδή σου φαίνεται οκ εμείς οι εποχικοί πυροσβέστες του Π.Σ. που φοράμε το Εθνόσημο, που υπηρετούμε τον πολίτη και που διεκδικούμε 12μηνη εργασία να είμαστε το ίδιο με τους υπαλλήλους των ΕΛΠΕ και της ΜΟΤΟROIL που υπηρετούν τον κάθε Βαρδινογιάννη και δεν ξέρω ποιον άλλο …
Ξέρω όμως, είναι καλές οι καρέκλες, καλές και οι συνδικαλιστές άδειες και πολλά τα λεφτά, Άρη…
Κρίμα για τον κλάδο μας, ειλικρινά…

Επισκέπτης

Εγώ σαν πραγματικός τρίτος, ξαναλέω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ τρίτος, έχω να πω ότι εδώ μιλάμε για μία νέα ομοσπονδία που υποτίθεται ότι θα ήταν εποχικών πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος και τελικά είναι μίξη με υπαλλήλους των ΕΛΠΕ! Αντί να συζητάμε αυτά που είναι σημαντικά, κάποια τσιράκια που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα ασχολούνται με κομμένους, με ραμμένους, με κολλημένους, με χεσμένους! Δημιουργούν τεχνητούς τσακωμούς, γράφουν και απαντούν μόνοι τους, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο! 

Επισκέπτης

Το να γίνει μια ομοσπονδία μόνο με εποχικούς έχει μια λογική και ας είναι μέσα όποια σωματεία θέλετε, αρκεί να είναι σωματεία πυροσβεστών του Π.Σ.! Το σωματείο των υπαλλήλων των ΕΛΠΕ και της MOTOROIL πού κολλάει;;;; Με ποιά λογική μπήκαν μέσα σε αυτή την ομοσπονδία;; Τι κοινό έχουμε εμείς που δουλεύουμε σε ένα Σώμα Αφαλείας και φέρουμε το Εθνόσημο, με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών;;
Τι κοινό έχουμε εμείς που παλεύουμε για 12μηνη εργασία με τους μόνιμους υπαλλήλους των πετρελαίων;;;; 
Γιατί δεν παραδέχεστε ότι είναι παράλογο;;; Μήπως επειδή είναι κολλητός σας ο επίτιμος που έχει το σωματείο των υπαλλήλων των ΕΛΠΕ;;;
Και μετά έχετε το θράσος και μιλάτε για συμφέροντα και αφήνετε υπόνοιες για άλλους!!!
Ντροπή…

Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Γιατί έχουν αγχωθεί με τη νεα ομοσπονδία κάποιοι; τους υποχρεωσε κανενας να γραφτούν; Δεν σας αρέσει μη γράφεστε στα σωματεία που συμμετέχουν. Τόσο απλά
Επισκέπτης

Κύριοι συνάδελφοι που μιλάτε συνέχεια για έναν κομμένο και αλλάζετε τη συζήτηση, θα απαντήσετε από που κι ως που ένα σωματείο των ΕΛΠΕ είναι μέλος στην ομοσπονδία των εποχικών;;;
Επισκέπτης

Εγω λεω να γίνει μια συμφωνία εδω. Να μην ξαναγράψει κανεις για κανενα τίποτα. Αφήστε τις χαζομάρες ολοι με δικαστηρια και δικηγόρους , θα γελάει ο κόσμος. Δεν γουστάρετε ο ενας τον αλλο ή μην ασχολείστε η πηγαίνετε παίξτε μπουνιές σαν άντρες τι κάθεστε εδω μεσα σα τις κατινες; Παιδι για εσενα που πήρες 5 αν εισαι εσυ που απ οτι φαίνεται οτι εισαι εστ που γράφεις, σοβαρεψου φίλε και σταμάτα. Κι εσείς που στηρίζετε τον Άκη ή τον Αλέξανδρο ή αν ειστε και εσεις που γράφετε σταματήστε. Αν πάτε δικαστικά Άκη και εσυ και ο επίτιμος και το παιδί που κόπηκε για εμενα θα ειστε τσάμπα μαγκες. Εξω στην αλάνα σαν άντρες αλλιώς σκασμός όλοι σας και μονο ενημέρωση εδω.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 01, 2026 11:43 pm Κύριοι συνάδελφοι που μιλάτε συνέχεια για έναν κομμένο και αλλάζετε τη συζήτηση, θα απαντήσετε από που κι ως που ένα σωματείο των ΕΛΠΕ είναι μέλος στην ομοσπονδία των εποχικών;;;

Σου απαντήσαμε συνάδελφε. Διοτι δεν ειναι ομοσπονδία εποχικων, ειναι ομοσπονδία Πυροσβεστών ιδιωτικού δικαίου.  Εαν δεν σου αρέσει μπορείς να πας να γραφτείς στην Ομοσπονδία του Κρητικού που εχει μεσα πενταετεις, Μόνιμους και οτι αλλο υπάρχει και που ψήφισαν το 31 στην προκήρυξη της εμοδε κ που απ τη προκήρυξη για εποχικούς που δεν έκαναν ενέργειες για να μην εκδοθεί κάποιοι έβαλαν συγγενεις τους Εποχικούς.... να πας εκει φίλε!
Επισκέπτης

Πού ψήφισαν το 31; Πότε και ποιοί; Εδώ μίλα με στοιχεία. Αλλιώς είσαι συκοφάντης. Γιατί κι εγώ μπορώ να πω ότι κάποιοι έκαναν συμφωνία να βγει καινούργια προκήρυξη για να μπουν ξανά εποχικοί κάποιοι φίλοι τους από τα ΕΛΠΕ. Δεν το λέω όμως γιατί δεν έχω αποδείξεις. Εσύ αν έχεις αποδείξεις βγάλε δείξε τις εδώ και βγάλε τις δημόσια.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 01, 2026 11:57 pm Πού ψήφισαν το 31; Πότε και ποιοί; Εδώ μίλα με στοιχεία. Αλλιώς είσαι συκοφάντης. Γιατί κι εγώ μπορώ να πω ότι κάποιοι έκαναν συμφωνία να βγει καινούργια προκήρυξη για να μπουν ξανά εποχικοί κάποιοι φίλοι τους από τα ΕΛΠΕ. Δεν το λέω όμως γιατί δεν έχω αποδείξεις. Εσύ αν έχεις αποδείξεις βγάλε δείξε τις εδώ και βγάλε τις δημόσια.

https://www.facebook.com/share/p/1GwMrwEHbD/

Ορίστε συναδελφε. Είναι πολύ γνωστή η ιστορία αυτή εδω και χρόνια, απορώ πως δεν το γνωρίζεις... μαλλον θα εισαι νέος στο ΠΣ ε; ή κάνεις οτι δεν γνωρίζεις;; ορίστε στοιχεία και υπάρχουν κι αλλα αναρτημένα δημοσια εδω και χρονια.

Επισκέπτης

Τι σαχλαμάρα είναι αυτή; Σοβαρά τώρα; Εγώ ξέρω ότι ο κύριος αυτός ως Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας έχει υπογράψει άπειρα χαρτιά που ζητούν το δικαίωμα συμμετοχής όλων των Εποχικών Πυροσβεστών στις προκηρύξεις χωρίς ηλικιακούς αποκλεισμούς.

όπως και να’χει από την πηγή σας επιβεβαιωθήκαμε ακόμα
μια φορά για το ποιοι είστε.

φορέσατε τα μπλε, φριάξατε ένα σωματειο για την ΕΜΟΔΕ που έχει πιάσει πάτο, κάνετε παρέα με τα ΕΛΠΕ και ακόμα ασχολείστε με τους Εποχικούς. Κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχετε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 02, 2026 12:20 am Τι σαχλαμάρα είναι αυτή; Σοβαρά τώρα; Εγώ ξέρω ότι ο κύριος αυτός ως Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας έχει υπογράψει άπειρα χαρτιά που ζητούν το δικαίωμα συμμετοχής όλων των Εποχικών Πυροσβεστών στις προκηρύξεις χωρίς ηλικιακούς αποκλεισμούς.

φορέσατε τα μπλε, φριάξατε ένα σωματειο για την ΕΜΟΔΕ που έχει πιάσει πάτο, κάνετε παρέα με τα ΕΛΠΕ και ακόμα ασχολείστε με τους Εποχικούς. Κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχετε.

Ε; άνθρωπε μου εισαι στα καλά σου; Ζήτησες αποδείξεις. Η πηγή των αποδειξεων μου σε αυτο που σου λέω είναι αυτα τα έγγραφα, αυτή η δημοσίευση που ποτε δεν διαψευθηκε και αυτό που γνωρίζουν ολοι οι εποχικοι απο το 2023 που ήρθαν στη δημοσιότητα τα πρακτικά απο τη Βουλη. Ποια μπλε και ποια εμοδε; Εμεις παλεύουμε με τα μπεζ ακομα εξαιτίας αυτού και εσύ μου λες για σωματεια εμοδε και ελπε και πράσινα άλογα. Κανε μας τη χάρη ρε φιλε με τον πόνο μας παίζεις. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 02, 2026 12:20 am Τι σαχλαμάρα είναι αυτή; Σοβαρά τώρα; Εγώ ξέρω ότι ο κύριος αυτός ως Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας έχει υπογράψει άπειρα χαρτιά που ζητούν το δικαίωμα συμμετοχής όλων των Εποχικών Πυροσβεστών στις προκηρύξεις χωρίς ηλικιακούς αποκλεισμούς.

Και οι μονιμοι άπειρα χαρτια εχουν υπογράψει για αξιοποίηση των Εποχικών και οταν πήγαν στβ βουλη για την ΠΕΘ είπαν οτι αυτοι μπηκαν με όριο ηλικίας 25 αρα το 30 ειναι καλό.  Τα ιδια σκατα ειναι ολοι. Και επειδή υπέγραψε χαρτια τι ; Το θεμα ειναι τι ειπε επίσημα όταν καλέστηκε στη διαπραγμάτευση του νομοσχεδίου. Θα αμφισβητήσειε και τα επίσημα πρακτικά τωρα; ε κατσε εποχικός μια ζωή για να γλύφεις αυτούς. Εγω ενα χρόνο ακομα και αν δεν κανουν τιποτα τα σωματεία μετα τις εκλογές έφυγα να πάω να βρω μια αξιοπρεπή δουλειά

Emodiaris24

Δημοσίευση από Emodiaris24 »

Εγω να κανω μια ερώτηση; Που προκύπτει οτι το σωματείο που έχουν φτιάξει έχεις πιάσει πατο; Αφου δεν εχουν γίνει εκλογές ακομα ώστε να φανούν τα μέλη. Επίσης δεν το λες και πατο το να βρίσκεσαι συνέχεια στο Υπουργείο και το Αρχηγείο και τη Βουλή την ίδια ώρα που αλλοι δεν πατούν ουτε απ εξω. Να ειστε ειλικρινής σε οτι λετε μην πάτε με ψεματα να αποδομησετε κατι που είναι εύκολο να εκτεθειτε αν σας απαντήσει καποιος.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από yandr »

Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, τα μηνύματα δεν διαγράφονται αλλά παραμένουν στη διάθεση των αρχών, αν αναζητηθούν.

Δεν υπάρχουν ανώνυμα μηνύματα. Η IP αποθηκεύεται και αποτελεί καλύτερο αναγνωριστικό από το ονοματεπώνυμο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης