Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 28, 2026 8:41 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 27, 2026 8:22 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 27, 2026 1:49 pm Λες να τσιμπήσει κανένας να γραφτεί στο σωματείο??

Τον καλεί ο Υπουργός, ο Αρχηγός, σε νομοσχέδια, στη Βουλή αλλα εχεις δίκιο λες να τσιμπησει κανένας να γραφτεί σιγά λες και μιλάει με κανεναν; Είστε άρρωστοι μερικοί, δεν θελετε να δεχτείτε ότι ένας άνθρωπος ασχολείται και εχει το εκτόπισμα που δεν έχετε εσείς. Να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα είστε. Γι αυτο τον στηρίζει τόσος κόσμος γιατι βλέπουν σχόλια σαν αυτά και απο πείσμα και μονο αυτοί που είναι διστακτικοι καταλήγουν σε αυτόν!

Σε ένα νομοσχέδιο πήγε στη Βουλή και τον ήπιαμε, τώρα όλα τα άλλα είναι περιττά!

Πήγε σε ενα νομοσχέδιο και ηταν ο μόνος που τους τα είπε στα μούτρα τους και τους έκραξε για το όριο ηλικίας. Τα φιλαράκια σου που προσκυνάς οι μόνιμοι είπαν για 25 οριο ηλικίας και αυτος πάλευε μόνος του μέσα στη βουλή για εμάς . Αντε γειά ρε

Επισκέπτης

Μαζί του μεχρι να σβήσει ο ήλιος μονο και μονο επειδή διαβαζουμε τέτοια μηνύματα από κομπλεξικους
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 28, 2026 1:36 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 28, 2026 8:41 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 27, 2026 8:22 pm

Τον καλεί ο Υπουργός, ο Αρχηγός, σε νομοσχέδια, στη Βουλή αλλα εχεις δίκιο λες να τσιμπησει κανένας να γραφτεί σιγά λες και μιλάει με κανεναν; Είστε άρρωστοι μερικοί, δεν θελετε να δεχτείτε ότι ένας άνθρωπος ασχολείται και εχει το εκτόπισμα που δεν έχετε εσείς. Να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα είστε. Γι αυτο τον στηρίζει τόσος κόσμος γιατι βλέπουν σχόλια σαν αυτά και απο πείσμα και μονο αυτοί που είναι διστακτικοι καταλήγουν σε αυτόν!

Σε ένα νομοσχέδιο πήγε στη Βουλή και τον ήπιαμε, τώρα όλα τα άλλα είναι περιττά!

Λογικά όλες οι υπόλοιπες φωτογραφίες που εχει και βίντεο ειναι απο εξωγήινους. Ρεεε μην ειστε κομπλεξικοί ρεεε υπάρχουν ντοκουμέντα. Σας αρέσει να ξεφτιλιζεστε μερικοί δεν εχω καταλαβει.

Να τις κάνουμε κορνίζα τις φωτογραφίες τότε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 28, 2026 1:39 pm Μαζί του μεχρι να σβήσει ο ήλιος μονο και μονο επειδή διαβαζουμε τέτοια μηνύματα από κομπλεξικους

Μέχρι να σβήσει ο ήλιος θα είσαι εποχικός...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 29, 2026 1:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 28, 2026 1:39 pm Μαζί του μεχρι να σβήσει ο ήλιος μονο και μονο επειδή διαβαζουμε τέτοια μηνύματα από κομπλεξικους

Μέχρι να σβήσει ο ήλιος θα είσαι εποχικός...

Βασικά δεν ειμαι εποχικός ειμαι εμοδε και μπηκα απο το όριο ηλικίας που ανέβασαν. Μαζι τους λοιπόν μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Εποχικος θα μείνεις εσυ γιατι δεν ειχες το σθένος Να παλέψεις για το μέλλον σου. Βγες μπροστά να αλλάξεις τα πράγματα αφού είσαι τοσο μαγκας
Επισκέπτης

Τι θα κάνει ο Πατρινός τωρα που θα διώξουν τον δικό του Υπουργό;;;
Nikooss

Δημοσίευση από Nikooss »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2026 1:54 pm
PDG έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2026 1:24 am Το θέμα των γιατρών σίγουρα ήταν κάτι που απασχολούσε το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων, κύριός αυτών που μενού σε νησιά. Το εάν  το κατάφερε το ΠΑΣΣΥΠ ή απλά είναι μια καραμελιτσα από το κυβέρνηση για εμάς ( έρχονται εκλογές) ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του.  Επίσης να ρωτήσουμε  κάτι σημαντικό...θα είναι μόνιμο ή μονο για φέτος. ?

Δεν θα ειναι μονιμο.δεν γινεται να ειμαστε πυροσβεστες και να μην περναμε ουτε εναν γιατρο.απλα φετος επειδη εχουν περασει μολις 3 μηνες απο οταν δουλεψαμε,ειπαν να μην περασουμε κανεναν,και αυτο εγινε κατοπιν πιεσης του Πασσυπ.απο του χρονου θα περασουμε παλι γιατρους,αλλα μειωμενους πλεον,απο 5 και λιγοτερους.και αυτο θα γινει παλι κατοπιν πιεσης του Πασσυπ,μιας και εχει προσυμφωνηθει (στα λογια βεβαια) με το Υπουργειο.ολα αυτα τα πετυχε το Σωματειο,αφενος διοτι ασκησε πιεση,αφετερου επειδη μεσα στην ατυχια μας ειμαστε τυχεροι που ο συγκεκριμενος Υπουργος ειναι κατα πολυ περισσοτερο συζητησιμος σε σχεση με τον βλαμμενο Κικιλ.

Όλα αυτά που λες ποιος στα είπε;; 
Δηλαδή ότι επειδή περασαν 3 μηνες για αυτό δεν περάσαμε ιατρούς.  Νομίζεις ότι ηταν δύσκολο να ξαναπεράσεις;; 
όπως κ να έχει θέλω τις πηγές σου ειμαι περίεργος.  

Επισκέπτης

Nikooss έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 11:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2026 1:54 pm
PDG έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2026 1:24 am Το θέμα των γιατρών σίγουρα ήταν κάτι που απασχολούσε το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων, κύριός αυτών που μενού σε νησιά. Το εάν  το κατάφερε το ΠΑΣΣΥΠ ή απλά είναι μια καραμελιτσα από το κυβέρνηση για εμάς ( έρχονται εκλογές) ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του.  Επίσης να ρωτήσουμε  κάτι σημαντικό...θα είναι μόνιμο ή μονο για φέτος. ?

Δεν θα ειναι μονιμο.δεν γινεται να ειμαστε πυροσβεστες και να μην περναμε ουτε εναν γιατρο.απλα φετος επειδη εχουν περασει μολις 3 μηνες απο οταν δουλεψαμε,ειπαν να μην περασουμε κανεναν,και αυτο εγινε κατοπιν πιεσης του Πασσυπ.απο του χρονου θα περασουμε παλι γιατρους,αλλα μειωμενους πλεον,απο 5 και λιγοτερους.και αυτο θα γινει παλι κατοπιν πιεσης του Πασσυπ,μιας και εχει προσυμφωνηθει (στα λογια βεβαια) με το Υπουργειο.ολα αυτα τα πετυχε το Σωματειο,αφενος διοτι ασκησε πιεση,αφετερου επειδη μεσα στην ατυχια μας ειμαστε τυχεροι που ο συγκεκριμενος Υπουργος ειναι κατα πολυ περισσοτερο συζητησιμος σε σχεση με τον βλαμμενο Κικιλ.

Όλα αυτά που λες ποιος στα είπε;; 
Δηλαδή ότι επειδή περασαν 3 μηνες για αυτό δεν περάσαμε ιατρούς.  Νομίζεις ότι ηταν δύσκολο να ξαναπεράσεις;; 
όπως κ να έχει θέλω τις πηγές σου ειμαι περίεργος.  

φιλαρακι δεν καταλαβαινω που ακριβως δυσκολευεσαι και ζητας να μαθεις τις πηγες μου.ανεφερα καπου οτι ηταν δυσκολο να ξαναπερασουμε γιατρους???εγραψα ξεκαθαρα για ποιον λογο δεν περασαμε γιατρους φετος οπως επισης δεν καναμε και επανεκπαιδευση.ουτε αυτο σου λεει κατι? οσο για τις πηγες,ακομη και ενα απλο μελος της Πασσυπ γνωριζει τι γινεται και γιατι.το Σωματειο φροντιζει να μας ενημερωνει,οποτε οι πηγες μου ειναι ξεκαθαρες.βεβαια αυτα εγιναν πριν την ελευση του μουστακια.αυτο σημαινει πως του χρονου δεν ξερουμε τι θα γινει ουτε με τους γιατρους,ουτε με κατι αλλο. οχι οτι δεν θα μαθουμε εν καιρω,αλλα αυτη την στιγμη υπαρχει αβεβαιοτητα,για την οποια δεν φταιει κανενα Σωματειο..
Nikooss

Δημοσίευση από Nikooss »

φιλαρακι δεν καταλαβαινω που ακριβως δυσκολευεσαι και ζητας να μαθεις τις πηγες μου.ανεφερα καπου οτι ηταν δυσκολο να ξαναπερασουμε γιατρους???εγραψα ξεκαθαρα για ποιον λογο δεν περασαμε γιατρους φετος οπως επισης δεν καναμε και επανεκπαιδευση.ουτε αυτο σου λεει κατι? οσο για τις πηγες,ακομη και ενα απλο μελος της Πασσυπ γνωριζει τι γινεται και γιατι.το Σωματειο φροντιζει να μας ενημερωνει,οποτε οι πηγες μου ειναι ξεκαθαρες.βεβαια αυτα εγιναν πριν την ελευση του μουστακια.αυτο σημαινει πως του χρονου δεν ξερουμε τι θα γινει ουτε με τους γιατρους,ουτε με κατι αλλο. οχι οτι δεν θα μαθουμε εν καιρω,αλλα αυτη την στιγμη υπαρχει αβεβαιοτητα,για την οποια δεν φταιει κανενα Σωματειο..

αυτά που είπες εσύ δεν τα είπε κάποιο Σωματειο.  Κ όσο για  ότι είσαι πυροσβεστης κ δεν γίνεται να μην περνάς από γιατρό.  Κι όμως γίνεται φιλαράκι όπως όλοι οι υπόλοιποι πυροσβεστες.  Όλη αυτή την διαδικασία την περνάνε μόνο οι συμβασιούχοι πυροσβεστες 12 ιατρούς και επιτροπή ύψος και βάρος.  
αν τα κάναν αυτά σε όλο το σώμα θα είχαν κοπεί πολλοί.  
Εσύ όμως εισαι πολιτικός κρατούμενος που λες ή κανω λάθος; 
όσο για τον τουρνα που λες κάτσε να δούμε τι θα γινει στις εκλογές αν υπάρχουν ακόμη αυτοί . Εκτός αν θες νδ να ξαναβγει για να σε σώσει. 

Nikooss

Δημοσίευση από Nikooss »

Και όπως γινόταν παλιότερα στους εποχικούς που περνούσαν από έναν παθολόγο. Όχι από αυτήν την υπερβολή αυτή την αηδία κάθε χρόνο. Εγώ πάντως θα εισηγηθώ για τους άντρες κάθε έτος κ οι άντρες να περνάνε από 12 ιατρούς όπως οι γυναίκες γυναικολόγο έτσι κ αυτοί από ανδρολογο!!! 

Επισκέπτης

Nikoos έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:52 pm  
το Πασσυπ τα εχει πει αυτα.αν εισαι μελος θα το ξερεις,αλλα προφανως δεν εισαι.χαιρω πολυ για τους γιατρους,το ξερω οτι μονο εμεις περναμε.νομιζεις εμενα μου αρεσει να τρεχω στους γιατρους καθε χρονο?σου εξηγησα απλα για ποιον λογο δεν περασαμε γιατρους φετος. οσο για αυτο που λες στο αλλο μηνυμα οτι θα εισηγηθεις...εισηγησου οτι θες...στην εισηγηση θα μεινεις...

Επισκέπτης

Αφού ήταν επιτυχία το 30
Επισκέπτης

γιατί ρε παιδιά δεν είναι επιτυχία οι πεθ σε άλλο φόρουμ τσακώνονται για το με ποσά μόρια θα μπούνε και για της χιλιάδες αιτήσεις που θα γίνουν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 07, 2026 12:10 am  γιατί ρε παιδιά δεν είναι επιτυχία οι πεθ σε άλλο φόρουμ τσακώνονται για το με ποσά μόρια θα μπούνε και για της χιλιάδες αιτήσεις που θα γίνουν 

Για πολίτες και εθελοντές όχι για τούς εποχικους που έχουν χρόνια στην πλάτη αντέ τώρα το παιδοβουβαλο να παραδεχτεί το λάθος 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 07, 2026 12:10 am  γιατί ρε παιδιά δεν είναι επιτυχία οι πεθ σε άλλο φόρουμ τσακώνονται για το με ποσά μόρια θα μπούνε και για της χιλιάδες αιτήσεις που θα γίνουν 

Εννοείται οτι ειναι μεγάλη επιτυχία φίλε. Αστον χαζό να γράφει από πάνω όσοι ασχολούνται με τους Εποχικούς γνωρίζουν ολοι ποιος καμένος είναι. Κύριο χαζούλη τον φωνάζουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης