Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα συναδέλφοι.

Είμαι πολύ μπερδεμένος και δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα. Θα μιλήσω όμως με οτι βλέπω το οποίο δεν μπορεί να μην το σχολιάσω. Βλέπω καθημερινά το νέο σωματείο του Μπαρδάκη για τους εμοδε και πεθ που ανεβάζει ενα σωρό προτάσεις και ενα σωρό συναντήσεις. Ο άνθρωπος μπήκε μόνιμος και δεν εχει σταματήσει λεπτό να παλεύει. Συνεχίζει φουριόζος όπως έκανε και στους εποχικούς.

Αντιθετα βλέπω τη καθίζηση του ΠΑΣΣΥΠ. Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιος έτρεχε όλο το σωματείο των εποχικών καθώς απο την αποχώρηση του και μετά εχει πέσει η πλήρης αναδιοργανωση και βουβαμάρα. Δεν έχω καμία διάθεση κριτικής αρνητικής, θέλω απο το σωματείο που συμμετέχω αν δεν μπορεί να πιάσει τα στάνταρ των προηγούμενων ετών που μας ειχε μάθει ο Άκης τουλάχιστον να κινηθεί για τα βασικά. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε.

Ευχαριστώ και ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 11:16 am Καλημέρα συναδέλφοι.

Είμαι πολύ μπερδεμένος και δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα. Θα μιλήσω όμως με οτι βλέπω το οποίο δεν μπορεί να μην το σχολιάσω. Βλέπω καθημερινά το νέο σωματείο του Μπαρδάκη για τους εμοδε και πεθ που ανεβάζει ενα σωρό προτάσεις και ενα σωρό συναντήσεις. Ο άνθρωπος μπήκε μόνιμος και δεν εχει σταματήσει λεπτό να παλεύει. Συνεχίζει φουριόζος όπως έκανε και στους εποχικούς.

Αντιθετα βλέπω τη καθίζηση του ΠΑΣΣΥΠ. Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιος έτρεχε όλο το σωματείο των εποχικών καθώς απο την αποχώρηση του και μετά εχει πέσει η πλήρης αναδιοργανωση και βουβαμάρα. Δεν έχω καμία διάθεση κριτικής αρνητικής, θέλω απο το σωματείο που συμμετέχω αν δεν μπορεί να πιάσει τα στάνταρ των προηγούμενων ετών που μας ειχε μάθει ο Άκης τουλάχιστον να κινηθεί για τα βασικά. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε.

Ευχαριστώ και ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν

Την μια μας έλεγαν λόγω των εκλογών του σωματείου την άλλη λόγω των κρίσεων και τώρα που τελείωσαν όλα αυτά καμία εξέλιξη!

Επισκέπτης

Κάτσε ρε μάγκα ολοι αυτοί που αναφέρεις ανακατεύονται με τους εποχικούς και τα συνδικαλιστικα εδώ και χρόνια.... Τώρα σε ενόχλησε? 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 5:06 pm Κάτσε ρε μάγκα ολοι αυτοί που αναφέρεις ανακατεύονται με τους εποχικούς και τα συνδικαλιστικα εδώ και χρόνια.... Τώρα σε ενόχλησε? 

Όχι αλλά εγώ είμαι εκτός σώματος ενώ αυτοί μέσα ενώ έχουν άλλη δουλειά και δεν έρχονται και όλας για δουλειά γιατί είναι συνδικαλιστες σε σωματεία εκτός πυροσβεστικής καλό? Το ποτήρι ξεχείλισε 
Επισκέπτης

Βρε μαζί σου αλλά γιατί τώρα? Εκτός λογικά είσαι εδώ και ένα χρόνο. Αυτοί είναι στο συνδικαλισμό χρόνια 

Επισκέπτης

Κάποιος πείραξε τον Πατρινό ωχ ωχ ωχ τι λαχείο τράβηξε όποιος το έκανε. 
Paratiritis

Δημοσίευση από Paratiritis »

Διαβάζω στο Facebook ανακοίνωση σωματείου:

" ....Χαιρετίζουμε καταρχάς τη ρύθμιση που αφορά την αντιπροσωπευτικότητα των σωματείων, με την πρόβλεψη ένταξής τους σε δευτεροβάθμια οργάνωση και την ύπαρξη ελάχιστου αριθμού μελών (400), στοιχείο που ενισχύει τη θεσμικότητα, τη διαφάνεια και την ουσιαστική εκπροσώπηση των εργαζομένων. " 

Παίρνω κάποια τηλέφωνα να μάθω για το εν λόγω σωματείο και μαθαίνω πως δεν ανήκει σε κάποια Ομοσπονδία. Λέω δεν μπορεί. Ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση και ναι... 

το συγκεκριμένο σωματείο μόλις ανακοίνωσε οτι στηρίζει ενα άρθρο το οποίο ουσιαστικά το αποκλείει απο κάθε αναγνώριση! Η ομοσπονδία των μονίμων γραφει μόνο ενώσεις! Εκτός και αν πάνε και γραφτούν κατά Γκλίτσα μεριά οπότε σωωωωθηκαν και αυτοί.
Επισκέπτης

Paratiritis έγραψε: Παρ Ιαν 23, 2026 4:16 pm Διαβάζω στο Facebook ανακοίνωση σωματείου:

" ....Χαιρετίζουμε καταρχάς τη ρύθμιση που αφορά την αντιπροσωπευτικότητα των σωματείων, με την πρόβλεψη ένταξής τους σε δευτεροβάθμια οργάνωση και την ύπαρξη ελάχιστου αριθμού μελών (400), στοιχείο που ενισχύει τη θεσμικότητα, τη διαφάνεια και την ουσιαστική εκπροσώπηση των εργαζομένων. " 

Παίρνω κάποια τηλέφωνα να μάθω για το εν λόγω σωματείο και μαθαίνω πως δεν ανήκει σε κάποια Ομοσπονδία. Λέω δεν μπορεί. Ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση και ναι... 

το συγκεκριμένο σωματείο μόλις ανακοίνωσε οτι στηρίζει ενα άρθρο το οποίο ουσιαστικά το αποκλείει απο κάθε αναγνώριση! Η ομοσπονδία των μονίμων γραφει μόνο ενώσεις! Εκτός και αν πάνε και γραφτούν κατά Γκλίτσα μεριά οπότε σωωωωθηκαν και αυτοί.

Όλοι για τα σκουπίδια είναι τα μεγαλύτερα το σωματείο το μονίμων αυτοί μας έχουν κάνει την μεγαλύτερη ζημιά 
Επισκέπτης

Καλημέρα...Η αναπλήρωση κενών θα γίνει πριν την αντιπυρικη η αφού ξεκινήσει ώστε να δουν τι κενά έχουν ???
Επισκέπτης

https://www.facebook.com/share/1QgCj3ag1r/

ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ ΒΑΛΑΝΕ 5 ΡΕ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 5 ΣΕ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

Επισκέπτης

Οι άλλοι πήγαν σε έναν Υφυπουργό που δεν ασχολείται καν με θέματα προσωπικού στο Πυροσβεστικό Σώμα και είπαν να εφαρμόσουν τον 3938 😂😂 15 χρονια πίσω εχουν μείνει αυτοί. Πήγαν και επιστολές στήριξης απο την ομοσπονδία που δεν θέλουν να τους βλέπουν και να τους ακούν και απο ενα σωματείο λέει Δασικών Επιχειρήσεων που δεν τους ξέρει κανένας. Οτι να ναι😂😂😂 ποσόστωση 85% δηλαδή να μείνουν έξω και άλλοι εποχικοι. Απίστευτα πράγματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης