Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«Προκήρυξη διαγωνισμού πρόσληψης ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών αυτής»
https://www.proson.gr/sites/default/fil ... llados.pdf
«Προκήρυξη διαγωνισμού πρόσληψης ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών αυτής»
https://www.proson.gr/sites/default/fil ... llados.pdf
-
Alexakoss
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Γνωρίζουμε το μισθολογικό;
-
Επισκέπτης
Θα είμαστε σαν σεκιούριτι???
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Προφανώς δεν πληρώνονται από ΤτΕ ; (Δε γράφω ειρωνικά, απλώς πάω με βάση λογικής)
Από την ΤτΕ θα πληρώνεστε. Η προκήρυξη είναι λαχείο. Μισθός + επιδόματα, βάση τυπικών προσόντων + οικογενειακής κατάστασης, που στο υπόλοιπο - ευρύτερο δημόσιο δεν τα βλέπεις ούτε με κιάλια. Ειδικά όσοι καταφέρετε να διοριστείτε στον τόπο σας, πιάσατε το τζόκερ.
-
endiaferomenos
απο τι μισθό ξεκινούν? θα ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια,θα έχουν τα προνόμια των ένστολων ?
πάντως πως και έβαλαν απαραίτητο προσόν την γνώση υπολογιστών και μοριοδοτουν την θητεία στην στρατονομία,αερονομία,ναυτονομία,απορίας άξιον,που σε αλλες προκηρύξεις ενστολων δεν ητανε στα απαραίτητα τα αγγλικα
αν και προσωπικά το θεωρώ σωστό να μοριοδοτούν την θητεία στην στρατονομία και αντίστοιχα στους άλλους κλάδους
πάντως πως και έβαλαν απαραίτητο προσόν την γνώση υπολογιστών και μοριοδοτουν την θητεία στην στρατονομία,αερονομία,ναυτονομία,απορίας άξιον,που σε αλλες προκηρύξεις ενστολων δεν ητανε στα απαραίτητα τα αγγλικα
αν και προσωπικά το θεωρώ σωστό να μοριοδοτούν την θητεία στην στρατονομία και αντίστοιχα στους άλλους κλάδους
-
Επισκέπτης
Δυκ Που εκτιμάς ότι θα κυμανθεί βάση για Αθήνα
-
Επισκέπτης
Αν δεν απατώμαι η ΤτΕ δίνει 15 ή 16 μισθούς το χρόνο .Χώρια bonus, άτοκα δάνεια κλπ. Όπως είπε και ο DYK μιλάμε για λαχείο .Τυχεροί όσοι μπούνε.D.Y.K έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 10:10 am Από την ΤτΕ θα πληρώνεστε. Η προκήρυξη είναι λαχείο. Μισθός + επιδόματα, βάση τυπικών προσόντων + οικογενειακής κατάστασης, που στο υπόλοιπο - ευρύτερο δημόσιο δεν τα βλέπεις ούτε με κιάλια. Ειδικά όσοι καταφέρετε να διοριστείτε στον τόπο σας, πιάσατε το τζόκερ.
-
Sakismagkas2
Καλησπέρα . Από μικρή έρευνα που έχω κάνει ο μισθός ξεκινάει από 950 μικτος νομίζω . Τώρα όντως τα + είναι τα επιδόματα αλλά πχ εγώ χωρίς πτυχίο ανύπαντρος δεν παιρνω σχεδόν κανέναν επίδομα.ΜΑξ να παιρνω 150 ευρώ παραπάνω από αγγλικά κ τέτοια.Θα κάνω τα χαρτια μου λογικα χω γύρω στα 2500 μόρια που πιστεύω ειν πολύ λίγα αλλά ότι γίνει. Θέλω να πω σαν ΕΦ στη παρούσα φάση παιρνω σχεδόν 1300 τ μήνα με βραδινά κ λοιπά όποτε δεν ξέρω κατά ποσο αξίζει ανειδίκευτους.
-
Alexakoss
Καλησπέρα παιδιά
εγω που έχω 3 χρόνια οβα μοριοδοτούνται σαν προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας ;
εγω που έχω 3 χρόνια οβα μοριοδοτούνται σαν προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες