Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

SW12 έγραψε: Τετ Αύγ 07, 2024 11:55 am Έτσι είναι όπως τα λες φίλε όλα θα φανούν στν πράξη. Μια εκτίμηση δική μου πάντως είναι ότι λόγω παλαιότητας της προκήρυξης πάλι πολλά άτομα δν θα αποδεχτούν τν διορισμο και θα υπάρξουν πάλι κενα
Έτσι! Μια υπουργός πάντως είπε που άκουσα ότι μέχρι τέλος του 2024 θα τελειώσει αυτή η προκήρυξη θα κλείσει οριστικά κ γιαυτο υπάρχει γενικά κινητικότητα φέτος στην 6κ/2018! Βέβαια θα το δουμε
Ppp

Δημοσίευση από Ppp »

Είναι κανείς εδώ που να γνωρίζει πότε θα βγουν αποτελέσματα από εμάς που δώσαμε ψυχοτεχνικα Μάιο Ιούνιο τώρα ;
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά!
Έχει κάποιος από τους διοριστέους πού είχε στείλει τα χαρτιά του τον Ιούνιο κάποιο νεότερο τι γίνεται και πότε περιμένουμε να μπούμε;
Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα παιδιά, γιατί αρκετά μάς κρατάνε σε αγωνία, όλα αυτό το καιρό!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 07, 2024 8:53 pm Καλησπέρα παιδιά!
Έχει κάποιος από τους διοριστέους πού είχε στείλει τα χαρτιά του τον Ιούνιο κάποιο νεότερο τι γίνεται και πότε περιμένουμε να μπούμε;
Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα παιδιά, γιατί αρκετά μάς κρατάνε σε αγωνία, όλα αυτό το καιρό!
Αδερφε συνεχίζουμε τις ζωές μας και περιμένουμε. Εγω πιθανολογω μετά τις 20/9 να μας καλεσουν.
Επισκέπτης

Εγω θα ενόχληση την δεσποινίς πού είχαμε στείλει τα χαρτιά., αρχές Σεπτεμβρίου! Μήπως μάθουμε κάτι!
Ευχαριστώ πάντως! Απλά επειδή έχω μιλήσει με ένα άτομο στο Κορυδαλλό πού είναι να πάω εγώ υπάρχουν, αρκετά κενά! Τώρα το τι θά γίνει και πως θά συμπληρωθούν τα κενά, το υπουργείο ξέρει και μόνο αυτό! Γνώμη μού! Μόνο αν κάποιο άτομο έχει κάποιο κονε στο υπουργείο μπορούμε να μάθουμε με σιγουριά, το πως θά καλύψουν τις κενές θέσεις!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 07, 2024 11:52 pm Εγω θα ενόχληση την δεσποινίς πού είχαμε στείλει τα χαρτιά., αρχές Σεπτεμβρίου! Μήπως μάθουμε κάτι!
Ευχαριστώ πάντως! Απλά επειδή έχω μιλήσει με ένα άτομο στο Κορυδαλλό πού είναι να πάω εγώ υπάρχουν, αρκετά κενά! Τώρα το τι θά γίνει και πως θά συμπληρωθούν τα κενά, το υπουργείο ξέρει και μόνο αυτό! Γνώμη μού! Μόνο αν κάποιο άτομο έχει κάποιο κονε στο υπουργείο μπορούμε να μάθουμε με σιγουριά, το πως θά καλύψουν τις κενές θέσεις!
Και εγω κορυδαλλο ερχομαι. Αν θέλεις για καλύτερη συνεννόηση και επικοινωνία στείλε μου μειλ στο vankoumangeo@gmail.com το τηλ σου.
Επισκέπτης

Ξερεις κανεις ποτε θα εχουμε αποτελεσματα;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Λογικά πρέπει να βγουν σύντομα. Τι άλλο να κάνουν οι θέσεις έτοιμες είναι. Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι γιατί κάλεσαν άτομα που δεν έχουν αυτές τις θέσεις δηλωμένες.
SW12

Δημοσίευση από SW12 »

Ρε παιδιά τελικά οι θέσεις είναι μόνο οι 50 καινούριες η ακόμα χρωστάνε και 37 για να αναπληρώσουν;
Kws
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kws »

Εδώ κάπου το χάσαμε. Μακάρι να υπάρχουν και άλλες αλλά δεν θα έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί. Μήπως βγάλουν και για έξω
Empiria

Δημοσίευση από Empiria »

Καλημέρα παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Εχει 22 θέσεις με εμπειρία την εμπειρία την βλέπουμε απο τα οριστικά στην στήλη 11-12; Αν δηλαδή κάποιος με παραπάνω μόρια αλλά χωρίς να έχει εμπειρία (11-12) Δεν μπορεί να μπει σε αυτές τις 22 θέσεις; Τι γίνετε δηλαδή
Επισκέπτης

Εχουμε κανενα νεοτερο παιδια για το ποτε θα εχουμε αποτελεσματα;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Αναμονή και πάλι αναμονή. Σε περίπτωση που τα ανακοινώσουν μαζί με 9κ πιστεύω καλό Σεπτέμβρη (μέσα). Ότι διποτε πληροφορία έχει κάποιος ας στείλει
Επισκέπτης

Δεν υπάρχουν αυτοί παιδιά, έχουνε περάσει σχεδόν 3 μήνες και ακόμα, καμια εμπιστοσύνη πλέον είναι μια κατηγορία μόνοι τους! Εκτός και μας έχουν εκτός εμάς από αυτές της θέσεις που έβγαλε της 50 και πάρει από την σειρά επιλαχώντων του '21 και εμεις πάμε για την επόμενη 3ετια! Υποθέσεις κάνω! Γιατί μόνο με υποθέσεις μας έχουνε μάθει από το Νοέμβριο του' 23!
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Καλημέρα είμαι από την 9κ αλλά με συζήτηση που είχα με συνδικαλιστή μου είπε ότι η όλη διαδικασία θα έχει τελειώσει έως τέλος του έτους. Από ότι κατάλαβα μέχρι τέλους του έτους οι εσωτερικοί να δουλεύουμε γιατί οι εξωτερικοι πάντα αργούν μέχρι να περάσουν και σχολή... Τώρα άμα ισχύει δεν ξέρω ελπίζω πως ναι. Το θέμα είναι να βγουν γρήγορα γιατί σε εμάς έχουν ζητήσει από κάτι τριτεκνους χαρτιά που η προθεσμία λήγει την άλλη εβδομάδα. Πιστεύω και οι 2 προκηρύξεις θα τρέξουν μαζί.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης