Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Δεν θα καθόμουν να γράφω λόγια του αέρα σε ένα φόρουμ ανεπίσημο. Όσο μάλιστα να ανεβάσω και έγγραφο omg.
Εννοείται γραπτός. Και όχι από υπουργεία η πληροφορία, ούτε αυτοί δεν ξέρουν τ τους γίνεται. Και γενικά μην ακούτε πληροφορίες από εκεί.
Εδώ θα είμαστε φιλτατοι.
Εννοείται ο κάθενας ότι θέλει πιστεύει δημοκρατία έχουμε.
Εννοείται γραπτός. Και όχι από υπουργεία η πληροφορία, ούτε αυτοί δεν ξέρουν τ τους γίνεται. Και γενικά μην ακούτε πληροφορίες από εκεί.
Εδώ θα είμαστε φιλτατοι.
Εννοείται ο κάθενας ότι θέλει πιστεύει δημοκρατία έχουμε.
Litecoins ετσι οπως τοποθετεισαι αφηνεις να εννοηθει οτι ακομα
Κ ενα οριο ηλικιας σε μια προκ δεν αποφασιζεται μονο απο εναν υπουργο αλλα ισως και απο ενα «μεγαρο»το γνωστο!
Η ερωτηση ειναι γτ υπαρχει τοσο μεγαλη τριβη σ αυτο το θεμα;
Συνταξιοδοτικο ακομα και το 35+ αντιπυρικες μαξ 39 που ειχες αναφερει μαλλον δν θα ισχυει απ την τελευταια ενημερωση που εχεις.
Γτ τοσο πολυ ταλαντευεται ενα τετοιο θεμα; Ποια ειναι τα κριτηρια τελικα;
Τελος η τελευταια συναντηση που ειχε το σωματειο εποχικων με
Τον υφυπουργου τους ειπε για 28+5 33 και το 35 το βλεπει δυσκολο.
*σου εχω στειλει και προσωπικο μηνυμα!
Κ ενα οριο ηλικιας σε μια προκ δεν αποφασιζεται μονο απο εναν υπουργο αλλα ισως και απο ενα «μεγαρο»το γνωστο!
Η ερωτηση ειναι γτ υπαρχει τοσο μεγαλη τριβη σ αυτο το θεμα;
Συνταξιοδοτικο ακομα και το 35+ αντιπυρικες μαξ 39 που ειχες αναφερει μαλλον δν θα ισχυει απ την τελευταια ενημερωση που εχεις.
Γτ τοσο πολυ ταλαντευεται ενα τετοιο θεμα; Ποια ειναι τα κριτηρια τελικα;
Τελος η τελευταια συναντηση που ειχε το σωματειο εποχικων με
Τον υφυπουργου τους ειπε για 28+5 33 και το 35 το βλεπει δυσκολο.
*σου εχω στειλει και προσωπικο μηνυμα!
Θα δεχτούν πολλές πιέσεις στο υπουργείο για να πάει στο 35 το όριο. Αν είναι κυβέρνηση συνεργασίας, θα υποχωρήσουν ευκολότερα και τελικά θα το δεχτούν. Δύσκολο να μείνουν οι ίδιοι στο Πολιτικής Προστασίας αν δε βγει αυτοδύναμη ΝΔ.
Παιδιά μην ακούτε για πιέσεις και βλακιες και τα σωμάτια το ξέρουν ότι θα είναι 35. Απλά περιμένουν την προκήρυξη που θα λέει 35 και θα σας πουν μετά είδατε τους πιάσαμε και τα καταφέραμε ενώ στην ουσία τπτ δεν έκαναν.maluel86 έγραψε: Δευ Μάιος 15, 2023 9:03 pm Θα δεχτούν πολλές πιέσεις στο υπουργείο για να πάει στο 35 το όριο. Αν είναι κυβέρνηση συνεργασίας, θα υποχωρήσουν ευκολότερα και τελικά θα το δεχτούν. Δύσκολο να μείνουν οι ίδιοι στο Πολιτικής Προστασίας αν δε βγει αυτοδύναμη ΝΔ.
Η με το ανθυγιεινό που ούτως ή άλλος θα το περνάτε! Όλοι το πήραν και υγειονομικόι. Και τι είπαν μετά; Παιδιά τα καταφέραμε. Μην τρελαίνεστε όλα θα γίνουν. Το οριο ηλικίας από τώρα σας στο λέω 35 θα είναι! Και το έχω ξανά αναφέρει.
Κι εγώ το πιστεύω ότι 35 θα είναι το ηλικιακό. Δεν εννοώ πιέσεις από τα σωματεία, που σίγουρα παίζει ρόλο κι αυτό. Εννοώ πολιτικές πιέσεις.
Δεν πιστεύουμε απλα 35 θα είναι!maluel86 έγραψε: Δευ Μάιος 15, 2023 9:24 pm Κι εγώ το πιστεύω ότι 35 θα είναι το ηλικιακό. Δεν εννοώ πιέσεις από τα σωματεία, που σίγουρα παίζει ρόλο κι αυτό. Εννοώ πολιτικές πιέσεις.
Κλείδωσε παιδιά!35 το όριο ηλικίας!
Έχεις προσωπικό μνμα!
Ρε παιδιά είναι σίγουρο το 35 ή λέμε λόγια του αέρα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Όσο σίγουρο είναι να πιάσει κάποιος και το τζόκερ...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδια, Έκανα τα χαρτιά μου το 2020 για Εποχικος και στα καλά καθούμενα προ χθες με πήραν τηλ και μ ειπαν αμ ενδιαφέρομαι ακόμα κλπ με τα πολλά παω για υγειονομικά τώρα, Αν παω σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς ραντεβού θα μ της κάνουν η πρέπει να κλείσω?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
Φίλε αν είσαι άνω των 35 χρόνων και έχεις μια σταθερή δουλειά και είσαι ικανοποιημένος.Zwgrafou13 έγραψε: Δευ Μάιος 15, 2023 11:05 pm Καλησπέρα παιδια, Έκανα τα χαρτιά μου το 2020 για Εποχικος και στα καλά καθούμενα προ χθες με πήραν τηλ και μ ειπαν αμ ενδιαφέρομαι ακόμα κλπ με τα πολλά παω για υγειονομικά τώρα, Αν παω σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς ραντεβού θα μ της κάνουν η πρέπει να κλείσω;
Μην πας καν! Φτάνει που τα τραβάμε εμείς με τα εποχικικια...
Εννοείται δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αλλά όλα δείχνουν τα συμφραζόμενα ότι άνω τον 33 35 δεν ξέρω εποχικοί θα μένουν εκτός!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες