Και για τους ειδικούς φρουρούς έγινε πιο μετά αυτή η ρύθμιση με τον πίνακα οπότε ούτε εκεί το έγραφε στην προκήρυξη
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
endiaferomenos
-
Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να γνωρίζουμε αν θα γίνει καν. Ανάλογα. Ούτε το πότε θα γίνει αν γίνει. Για ειδικούς φρουρούς νομίζω έγινε 24 Οκτωβρίου του 2024. Η προκήρυξη είχε βγει 05/08/2024 και 04/11/2024 βγήκε ο τελικός αναμορφωμένος πίνακας. Τώρα τι να πω.
-
endiaferomenos
για να γίνει αυτό,οιοι παράγοντες θα το καθορίσουν? πχ βύσματα για να προωθηθούν?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:14 amΗ αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να γνωρίζουμε αν θα γίνει καν. Ανάλογα. Ούτε το πότε θα γίνει αν γίνει. Για ειδικούς φρουρούς νομίζω έγινε 24 Οκτωβρίου του 2024. Η προκήρυξη είχε βγει 05/08/2024 και 04/11/2024 βγήκε ο τελικός αναμορφωμένος πίνακας. Τώρα τι να πω.
-
Επισκέπτης
Ανάλογα με το αν έχουν σκοπό να ξανα προσλάβουν στο άμεσο μέλλον στα ίδια μέρη, ανάλογα με το πόσες αιτήσεις έγιναν για να αξίζει να πάρει από τον ίδιο πίνακα και ανάλογα τα χρήματα τα οποία για συνοριοφύλακες είναι ευρωπαϊκό κονδύλι αν δεν κάνω λάθος. Στην τελική όμως εικασίες κάνω κι εγώ τώρα με βάση την λογική την δικιά μου.endiaferomenos έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:17 amγια να γίνει αυτό,οιοι παράγοντες θα το καθορίσουν? πχ βύσματα για να προωθηθούν?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:14 amΗ αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να γνωρίζουμε αν θα γίνει καν. Ανάλογα. Ούτε το πότε θα γίνει αν γίνει. Για ειδικούς φρουρούς νομίζω έγινε 24 Οκτωβρίου του 2024. Η προκήρυξη είχε βγει 05/08/2024 και 04/11/2024 βγήκε ο τελικός αναμορφωμένος πίνακας. Τώρα τι να πω.
-
endiaferomenos
εννοείται εικασίες,μην τον δενουμαι κομποΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:23 amΑνάλογα με το αν έχουν σκοπό να ξανα προσλάβουν στο άμεσο μέλλον στα ίδια μέρη, ανάλογα με το πόσες αιτήσεις έγιναν για να αξίζει να πάρει από τον ίδιο πίνακα και ανάλογα τα χρήματα τα οποία για συνοριοφύλακες είναι ευρωπαϊκό κονδύλι αν δεν κάνω λάθος. Στην τελική όμως εικασίες κάνω κι εγώ τώρα με βάση την λογική την δικιά μου.endiaferomenos έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:17 amγια να γίνει αυτό,οιοι παράγοντες θα το καθορίσουν? πχ βύσματα για να προωθηθούν?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:14 am
Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται να γνωρίζουμε αν θα γίνει καν. Ανάλογα. Ούτε το πότε θα γίνει αν γίνει. Για ειδικούς φρουρούς νομίζω έγινε 24 Οκτωβρίου του 2024. Η προκήρυξη είχε βγει 05/08/2024 και 04/11/2024 βγήκε ο τελικός αναμορφωμένος πίνακας. Τώρα τι να πω.
-
Επισκέπτης
Δηλαδή πρέπει να έχουν ανάγκες για να γίνει κάτι τέτοιο.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:23 amΑνάλογα με το αν έχουν σκοπό να ξανα προσλάβουν στο άμεσο μέλλον στα ίδια μέρη, ανάλογα με το πόσες αιτήσεις έγιναν για να αξίζει να πάρει από τον ίδιο πίνακα και ανάλογα τα χρήματα τα οποία για συνοριοφύλακες είναι ευρωπαϊκό κονδύλι αν δεν κάνω λάθος. Στην τελική όμως εικασίες κάνω κι εγώ τώρα με βάση την λογική την δικιά μου.endiaferomenos έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:17 amγια να γίνει αυτό,οιοι παράγοντες θα το καθορίσουν? πχ βύσματα για να προωθηθούν?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:14 am
-
endiaferomenos
μπορεί και για ψήφουςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:27 amΔηλαδή πρέπει να έχουν ανάγκες για να γίνει κάτι τέτοιο.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:23 amΑνάλογα με το αν έχουν σκοπό να ξανα προσλάβουν στο άμεσο μέλλον στα ίδια μέρη, ανάλογα με το πόσες αιτήσεις έγιναν για να αξίζει να πάρει από τον ίδιο πίνακα και ανάλογα τα χρήματα τα οποία για συνοριοφύλακες είναι ευρωπαϊκό κονδύλι αν δεν κάνω λάθος. Στην τελική όμως εικασίες κάνω κι εγώ τώρα με βάση την λογική την δικιά μου.
και ΕΦ εχει στον προϋπολογισμό του 26,αλλά κράτησε και την λίστα ενεργή
ξέρεις αν υπάρχει καμιά ομαδική στο messenger?
-
Επισκέπτης
Ναι ίσως και για ψήφους.endiaferomenos έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:34 amμπορεί και για ψήφουςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:27 amΔηλαδή πρέπει να έχουν ανάγκες για να γίνει κάτι τέτοιο.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 10:23 am
Ανάλογα με το αν έχουν σκοπό να ξανα προσλάβουν στο άμεσο μέλλον στα ίδια μέρη, ανάλογα με το πόσες αιτήσεις έγιναν για να αξίζει να πάρει από τον ίδιο πίνακα και ανάλογα τα χρήματα τα οποία για συνοριοφύλακες είναι ευρωπαϊκό κονδύλι αν δεν κάνω λάθος. Στην τελική όμως εικασίες κάνω κι εγώ τώρα με βάση την λογική την δικιά μου.
και ΕΦ εχει στον προϋπολογισμό του 26,αλλά κράτησε και την λίστα ενεργή
ξέρεις αν υπάρχει καμιά ομαδική στο messenger?
Οι ΕΦ θα αντληθούν από τον πίνακα κατά πάσα πιθανότητα. Δεν ξέρω για ομαδικές.
-
endiaferomenos
-
Επισκέπτης
Επειδη γνωριζω δεν υπαρχει περιπτωση να κρατησουν πινακα και να παιρνουν απο εκει για ΣΦ μιας και αλλαζουν οι περιοχεσ συνεχεια πχ ηθελαν εβρο ηθελαν μετα ροδοπη καβαλα κτλ κτλ
-
Επισκέπτης
λογω επειδη δηλωνουμε εμεις περιοχες και δεν ειναι γενικο σαν τους ΕΦ που πανε Αθηνα
-
Επισκέπτης
Που πήγαν τα τρολςςς που μιλάγανε κάθε μέρα για τις χιλιάδες αιτήσεις 
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες