Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
President

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από President »

Μάγκες φτάνει με τα αστεία σας, πραγματικά δεν ξέρω τόση κομπλα από που πηγάζει, είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και απλά σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ένα φόρουμ στο οποίο δεν σας δίνει και κανείς σημασία γιατί ξέρει που να ψάξει εάν  βγήκε. Απλά βρείτε με κάτι να ασχολείστε μέσα στην καθημερινότητα μπας και γίνετε χρησιμοτεροι στην κοινωνία .
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

President έγραψε: Σάβ Ιουν 06, 2026 9:07 pm Μάγκες φτάνει με τα αστεία σας, πραγματικά δεν ξέρω τόση κομπλα από που πηγάζει, είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και απλά σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ένα φόρουμ στο οποίο δεν σας δίνει και κανείς σημασία γιατί ξέρει που να ψάξει εάν  βγήκε. Απλά βρείτε με κάτι να ασχολείστε μέσα στην καθημερινότητα μπας και γίνετε χρησιμοτεροι στην κοινωνία .

Βγηκαν https://www.astynomia.gr/2024/09/13/13-09-2024/ 
...

Επισκέπτης

Για όλα φταίνε οι διαχειριστές που τα αφήνουν, δυστυχώς..

Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 06, 2026 9:54 pm Για όλα φταίνε οι διαχειριστές που τα αφήνουν, δυστυχώς..

Πιτσιρίκια είναι στάνταρ…τώρα θα τελείωσαν το φανταρικο. Τη δεύτερη φορά που είδα πάλι τους παλιούς πίνακες, κατάλαβα…μικρά είναι που περιμένουν να βγει η προκήρυξη μήπως και πιάσουνε σειρά. Μην ασχολείστε. Θα βαρεθούν, αυτό το μυαλό έχουν, αυτά κάνουν. 

Akokikos3

Δημοσίευση από Akokikos3 »

Η προκήρυξη του '24 ήταν η πρώτη στην οποία προβλέφθηκε η δυνατότητα πλήρωσης των θέσεων από τους πίνακες ή έχει ξανά γίνει;
Φαντάζομαι λόγω παραιτήσεων, συνταξιοδότησης, οργανικών μετακινήσεων θα μπουν όλοι οι συνυποψήφιοι εν καιρώ. 
Gian2

Δημοσίευση από Gian2 »

Akokikos3 έγραψε: Σάβ Ιουν 06, 2026 11:20 pm Η προκήρυξη του '24 ήταν η πρώτη στην οποία προβλέφθηκε η δυνατότητα πλήρωσης των θέσεων από τους πίνακες ή έχει ξανά γίνει;
Φαντάζομαι λόγω παραιτήσεων, συνταξιοδότησης, οργανικών μετακινήσεων θα μπουν όλοι οι συνυποψήφιοι εν καιρώ. 

Νομίζω απλά τους βολεύει να καλύπτουν τις θέσεις από τους πίνακες γιατί δε χρειάζεται να βγάλουν καινουρια προκήρυξη και έχουν έτοιμους τους υποψήφιους. Κερδίζουν πολύ χρόνο έτσι. 

Επισκέπτης

Gian2 έγραψε: Σάβ Ιουν 06, 2026 11:56 pm
Akokikos3 έγραψε: Σάβ Ιουν 06, 2026 11:20 pm Η προκήρυξη του '24 ήταν η πρώτη στην οποία προβλέφθηκε η δυνατότητα πλήρωσης των θέσεων από τους πίνακες ή έχει ξανά γίνει;

Νομίζω απλά τους βολεύει να καλύπτουν τις θέσεις από τους πίνακες γιατί δε χρειάζεται να βγάλουν καινουρια προκήρυξη και έχουν έτοιμους τους υποψήφιους. Κερδίζουν πολύ χρόνο έτσι. 

Όπως και να το κάνουμε δεν έχει την ίδια ζήτηση πού είχε παλιά η αστυνομία. Πλέον αν δεν είσαι τεμπέλης μαθαίνεις μία τέχνη και βγάζεις 1200 μίνιμουμ και είσαι και χαλαρά. Οπότε βάζει τους πάντες από τον πίνακα για να συμπληρώσει τις θέσεις και φυσικά για να έχει κέρδος ψηφοθυρικα. Αστυνομία θα δεις να τρελαίνεται ο κόσμος πάλι αν σκάσει καμία κρίση λόγω της μονιμότητας. Τώρα οι 8/10 αν ρωτήσεις θα σου πουν τι λες ρε αστυνομία? Εδώ δεν πάνε οι Αθηναίοι πιο πολλοί είναι οι επαρχιώτες που δεν έχουν να φάνε.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 07, 2026 1:46 am

Όπως και να το κάνουμε δεν έχει την ίδια ζήτηση πού είχε παλιά η αστυνομία. Πλέον αν δεν είσαι τεμπέλης μαθαίνεις μία τέχνη και βγάζεις 1200 μίνιμουμ και είσαι και χαλαρά. Οπότε βάζει τους πάντες από τον πίνακα για να συμπληρώσει τις θέσεις και φυσικά για να έχει κέρδος ψηφοθυρικα. Αστυνομία θα δεις να τρελαίνεται ο κόσμος πάλι αν σκάσει καμία κρίση λόγω της μονιμότητας. Τώρα οι 8/10 αν ρωτήσεις θα σου πουν τι λες ρε αστυνομία? Εδώ δεν πάνε οι Αθηναίοι πιο πολλοί είναι οι επαρχιώτες που δεν έχουν να φάνε.

ωραια την ακουσαμε την αποψη σου για την Αστυνομια. Εγω που θελω να μπω στο σωμα οτι και να γραψεις δεν θα μου αλλαξεις αποψη. Και βασικα εσυ δεν εχεις θεση μεσα εδω αφου δεν σου αρεσει η Αστυνομια. Αδειασε μας τη γωνια και αντε να βγαλεις λογο πουθενα αλλου ξερεις εσυ ποιοι  ειναι αυτοι..... που θα σε ακουσουν. ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ 

Επισκέπτης

Εγώ δεν καταλαβαίνω, αφού δεν σας αρέσει η αστυνομία γιατι μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε αίτηση ; Αφήστε εμάς που θέλουμε πραγματικά να μπούμε στο σώμα , με τα κακά του και με τα καλά του , όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές. Για κάποιους μπορεί να είναι η ιδανική δουλειά, για κάποιους άλλους όχι. Για εσας που την θεωρείτε τόσο κατώτερη πια, απλά μην κάνετε αίτηση και βρείτε μια άλλη δουλειά που σας ευχαριστεί. 

Gian7

Δημοσίευση από Gian7 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 11:55 am

ωραια την ακουσαμε την αποψη σου για την Αστυνομια. Εγω που θελω να μπω στο σωμα οτι και να γραψεις δεν θα μου αλλαξεις αποψη. Και βασικα εσυ δεν εχεις θεση μεσα εδω αφου δεν σου αρεσει η Αστυνομια. Αδειασε μας τη γωνια και αντε να βγαλεις λογο πουθενα αλλου ξερεις εσυ ποιοι  ειναι αυτοι..... που θα σε ακουσουν. ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ 

Δεν σου είπε κάτι το παιδί. Την ωμή πραγματικότητα σου είπε. Σου εξηγεί εν μέρει ότι η αστυνομία δεν είναι όπως ήταν παλαιότερα. Σας θίξαμε το σώμα. Χαλαρώστε λίγο. Βρήκατε μια ευκαιρία και δεν ακούτε κανέναν άλλον παρά μόνο αυτό που σας συμφέρει κάποιοι. Αντε μπράβο. Όπως έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις, ετσι έχει κ ο κάθε ένας να εκφράζει την άποψη του χωρίς να προσβάλλει. Τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα από ότι τα περιμένεις. 

Tavlistis

Δημοσίευση από Tavlistis »

Λογικά έως την Παρασκευή δεν θα ανακοινωθούν; 
Υπάρχει κανείς που μίλησε με την αρμόδια Διεύθυνση της ΓΑΔΑ και γνωρίζει το πότε;:
Grant

Δημοσίευση από Grant »

Έμαθε κανείς πόσες αιτήσεις έγινα η πότε βγαίνουν ; Εγώ έμαθα για κάτω από χίλιες αιτήσεις και πολύ χαμηλή ζήτηση. Δεν είμαι τρολ απλώς γιαυτο ρωτάω να δω αν έχει κάποιος ίδια εικόνα…
Gian7

Δημοσίευση από Gian7 »

Grant έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 2:37 pm Έμαθε κανείς πόσες αιτήσεις έγινα η πότε βγαίνουν ; Εγώ έμαθα για κάτω από χίλιες αιτήσεις και πολύ χαμηλή ζήτηση. Δεν είμαι τρολ απλώς γιαυτο ρωτάω να δω αν έχει κάποιος ίδια εικόνα…

Από που την έμαθες αυτή την πληροφορία; Μιλάς και για τις 2 κατηγορίες ή μόνο για την Α; Γιατί μιλάμε ότι είναι υπερβολικά χαμηλό ποσό. Εκτός εάν μας δουλεύεις. Γιατί τις τελευταίες μέρες είναι συχνό φαινόμενο εδώ. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 12:43 pm Εγώ δεν καταλαβαίνω, αφού δεν σας αρέσει η αστυνομία γιατι μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε αίτηση ; Αφήστε εμάς που θέλουμε πραγματικά να μπούμε στο σώμα , με τα κακά του και με τα καλά του , όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές. Για κάποιους μπορεί να είναι η ιδανική δουλειά, για κάποιους άλλους όχι. Για εσας που την θεωρείτε τόσο κατώτερη πια, απλά μην κάνετε αίτηση και βρείτε μια άλλη δουλειά που σας ευχαριστεί. 

Εσύ πέσε κοιμήσου και θα σε φωνάξουμε όταν είναι 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 11:55 am

Βρε καρμίρη καρμιρογλου δεν ξέρω αν είσαι από Αθήνα η επαρχία αλλά μόνο από τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω πόσο ανώριμο και σπασμένο άτομο είσαι και είμαι σίγουρος πως εάν και εφόσον μπεις (εύχομαι όχι να σε καταλάβουν στα ψυχοτεχνικα γιατί δεν κάνεις για το σώμα) θα βαρεσεις παραίτηση επιτόπου. Τσουρέκια τα έχεις κάνει εσύ στους δικούς σου που μένεις ακόμη μαζί τους και κανείς τον πατέρα σου να αναθεματιζει που δεν τραβήχτηκε πριν είσαι 20 χρόνια καθυστερημένε που έχεις και άποψη για το σώμα ενώ δεν έχεις ιδέα Γιωταααα!!!!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης