Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 29, 2025 8:15 pm Σε κάποιες Δίπυν μπορεί να έκοψαν σε άλλες μπορεί να ήταν χαλαρά και να τους περάσουν όλους. Και πράγματι καρφί δεν καίγεται στους περισσότερους μόνιμους εάν είσαι πολίτης, εποχικός η εθελοντής απλά τους εποχικούς και τους εθελοντές μας γνωρίζουν. Καλοριζικοι όσοι μπουν και ότι είναι να γίνει θα γίνει παιδιά απλά μην φάτε τπτ σήμερα ακόμα και τώρα να είστε τέρμα στεγνοί και ρουφηξτε κοιλιά μέχρι θανάτου. Μιληστε και σε κανέναν εάν γνωρίζετε να σας σφίξουν λίγο τη μεζούρα εάν έχετε λίγα κιλά παραπάνω αλλά κακώς τα έχετε, η προκυρηξη ήταν δεδομένη εδώ και μήνες. Αμαρτια να κοπειτε από το φαγητό. Και φυσικά να τα χάσετε γτ στη φωτιά είναι δύσκολες οι συνθήκες χωρίς να βάζω τους παράγοντες που επικρατούν σε καύσωνα.
Να εισαι καλα ρε μαγκα. Πολυ ωραιο μηνυμα. Σου ευχομαι τα καλυτερα και χωρις συμβαντα.
Ethelontis

Δημοσίευση από Ethelontis »

Ερώτηση. Αν κάποιος κοπεί στο ΔΜΣ. Μπορεί να γίνει επανεξέταση;
Επισκέπτης

Διάβασε προσεκτικά τη προκυρηξη εάν αναφέρει κάτι πάνω σε επανεξέταση
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 29, 2025 8:18 pm Εμένα οι μόνοι που θα με πειράξουν να τους έχω συναδέλφους δεν είναι πολίτες η εθελοντές άλλα άτομα που μπήκαν οδηγοί και δεν έχουν πρόθεση να οδηγήσουν. Εκτος ότι είναι βάρος για την υπηρεσία, για τους υπόλοιπους συναδέλφους έφαγαν θέσεις από άτομα που θα πρόσφεραν γτ το σώμα πονάει από οδηγους
Θα τούς βάλει μάχιμους μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν άτομο να οδηγήσει και να ρισκάρουν να γίνει κάνα ατύχημα.
Nikipap

Δημοσίευση από Nikipap »

Εχουμε κάποιο νέο για τα παιδιά που πήγαν καρτέλες στην πυροσβεστική ακαδημία Αθήνα ; Πως ήταν ελαστικοί ή κόψανε ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 29, 2025 8:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 29, 2025 8:18 pm Εμένα οι μόνοι που θα με πειράξουν να τους έχω συναδέλφους δεν είναι πολίτες η εθελοντές άλλα άτομα που μπήκαν οδηγοί και δεν έχουν πρόθεση να οδηγήσουν. Εκτος ότι είναι βάρος για την υπηρεσία, για τους υπόλοιπους συναδέλφους έφαγαν θέσεις από άτομα που θα πρόσφεραν γτ το σώμα πονάει από οδηγους
Θα τούς βάλει μάχιμους μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν άτομο να οδηγήσει και να ρισκάρουν να γίνει κάνα ατύχημα.
Άτομο που δεν ξέρει εννοώ.
Επισκέπτης

Nikipap έγραψε: Τρί Απρ 29, 2025 10:18 pm Εχουμε κάποιο νέο για τα παιδιά που πήγαν καρτέλες στην πυροσβεστική ακαδημία Αθήνα ; Πως ήταν ελαστικοί ή κόψανε ;
Γιατί εσύ που είσαι γυναίκα δεν έχεις τέλεια σιλουέτα καί δεν είσαι αθλητική?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 29,2025 8:18 pm

(Θα τούς βάλει μάχιμους μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν άτομο να οδηγήσει και να ρισκάρουν να γίνει κάνα ατύχημα.)
Αν νομίζεις ότι ο εξεταστής που θα είναι αξιωματικός η υπαξιωματικός ανακριτικός υπάλληλος θα ρισκάρει για έναν ¨ξένο" να πάει φυλακή η να του γίνει καταγγελία από υφιστάμενους οτι έκανε παρατυπία εισαι σε πλάνη. Μονο εάν την ευθύνη την πάρει ο διοικητής ! Όσο εάν τους βάλει μάχιμους αυτό πάλι θα είναι με ευθύνη του διοικητή ! Ξέρω περίπτωση που σε προηγούμενη σειρά μπήκε οδηγός σε τηλέφωνο και έγινε καταγγελία στον περιφερειάρχη και την άλλη ημέρα ήταν οδηγός σε περιπολικό. Δεν είστε ΠΠΥ για να έχετε αυτή την αβάντα. Να θυμάσαι στην πυροσβεστική και ειδικά στους εποχικούς και ΠΠΥ ουδείς αναντικατάστατος. Αν δεν πήρατε χαμπάρι η στατιστική για τους οδηγούς και μάχιμους με βάση την ηλικία που υπάρχουν, έγινε με την προκήρυξη αυτή πανελλαδικά. Όσο για το αν θέλουν κόσμο οι υπηρεσίες πάντα θέλουν και θα θέλουν χαμάληδες επί θητείας και εποχικούς για να μπορούν να ξεκουράζονται οι κηφήνες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους περνούν επιτροπή σήμερα.

Δημιούργησα ένα νέο θέμα, για όσους εποχικούς ενδιαφέρονται για αμοιβαία μετάθεση, στον παρακάτω σύνδεσμο.

viewtopic.php?t=15850
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 30, 2025 9:33 am Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 29,2025 8:18 pm

(Θα τούς βάλει μάχιμους μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν άτομο να οδηγήσει και να ρισκάρουν να γίνει κάνα ατύχημα.)
Αν νομίζεις ότι ο εξεταστής που θα είναι αξιωματικός η υπαξιωματικός ανακριτικός υπάλληλος θα ρισκάρει για έναν ¨ξένο" να πάει φυλακή η να του γίνει καταγγελία από υφιστάμενους οτι έκανε παρατυπία εισαι σε πλάνη. Μονο εάν την ευθύνη την πάρει ο διοικητής ! Όσο εάν τους βάλει μάχιμους αυτό πάλι θα είναι με ευθύνη του διοικητή ! Ξέρω περίπτωση που σε προηγούμενη σειρά μπήκε οδηγός σε τηλέφωνο και έγινε καταγγελία στον περιφερειάρχη και την άλλη ημέρα ήταν οδηγός σε περιπολικό. Δεν είστε ΠΠΥ για να έχετε αυτή την αβάντα. Να θυμάσαι στην πυροσβεστική και ειδικά στους εποχικούς και ΠΠΥ ουδείς αναντικατάστατος. Αν δεν πήρατε χαμπάρι η στατιστική για τους οδηγούς και μάχιμους με βάση την ηλικία που υπάρχουν, έγινε με την προκήρυξη αυτή πανελλαδικά. Όσο για το αν θέλουν κόσμο οι υπηρεσίες πάντα θέλουν και θα θέλουν χαμάληδες επί θητείας και εποχικούς για να μπορούν να ξεκουράζονται οι κηφήνες.
Καλημέρα... Το θέμα είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις η σταθμοί θα μείνουν πάλι ξεκρεμαστει από οδηγούς γτ όπως είπες όσοι δεν κάνουν θα μπουν μάχιμοι... !
Επισκέπτης

Καλημέρα σας. Δώσαμε σήμερα υγειονομικά στην πυροσβεστική ακαδημία στην Κηφισιά. Ειλικρινά δεν κόψανε ούτε έναν μπροστά μου μέτρησαν έναν νεαρό κοιλαρα και ενώ ήταν παχύσαρκος τον πέρασαν κανονικά. Επίσης είχε πολύ κόσμο ο οποίος ήταν κομμένος από τα αποδυτήρια σωματικά αρκετούς μπάρμπαδες και 40+ καμένους και σωματικά και νοητικά. Δυστυχώς οι επιλαχόντες θα πρέπει να περιμένουν την απόχη να δράσει και μιλάω για τους επιλαχόντες που είναι ψηλά φυσικά. Αυτοί που είναι χαμηλά φέτος δεν έχουν ελπίδα εκτός και αν παραιτηθεί Φούλ κόσμος. Το Σάββατο στην Ηλιούπολη αν υπάρχουν όντως άνθρωποι που δεν μπορούν να βγάλουν αυτά τα γελοία αθλήματα είμαι σίγουρος ότι θα τους περνάνε όπως και τις γυναίκες.
Επισκέπτης

Να μάθουν να οδηγούν γτ δήλωσαν οδηγοί τότε δηλαδή παιδιά να έχουμε λίγο ενσυναίσθηση. Καο εγώ όταν μπήκα δεν ήμουν έμπειρος αλλα δεν ζήτησα να γίνω τηλεφωνήτρια. Να έχουμε αίσθηση καθήκοντος όλοι μπορούν να οδηγήσουν όχι αύριο αλλά σε 2 μήνες με εύκολο φυλάκιο και προοδευτικά να πηγαίνουν σε δύσκολες περιοχές υποθετικά. Κανεις δεν σου λέει να τρέχεις η να ανάβεις στο βουνό εάν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις αλλά αυτό απέχει από το να φας θέση οδηγού και να κάθεσαι τηλέφωνο ενώ δεν υπάρχουν οδηγοί.
Επισκέπτης

Και όσο για δείκτη δεν έχουν κόψει κανένα στη Δίπυν μου αν και το 90 τις 100 ήταν μέσα στα ορια
Mars

Δημοσίευση από Mars »

Στην Δυτική Αττική μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν είναι αυστηρη η επιτροπή;
Επίσης ενημερώστε μας λίγο οι παλιοί τι παίζει από υπηρεσίες κάθε πότε πηγαίνεις κτλπ.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους... ! ΔΙΠΥΝ Αιτωλοακαρνανίας γνωρίζουμε τι γίνεται μέχρι στιγμής;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες