Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
https://ydeap.gr/mis/proslipsi-500-syno ... -kerkyras/ Οποίος ενδιαφέρεται να το διαβάσει. Μάλλον φέτος θα βγει απ’ ό,τι φαίνεται.
Αυτό το έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:00 pm https://ydeap.gr/mis/proslipsi-500-syno ... -kerkyras/ Οποίος ενδιαφέρεται να το διαβάσει. Μάλλον φέτος θα βγει απ’ ό,τι φαίνεται.
Και επίσης δεν λέει πουθενά ότι θα τους πάρει φέτος.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 3:26 pmΑυτό το έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:00 pm https://ydeap.gr/mis/proslipsi-500-syno ... -kerkyras/ Οποίος ενδιαφέρεται να το διαβάσει. Μάλλον φέτος θα βγει απ’ ό,τι φαίνεται.
Ημερομηνία Έναρξης Πράξης:09/04/2025Ημερομηνία Λήξης Πράξης:31/12/2029Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 3:27 pmΚαι επίσης δεν λέει πουθενά ότι θα τους πάρει φέτος.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 3:26 pmΑυτό το έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:00 pm https://ydeap.gr/mis/proslipsi-500-syno ... -kerkyras/ Οποίος ενδιαφέρεται να το διαβάσει. Μάλλον φέτος θα βγει απ’ ό,τι φαίνεται.
Πόσος πόνος που δεν κατάφερες να μπεις ΕΦ λόγω ανύπαρκτου πτυχίου και σε φάγανε οι ξύπνιοι
Φέτος θα τους πάρει . Μην λες ***** στον κόσμο αιντεΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 3:27 pmΚαι επίσης δεν λέει πουθενά ότι θα τους πάρει φέτος.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 3:26 pmΑυτό το έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:00 pm https://ydeap.gr/mis/proslipsi-500-syno ... -kerkyras/ Οποίος ενδιαφέρεται να το διαβάσει. Μάλλον φέτος θα βγει απ’ ό,τι φαίνεται.
Βασικά δεν είχα τελειώσει τον στρατό γιατί και χωρίς το πτυχίο θα ήμουν μέσα καθώς έχω 16 απολυτήριο προφισενσι ειδικές δυνάμεις δίπλωμα οδήγησης. 2300 μόρια δηλαδή και αυτοί που μπήκαν τώρα οι τελευταίες έχουν 2150 μόρια οπότε νομίζω πως ο μοναδικός που πονάει είσαι εσύ που κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι πουθενά εξού και το ότι γράφεις σε ανώνυμο φόρουμ βγάζοντας κόμπλεξ. Αλλά για να είμαι ειλικρινής και αυτοί που μπήκαν τώρα ειδικά οι πτυχιούχοι και τα πολλά άτομα από επαρχία παραιτούνται και θα παραιτηθούν φουλ γιατί δεν βγαίνουν οικονομικά. Άρα πραγματικά νομίζω ότι ο μοναδικός που πονάει εδώ μέσα είσαι πουθενά.
Μπαααα για να γίνουν αστυνομικοί σαν ειδικοί φρουροί ειδικά δεν νομίζω να είναι αυτοί ξύπνιοι η αστυφυλάκων έχει πέσει στο 11.700. Οπότε μάλλον ο άλλος είναι ξύπνιος και όχι όσοι μπήκατε εφ. Εσύ πολύ πιθανόν να κόπηκες στα ψυχοτεχνικα αν κρίνω από αυτά που γράφεις.
Δεν βγάζει νόημα αυτό. Αφού λέει ότι θα τους πάρει φέτος γιατί λες και εσύ το ίδιο και τον κράζεις?
Αθηναιος διορίστηκα με πτυχίο σαν ΕΦ , εννοείται πως περάτωσα με επιτυχία ψυχοτεχνικα και αθλήματα και ήμουν πάνω πάνω στον πίνακα , μην ζηλεύετε . Το πτυχίο που έχω γαμησε πολλά αμόρφωτα και κάθε προκήρυξη θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ για να μην μπαίνει το κάθε αμόρφωτο .Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 31, 2025 1:20 amΜπαααα για να γίνουν αστυνομικοί σαν ειδικοί φρουροί ειδικά δεν νομίζω να είναι αυτοί ξύπνιοι η αστυφυλάκων έχει πέσει στο 11.700. Οπότε μάλλον ο άλλος είναι ξύπνιος και όχι όσοι μπήκατε εφ. Εσύ πολύ πιθανόν να κόπηκες στα ψυχοτεχνικα αν κρίνω από αυτά που γράφεις.
Ρε φίλε πραγματικά τώρα,γιατί τα λες αυτα ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 31, 2025 1:46 amΑθηναιος διορίστηκα με πτυχίο σαν ΕΦ , εννοείται πως περάτωσα με επιτυχία ψυχοτεχνικα και αθλήματα και ήμουν πάνω πάνω στον πίνακα , μην ζηλεύετε . Το πτυχίο που έχω γαμησε πολλά αμόρφωτα και κάθε προκήρυξη θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ για να μην μπαίνει το κάθε αμόρφωτο .Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 31, 2025 1:20 amΜπαααα για να γίνουν αστυνομικοί σαν ειδικοί φρουροί ειδικά δεν νομίζω να είναι αυτοί ξύπνιοι η αστυφυλάκων έχει πέσει στο 11.700. Οπότε μάλλον ο άλλος είναι ξύπνιος και όχι όσοι μπήκατε εφ. Εσύ πολύ πιθανόν να κόπηκες στα ψυχοτεχνικα αν κρίνω από αυτά που γράφεις.
Τα λες για να μας πείσεις ότι δεν είσαι κομπλεξικός ;
ή να μας δείξεις ότι είσαι ανώτερος από εμάς ;
κοιτά να μάθεις να σέβεσαι τους πάντες,οι πιο παλιές σειρές ΕΦ είναι στη κατηγορία που εσύ τους ονομάζεις αμόρφωτους,(και ο ευαγγελινελης και ο Σκυλόγιαννης σε αυτή την κατηγορία ήταν,άμα δεν ξέρεις ποιοι είναι γκουγκλαρε να μάθεις ) δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναφέρεσαι με τέτοιους χαρακτηρισμούς στους συναδέλφους σου, ειδικά εσύ που είσαι ένα νεουδι και δεν έχεις ιδέα το τι είναι αστυνομία ! Κόψτε αυτό το γαϊτανάκι που έχει ξεκινήσει με τους πτυχιούχους και μη πτυχιούχους γιατί δεν θα βγει σε καλό σε κανέναν ! Πιθανόν σήμερα για αυτόν που μιλάς απαξιωτικό αύριο να τραβήξει άλλους 600 και να είναι αυτός ή να είσαι εσύ αυτός που τρέξετε σε ένα σήμα μαζί !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες