Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Οι συνολικές αιτήσεις είναι γύρω στις 900…. Πως γίνεται να έχουν κάνει 1000 αστυνομικοί;;
-
Guestfromavillage
Που το είδες αυτό βρε φίλε μου; Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις
-
Επισκέπτης
Το έλεγαν χθες αυτές οι κυρίες από την επιτροπή το άκουσα και εγώ σχεδόν 900-1000 αιτήσεις
-
Επισκέπτης
Σιγά μην δίνει 35 μισθούς!!!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 2:34 pmΑν δεν απατώμαι η ΤτΕ δίνει 15 ή 16 μισθούς το χρόνο .Χώρια bonus, άτοκα δάνεια κλπ. Όπως είπε και ο DYK μιλάμε για λαχείο .Τυχεροί όσοι μπούνε.D.Y.K έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 10:10 am Από την ΤτΕ θα πληρώνεστε. Η προκήρυξη είναι λαχείο. Μισθός + επιδόματα, βάση τυπικών προσόντων + οικογενειακής κατάστασης, που στο υπόλοιπο - ευρύτερο δημόσιο δεν τα βλέπεις ούτε με κιάλια. Ειδικά όσοι καταφέρετε να διοριστείτε στον τόπο σας, πιάσατε το τζόκερ.
14 δίνει, δηλαδή 12 + δώρα και επίδομα αδείας. Χαμηλότοκα δάνεια, όχι άτοκα και απλά ο μισθός είναι ΚΑΛΟΣ, όχι όπως της ελας. Πληρώνει υπερωρίες, σκ, βραδινά κλπ με καλό συντελεστή.
-
Επισκέπτης
Ρε φίλε, κανένας δεν θα σου πει δημόσια τον μισθό που παίρνει. Θα τους γράψουν ο εφημερίδες. Πέραν από τους κομπλεξικούς που κοροϊδεύουν γιατί δεν έχουν τα μόρια ή δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν σου λέω με σιγουριά αυτό!
Μόλις μπεις θα πάρεις σίγουρα περίπου 50% περισσότερα από έναν αστυνομικό. Στα 2 χρόνια που θα γίνεις αορίστου, θα πλησιάζεις τα διπλάσια. Τα δύο πρώτα χρόνια θεωρείσαι δόκιμος αλλά πρέπει να κάνεις χοντρά πράγματα για να μην σε πάρουν μόνιμο. Η μοναδική φορά που έδιωξαν, ήταν από την σειρά του 2022 έναν που ήταν κάθε βδομάδα και παράπτωμα, κάθε τρίμηνο και αναφορά! Στα 10 δεν χρειάζεται βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Τραπεζικός υπάλληλος είσαι, όχι δημόσιος. Αυξήσεις του συλλόγου, αυξήσεις της ομοσπονδίας (οτοε) κλπ. Αυξήσεις από τις προαγωγές.
Αν μπαίνεις να πας… άστα τα υπόλοιπα στους κομπλεξικούς.
-
Επισκέπτης
Πόσα; 16.000€Kantilanaftis έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 10:36 pm Είναι μια καλή θέση σίγουρα , ίσως η καλύτερη στον τομέα της φύλαξης , αλλά δεν μπορώ να ακούω παπάντζες, μπήκε ο άλλος μέσα προφανώς διασφάλισε το οικονομικό του και έκανε τα κουμάντα να πάρει δάνειο για σπίτι αμάξι ή μηχανή , και εγώ στρατό είχαν έρθει οι ΕΠΟΠ και πήραν καπάκι δάνειο για αμάξι οι περισσότεροι, τι έχει να λέει αυτό ; Ή θες να μου πεις ότι από τα 12.000 ετησίως πήγαν στα 16 και ξαφνικά έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους και πλέον μπορούν να έχουν αμαξάρες και σπιταρονες , δεν σε πιάνω ρε φίλε στον τρόπο που σκέφτεσαι ειλικρινά…
Γιατί; 8 μήνες θα δουλεύουν;;;
Πιες το καφεδάκι σου στα everest που δίνουν ειδικές τιμές, και μπράβο τους, και άσε το κόμπλεξ στην άκρη!
-
Επισκέπτης
Δλδ αν κατάλαβα καλά ξεκινάς με 1500 και στα δύο χρόνια πας 2000 plus. Στα δέκα παίρνεις 15ο μισθό . Είναι σωστοί οι υπολογισμοί μου; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Παρεμπιπτόντως έχω 2600 μόρια και ελπίζω .Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 10:24 amΡε φίλε, κανένας δεν θα σου πει δημόσια τον μισθό που παίρνει. Θα τους γράψουν ο εφημερίδες. Πέραν από τους κομπλεξικούς που κοροϊδεύουν γιατί δεν έχουν τα μόρια ή δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν σου λέω με σιγουριά αυτό!
Μόλις μπεις θα πάρεις σίγουρα περίπου 50% περισσότερα από έναν αστυνομικό. Στα 2 χρόνια που θα γίνεις αορίστου, θα πλησιάζεις τα διπλάσια. Τα δύο πρώτα χρόνια θεωρείσαι δόκιμος αλλά πρέπει να κάνεις χοντρά πράγματα για να μην σε πάρουν μόνιμο. Η μοναδική φορά που έδιωξαν, ήταν από την σειρά του 2022 έναν που ήταν κάθε βδομάδα και παράπτωμα, κάθε τρίμηνο και αναφορά! Στα 10 δεν χρειάζεται βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Τραπεζικός υπάλληλος είσαι, όχι δημόσιος. Αυξήσεις του συλλόγου, αυξήσεις της ομοσπονδίας (οτοε) κλπ. Αυξήσεις από τις προαγωγές.
Αν μπαίνεις να πας… άστα τα υπόλοιπα στους κομπλεξικούς.
-
Επισκέπτης
Ποιος μίλησε για 15 μισθούς δηλαδή; Ούτε τα βασικά. Άκου φίλε μου, χρηματοοικονομική ανάλυση δεν θα σου κάνει κανένας, ούτε θα σου πει κάποιος εδώ αναλυτικά τα πάντα. Άστο, μην πας και χαλάσεις τη σειρά σου (αν μπαίνεις). Να πάει κάποιος που θα εκτιμήσει τις συνθήκες και θα δει και τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω πως σας έχουν μεγαλώσει οι γονείς σας, τα θέλετε όλα πιάτο και μασημένα.
Φεύγεις απο εκεί που είσαι και γίνεσαι τραπεζικός υπάλληλος στο μεγαλύτερο σε κύρος, ίδρυμα της χώρας. Αν αυτό δεν σου λέει κάτι μείνε όπως είσαι!
Φεύγεις απο εκεί που είσαι και γίνεσαι τραπεζικός υπάλληλος στο μεγαλύτερο σε κύρος, ίδρυμα της χώρας. Αν αυτό δεν σου λέει κάτι μείνε όπως είσαι!
-
Επισκέπτης
Έχουν βγει κάπου σχετικά αποτελεσματα ή πίνακες σχετικά με την προκυρηξη;;
επίσης υπάρχει κάποιος κανονισμός στολής;
επίσης υπάρχει κάποιος κανονισμός στολής;
-
Επισκέπτης
Φίλε μου λάθος κατάλαβες. Έχεις την εντύπωση ότι είμαστε τίποτε ξελιγωμένοι και τρελενόμαστε για τη θέση στο "μεγαλύτερο σε κύρος ίδρυμα της χώρας " . Έχουμε δουλειές, δεν πουλάμε φιστίκια στην ομόνοια. Πάντα ο άνθρωπος κοιτάει για κάτι καλύτερο. Όσο για το "γίνεσαι τραπεζικός υπάλληλος " νομίζω ότι security πολυτελείας γίνεσαι. Όπως και να έχει δεν αντιδικώ μαζί σου. Απλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά όσο ανέφικτο και αν είναι αυτό.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 2:11 pm Ποιος μίλησε για 15 μισθούς δηλαδή; Ούτε τα βασικά. Άκου φίλε μου, χρηματοοικονομική ανάλυση δεν θα σου κάνει κανένας, ούτε θα σου πει κάποιος εδώ αναλυτικά τα πάντα. Άστο, μην πας και χαλάσεις τη σειρά σου (αν μπαίνεις). Να πάει κάποιος που θα εκτιμήσει τις συνθήκες και θα δει και τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω πως σας έχουν μεγαλώσει οι γονείς σας, τα θέλετε όλα πιάτο και μασημένα.
-
Επισκέπτης
Καταρχάς δεν είναι ντροπή να πουλάει κανείς φιστίκια στην Ομόνοια.
Κατα δεύτερον, security πολυτελείας, αλλά ως τραπεζικός υπάλληλος λογίζεσαι της Διεύθυνσης Ασφαλείας.
Εννοείται πως ο καθένας ψάχνει το καλύτερο, αλλά ξαναλέω πως κανένας από εκεί δεν θα πει δημόσια τον μισθό του. Σίγουρα όχι επειδή «ντρέπεται»!
Όπως και να έχει, για κάθε θέση φεύγουν για να πάνε στην ΤτΕ από Εθνική, Eurobank κλπ, KPMG, DELOITE κλπ, από αστυνομίες, λιμενικό, πυροσβεστικές κλπ, από ασφαλιστικές εταιρείες. ΠΟΤΕ ή έστω ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έκαναν την αντίθετη πορεία και ΜΟΝΟ όταν ήταν σχετικά νέοι, με τεράστια προσόντα και προς μεγαλύτερη θέση σε μια ιδιωτική τράπεζα ή μόνο προς την ECB. Αυτό τα λέει όλα!
Προφανώς καλή επιτυχία σε όποιον περνάει.
Κατα δεύτερον, security πολυτελείας, αλλά ως τραπεζικός υπάλληλος λογίζεσαι της Διεύθυνσης Ασφαλείας.
Εννοείται πως ο καθένας ψάχνει το καλύτερο, αλλά ξαναλέω πως κανένας από εκεί δεν θα πει δημόσια τον μισθό του. Σίγουρα όχι επειδή «ντρέπεται»!
Όπως και να έχει, για κάθε θέση φεύγουν για να πάνε στην ΤτΕ από Εθνική, Eurobank κλπ, KPMG, DELOITE κλπ, από αστυνομίες, λιμενικό, πυροσβεστικές κλπ, από ασφαλιστικές εταιρείες. ΠΟΤΕ ή έστω ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έκαναν την αντίθετη πορεία και ΜΟΝΟ όταν ήταν σχετικά νέοι, με τεράστια προσόντα και προς μεγαλύτερη θέση σε μια ιδιωτική τράπεζα ή μόνο προς την ECB. Αυτό τα λέει όλα!
Προφανώς καλή επιτυχία σε όποιον περνάει.
-
Επισκέπτης
Οι τράπεζες γενικά κατά πόσο έχουν μέλλον εργασιακά ;; Σε 10 χρόνια με όλη αυτή την ψηφιοποίηση και ενσωμάτωση του πλαστικού χρήματος θα μειώνεται όλο και περισσότερο το προσωπικό που χρειάζεται…
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες