Σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη από αυτή των 150. Οι θέσεις θα είναι σε όλη την Ελλάδα οπότε καταλαβαίνεις!!!! Αλλά και οι θέσεις είναι πολλές. Ξεκινήστε προετοιμασία. Ειδικά στις έλξεις. Να έχετε τουλάχιστον 5 καλές για να είστε σίγουροι.
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Παρότι δεν είμαι μέσα στη σχολή, θα σου πω μάλλον τι συμβαίνει. Αυτοί οι 5 που ανέβασε ο D.Y.K δεν παρουσιάστηκαν καν στην σχολή. Ο 6ος παρουσιάστηκε στη σχολή και παραιτήθηκε στην πορεία, οπότε δεν έχει γίνει ακόμα η διαγραφή του από το μητρώο ανθρωπίνου δυναμικού από το Αρχηγείο. Θα γίνει λογικά στην πορεία. Είναι δηλαδή γραφειοκρατικό το ζήτημα.
-
Επισκέπτης
Η συμμετοχή θα είναι σίγουρα μεγάλη παιδιά καμία σχέση με τους 150...!!!
-
Επισκέπτης
οταν λέτε μεγάλη συμμετοχή εννοείτε ότι από της 650 συμμετοχές στους 150 πεθ για τους 600 θα είναι κάπου στο 1100 σχεδόν το διπλάσιο η ακόμη περισσότερες
-
Episkeptis26
Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν εμπειρία. Είμαι γυναίκα υποψήφια με 16 μόρια.Αυτή την περίοδο προσπαθώ να βελτιωθώ στις έλξεις μονόζυγου· προς το παρόν παλεύω να φτάσω τουλάχιστον τις 3 επαναλήψεις. Θα ήθελα να ρωτήσω: ρεαλιστικά, σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κάποια να φτάσει τις 3 έλξεις με συστηματική προπόνηση;
θεωρείτε ότι προλαβαίνω μέχρι τις δοκιμασίες; Επίσης, με 16 μόρια πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας ή είναι απαραίτητο να στοχεύσω και στο ΠΕΙ, δεδομένου ότι ακούγεται πως οι θέσεις θα είναι περισσότερες; Κάθε άποψη ή εμπειρία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.
θεωρείτε ότι προλαβαίνω μέχρι τις δοκιμασίες; Επίσης, με 16 μόρια πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας ή είναι απαραίτητο να στοχεύσω και στο ΠΕΙ, δεδομένου ότι ακούγεται πως οι θέσεις θα είναι περισσότερες; Κάθε άποψη ή εμπειρία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.
-
Επισκέπτης
αντικειμενικά από μόρια είσαι καλά το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι με της έλξης δεν ξέρω ακριβώς πόσες κανείς και αν είναι τελείως καθαρές όμως πρέπει να προσπαθήσεις να της βελτιώσεις διότι αλλιώς όσα μόρια και να έχεις είναι άχρησταEpiskeptis26 έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 2:27 pm Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν εμπειρία. Είμαι γυναίκα υποψήφια με 16 μόρια.Αυτή την περίοδο προσπαθώ να βελτιωθώ στις έλξεις μονόζυγου· προς το παρόν παλεύω να φτάσω τουλάχιστον τις 3 επαναλήψεις. Θα ήθελα να ρωτήσω: ρεαλιστικά, σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κάποια να φτάσει τις 3 έλξεις με συστηματική προπόνηση;
τώρα όσον αφορά πόσο χρόνο χρειάζεσαι εξαρτάται των κάθε άνθρωπο και το από πού ξεκινάει είναι διαφορετικό ένα που με το ζόρι ανέβει στο μονόζυγο με έναν που βγάζει έστω και δύο τρείς μισές έλξης ελπίζω να σε βοήθησα
-
Episkeptis26
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Συμφωνώ ότι οι έλξεις είναι το βασικό ζητούμενο και ήδη δουλεύω συστηματικά για να τις βελτιώσω, παρότι δεν έχω ακόμη καθαρές επαναλήψεις.Γνωρίζω ότι ο χρόνος διαφέρει από άτομο σε άτομο και προσπαθώ να δω ρεαλιστικά αν μπορώ να φτάσω στο απαιτούμενο επίπεδο μέχρι τις δοκιμασίες.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 3:02 pmαντικειμενικά από μόρια είσαι καλά το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι με της έλξης δεν ξέρω ακριβώς πόσες κανείς και αν είναι τελείως καθαρές όμως πρέπει να προσπαθήσεις να της βελτιώσεις διότι αλλιώς όσα μόρια και να έχεις είναι άχρησταEpiskeptis26 έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 2:27 pm Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν εμπειρία. Είμαι γυναίκα υποψήφια με 16 μόρια.Αυτή την περίοδο προσπαθώ να βελτιωθώ στις έλξεις μονόζυγου· προς το παρόν παλεύω να φτάσω τουλάχιστον τις 3 επαναλήψεις. Θα ήθελα να ρωτήσω: ρεαλιστικά, σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κάποια να φτάσει τις 3 έλξεις με συστηματική προπόνηση;
τώρα όσον αφορά πόσο χρόνο χρειάζεσαι εξαρτάται των κάθε άνθρωπο και το από πού ξεκινάει είναι διαφορετικό ένα που με το ζόρι ανέβει στο μονόζυγο με έναν που βγάζει έστω και δύο τρείς μισές έλξης ελπίζω να σε βοήθησα
-
Επισκέπτης
Ναι γιατί αν έχεις τέτοιες τρελές γνωριμίες στη Πυροσβεστική για 1.200€ θα πας να τις χρησιμοποιήσεις για μπεις. Μην γράφετε οτι να ναι.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 8:07 pmΚαλά αλήθεια τώρα;; ξέρουμε για την προκήρυξη αυτή τουλάχιστον 4 μήνες, έχεις μπροστά σου ακόμα 1-2 μήνες σίγουρα..κ εσύ ρωτάς για βύσμα;;;;να προετοιμαστείς σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;; εκτός κ αν έχεις βύσμα τον Μητσοτάκη ή τον ιερονυμο..
-
Επισκέπτης
Και εγώ πιστεύω ότι οι αιτήσεις θα είναι γύρω στις 2000. Τώρα για την κοπέλα που ρωτά για τα αθληματα θέλει πολύ δουλειά για τις έλξεις. Αλλά αν το θέλει πολύ και το δουλέψει μπορεί να τα καταφέρει. Επαναλαμβάνω να έχετε πέντε καλές έλξεις για να είστε σίγουροι. Θα το δείτε στην πράξη γιατί σας το λέω αυτό.
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά 2000 αίτησης είναι πάρα πολλές για μια προκήρυξη που έχει όριο 30 χρόνον και υποχρεωτικό δίπλωμα γ κατηγορίαςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 8:26 pm Και εγώ πιστεύω ότι οι αιτήσεις θα είναι γύρω στις 2000. Τώρα για την κοπέλα που ρωτά για τα αθληματα θέλει πολύ δουλειά για τις έλξεις. Αλλά αν το θέλει πολύ και το δουλέψει μπορεί να τα καταφέρει. Επαναλαμβάνω να έχετε πέντε καλές έλξεις για να είστε σίγουροι. Θα το δείτε στην πράξη γιατί σας το λέω αυτό.
-
Επισκέπτης
Για 137 θέσεις ΕΜΟΔΕ το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος έγιναν 1800 αιτήσεις....Ναι μεν δεν είναι το ίδιο ΕΜΟΔΕ με ΠΕΘ αλλά σίγουρα πιστεύω θα γίνουν πάνω από 2000 αιτήσεις...άποψη μου πάντα...και ο λόγος για τόσες πολλές αιτήσεις θα είναι διότι δεν θα είναι μόνο για Αθήνα...!!!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 8:42 pmρε παιδιά 2000 αίτησης είναι πάρα πολλές για μια προκήρυξη που έχει όριο 30 χρόνον και υποχρεωτικό δίπλωμα γ κατηγορίαςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 8:26 pm Και εγώ πιστεύω ότι οι αιτήσεις θα είναι γύρω στις 2000. Τώρα για την κοπέλα που ρωτά για τα αθληματα θέλει πολύ δουλειά για τις έλξεις. Αλλά αν το θέλει πολύ και το δουλέψει μπορεί να τα καταφέρει. Επαναλαμβάνω να έχετε πέντε καλές έλξεις για να είστε σίγουροι. Θα το δείτε στην πράξη γιατί σας το λέω αυτό.
-
Επισκέπτης
ναι αλλά βλέπεις το λες και μόνος σου για την εμοδε γίναν 1800 με όριο ηλικίας 35 και χωρίς να είναι υποχρεωτικό το γ όποτε η λογική λέει στους πεθ θα είναι λιγότεροιΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 11:25 pmΓια 137 θέσεις ΕΜΟΔΕ το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος έγιναν 1800 αιτήσεις....Ναι μεν δεν είναι το ίδιο ΕΜΟΔΕ με ΠΕΘ αλλά σίγουρα πιστεύω θα γίνουν πάνω από 2000 αιτήσεις...άποψη μου πάντα...και ο λόγος για τόσες πολλές αιτήσεις θα είναι διότι δεν θα είναι μόνο για Αθήνα...!!!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 8:42 pmρε παιδιά 2000 αίτησης είναι πάρα πολλές για μια προκήρυξη που έχει όριο 30 χρόνον και υποχρεωτικό δίπλωμα γ κατηγορίαςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 8:26 pm Και εγώ πιστεύω ότι οι αιτήσεις θα είναι γύρω στις 2000. Τώρα για την κοπέλα που ρωτά για τα αθληματα θέλει πολύ δουλειά για τις έλξεις. Αλλά αν το θέλει πολύ και το δουλέψει μπορεί να τα καταφέρει. Επαναλαμβάνω να έχετε πέντε καλές έλξεις για να είστε σίγουροι. Θα το δείτε στην πράξη γιατί σας το λέω αυτό.
-
Επισκέπτης
Μην μπερδεύεσε φίλε....35 όριο ηλικίας στην ΕΜΟΔΕ ήταν μόνο όσοι ήταν εποχικοί....για πολίτες το όριο ήταν 28...μπες στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ να το διαβάσεις....και πλέον πιστεύω όλοι έχουν βγάλει Η κατηγορίας δίπλωμα ...Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 28, 2026 8:06 amναι αλλά βλέπεις το λες και μόνος σου για την εμοδε γίναν 1800 με όριο ηλικίας 35 και χωρίς να είναι υποχρεωτικό το γ όποτε η λογική λέει στους πεθ θα είναι λιγότεροιΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 11:25 pmΓια 137 θέσεις ΕΜΟΔΕ το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος έγιναν 1800 αιτήσεις....Ναι μεν δεν είναι το ίδιο ΕΜΟΔΕ με ΠΕΘ αλλά σίγουρα πιστεύω θα γίνουν πάνω από 2000 αιτήσεις...άποψη μου πάντα...και ο λόγος για τόσες πολλές αιτήσεις θα είναι διότι δεν θα είναι μόνο για Αθήνα...!!!
-
Επισκέπτης
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 28, 2026 8:51 amΜην μπερδεύεσε φίλε....35 όριο ηλικίας στην ΕΜΟΔΕ ήταν μόνο όσοι ήταν εποχικοί....για πολίτες το όριο ήταν 28...μπες στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ να το διαβάσεις....και πλέον πιστεύω όλοι έχουν βγάλει Γ κατηγορίας δίπλωμα ...Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 28, 2026 8:06 amναι αλλά βλέπεις το λες και μόνος σου για την εμοδε γίναν 1800 με όριο ηλικίας 35 και χωρίς να είναι υποχρεωτικό το γ όποτε η λογική λέει στους πεθ θα είναι λιγότεροιΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 11:25 pm
Για 137 θέσεις ΕΜΟΔΕ το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος έγιναν 1800 αιτήσεις....Ναι μεν δεν είναι το ίδιο ΕΜΟΔΕ με ΠΕΘ αλλά σίγουρα πιστεύω θα γίνουν πάνω από 2000 αιτήσεις...άποψη μου πάντα...και ο λόγος για τόσες πολλές αιτήσεις θα είναι διότι δεν θα είναι μόνο για Αθήνα...!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες