Τι εννοείς ; Θα καλέσουν 195 άτομα που προηγούνται για πκε;
Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
-
xristoss1996
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 23
Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
Μακάρι στην επόμενη να μπούμε ολοι
-
xristoss1996
- Δεκανέας - Έφεδρος

Απο την μία χαιρομαι που δεν μπήκα γιατι θα βγουνε καλυτερες θεσεις του χρόνου .
-
Επισκέπτης
Τι εννοείς καλύτερες θέσεις? Επίσης τι θέση είσαι περίπου? Περίμενε γιατί έχει πολύ ψωμί ακόμα θα κόβονται σαν τα κοτόπουλα στα αθλήματα δεν έχει ούτε βύσμα εκεί ούτε χαιδεμα σαν τους γιωτο ειδικούς φρουρούς.xristoss1996 έγραψε: Δευ Νοέμ 17, 2025 4:57 pm Απο την μία χαιρομαι που δεν μπήκα γιατι θα βγουνε καλυτερες θεσεις του χρόνου .
-
korkops
Αδερφε πιστευω πολλοι θα πανε να κολλήσουν ενσημα οδηγου εξω τωρα που το ξερουν το εργο ,οποτε δυσκολα μας βλεπω γενικα για οδηγους
-
Επισκέπτης
ξερεις καποιο παιδι απο δω να μου πει τη διαδηκασια με τους γιατρους!!
εννοω τωρα που ξερω οτι ειμαι μεσα στους επιτυχοντες πρεπει να παω να μαζευω τα χαρτια απο τους γιατρους!!
εννοω τωρα που ξερω οτι ειμαι μεσα στους επιτυχοντες πρεπει να παω να μαζευω τα χαρτια απο τους γιατρους!!
-
Επισκέπτης
Καλά δεν ισχύει αυτό. Σιγά μη κάτσει να δουλέψει ο άλλος σαν μλκς φορτηγατζης που είναι Λούτσα για να πάρει μόρια για την Πυροσβεστική. Μόνο αυτοί τώρα πού βλέπεις είναι που οι περισσότεροι θα κοπούν με συνοπτικές διαδικασίες.
-
Επισκέπτης
πιστεύετε θα κοπούν καμία 20 άτομα ή παραπάνω;
-
Hana
Ο άλλος λέει χαίρομαι που δεν πέρασα γιατί θα βγουν του χρόνου άλλες θέσεις καλύτερες
φίλε μην στάσεις ζήλια
όσο για του χρόνου κοιτα μην πάνε το ηλικιακό 35 με 40 κα μείνουν όλοι έξω γιατί από 30 με 40
είναι χιλιάδες άτομα με εμπειρία συν ότι θα κάνουν περισσότερα άτομα του χρόνου θα είναι δύσκολο πολύ
φίλε μην στάσεις ζήλια
όσο για του χρόνου κοιτα μην πάνε το ηλικιακό 35 με 40 κα μείνουν όλοι έξω γιατί από 30 με 40
είναι χιλιάδες άτομα με εμπειρία συν ότι θα κάνουν περισσότερα άτομα του χρόνου θα είναι δύσκολο πολύ
-
Επισκέπτης
καλά τώρα πιστεύω να το λες για πλάκα δεν υπάρχει πιθανότητα να ανέβει το όριο και στο κάτω κάτω δεν υπάρχει και λόγος υπάρχουν άτομα να καλυφθούν οι θέσειςHana έγραψε: Δευ Νοέμ 17, 2025 8:43 pm Ο άλλος λέει χαίρομαι που δεν πέρασα γιατί θα βγουν του χρόνου άλλες θέσεις καλύτερες
φίλε μην στάσεις ζήλια
-
xristoss1996
- Δεκανέας - Έφεδρος

Εννοω οτι οι θεσεις θα ειναι σε αρκετα μερη σε ολη την Ελλαδα .Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 17, 2025 5:30 pmΤι εννοείς καλύτερες θέσεις? Επίσης τι θέση είσαι περίπου? Περίμενε γιατί έχει πολύ ψωμί ακόμα θα κόβονται σαν τα κοτόπουλα στα αθλήματα δεν έχει ούτε βύσμα εκεί ούτε χαιδεμα σαν τους γιωτο ειδικούς φρουρούς.xristoss1996 έγραψε: Δευ Νοέμ 17, 2025 4:57 pm Απο την μία χαιρομαι που δεν μπήκα γιατι θα βγουνε καλυτερες θεσεις του χρόνου .
Εγω ειμαι 240 κατι .
Αλλα ενταξει τα αθληματα πιστευω βγαινουν
-
xristoss1996
- Δεκανέας - Έφεδρος

Εγω γιατι να σταξω ζηλια?? Μαγκια σου και χαρά σου που μπήκες και σε ανωτερα ευχομαι .Hana έγραψε: Δευ Νοέμ 17, 2025 8:43 pm Ο άλλος λέει χαίρομαι που δεν πέρασα γιατί θα βγουν του χρόνου άλλες θέσεις καλύτερες
φίλε μην στάσεις ζήλια
-
Επισκέπτης
Στα 150 άτομα που είναι επιτυχόντες
Η 84 είναι εποχικοί
Η 66 είναι μη εποχικοί
Η 29 στους 150 είναι από τα προάστια της Αθήνας
Όλοι οι υπόλοιποι είναι από επαρχία
Αν δείτε την προκήρυξη λοιπόν λέει ότι θα είναι υποχρεωτικά τα 7 χρόνια στην Αττική
Όποτε εκτός από τα αθλητικά που καλός ή κακός κάποια παιδιά θα κοπούν γιατί δεν ήταν έτοιμοι εύχομαι να μην είναι πολλοί υποψήφιοι που θα κοπούν μακάρι και κανένας πραγματικά το λέω αυτό χωρίς καμία ειρωνεία.
Εγώ βλέπω ότι αυτοί που θα τα παρατήσουν.... είναι όσα παιδιά είναι από επαρχία και ο λόγος είναι ότι τα έξοδα τούς θα είναι πολλά και εννοώ πρώτα για τα ενοίκια που εδώ στην Αθήνα έχουν ξεφύγει!!
Από 400€ και πάνω χωρίς να βάλουμε τα υπόλοιπα έξοδα που θα χρειαστούν.
Όσοι έκαναν την προκήρυξη με την προϋπόθεση ότι θα πάνε στο τόπο που μένουν κοντά έκαναν μεγάλο λάθος.
Θα είναι αυστηρά τα 7χρονια στην Αθήνα και ακούγεται... ότι θα το κάνουν συν 7χρονια και ο λόγος είναι ότι πολλοί από άλλες προκηρύξεις πήγαν στο τόπο που διέμεναν και οι σταθμοί στην Αθήνα άδειασαν... όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν ανάγκες στην επαρχία.
Αλλά το λέω γιατί αυτή η προκήρυξη ήταν αποκλειστικά για Αττική όσοι την διάβασαν προσεκτικά...
Χωρίς βέβαια να αποκλείονται τα παιδιά από όλοι την Ελλάδα.
Όλα αυτά τα λέω γιατί αρκετοί υποψήφιοι θα τα βρουν πολύ σκούρα από αυτά που προανέφερα πριν.
Και γι αυτό η άποψη μου που προανέφερα πριν ότι αρκετοί θα παραιτηθούν η νωρίς η ποιο αργά
Η 84 είναι εποχικοί
Η 66 είναι μη εποχικοί
Η 29 στους 150 είναι από τα προάστια της Αθήνας
Όλοι οι υπόλοιποι είναι από επαρχία
Αν δείτε την προκήρυξη λοιπόν λέει ότι θα είναι υποχρεωτικά τα 7 χρόνια στην Αττική
Όποτε εκτός από τα αθλητικά που καλός ή κακός κάποια παιδιά θα κοπούν γιατί δεν ήταν έτοιμοι εύχομαι να μην είναι πολλοί υποψήφιοι που θα κοπούν μακάρι και κανένας πραγματικά το λέω αυτό χωρίς καμία ειρωνεία.
Εγώ βλέπω ότι αυτοί που θα τα παρατήσουν.... είναι όσα παιδιά είναι από επαρχία και ο λόγος είναι ότι τα έξοδα τούς θα είναι πολλά και εννοώ πρώτα για τα ενοίκια που εδώ στην Αθήνα έχουν ξεφύγει!!
Από 400€ και πάνω χωρίς να βάλουμε τα υπόλοιπα έξοδα που θα χρειαστούν.
Όσοι έκαναν την προκήρυξη με την προϋπόθεση ότι θα πάνε στο τόπο που μένουν κοντά έκαναν μεγάλο λάθος.
Θα είναι αυστηρά τα 7χρονια στην Αθήνα και ακούγεται... ότι θα το κάνουν συν 7χρονια και ο λόγος είναι ότι πολλοί από άλλες προκηρύξεις πήγαν στο τόπο που διέμεναν και οι σταθμοί στην Αθήνα άδειασαν... όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν ανάγκες στην επαρχία.
Αλλά το λέω γιατί αυτή η προκήρυξη ήταν αποκλειστικά για Αττική όσοι την διάβασαν προσεκτικά...
Χωρίς βέβαια να αποκλείονται τα παιδιά από όλοι την Ελλάδα.
Όλα αυτά τα λέω γιατί αρκετοί υποψήφιοι θα τα βρουν πολύ σκούρα από αυτά που προανέφερα πριν.
Και γι αυτό η άποψη μου που προανέφερα πριν ότι αρκετοί θα παραιτηθούν η νωρίς η ποιο αργά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης