Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Marg98

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Marg98 »

Ναι ενώ στον ιδιωτικό τομέα που όλοι σε αυτή την ηλικία παίρνουν μαξ 1000€; Η αστυνομία πείραξε. 
sap90

Δημοσίευση από sap90 »

Γεια σας παιδες και καλη σας επιτυχία 
Πως τα βλεπετε τα πραγματα υπαρχει συμμετοχη? Στα Α.Τ. που καταθεσατε αιτηση ειδατε κινητικοτητα; 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Vit13 έγραψε: Τετ Μάιος 06, 2026 4:29 pm Παίδες αν μπείτε στην αστυνομία και ζείτε Αθήνα χρειάζεται να κάνετε δύο δουλειές για να βγει ο μήνας.. από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει.

Μιλάμε πάντα για αυτούς που δεν έχουν σπίτι να φανταστώ??? Κοίταξε να δείς αν έχεις συγκάτοικο βγαίνει αν δεν έχεις και βρεις κάνα σπίτι με 400-500 ευρώ με σφιχτή οικονομία είσαι οριακά αλλά θα ζεις όπως οι μετανάστες. Ούτε γκόμενα ούτε τίποτα από αυτά που έχει συνηθίσει ο νεοέλληνοραγιας 

Επισκέπτης

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΠ ΣΕΙΡΑ 2025 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Vit13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Vit13 »

Φίλε μου καλύτερα ΕΠΟΠ. Δεν συγκρίνονται.. το επίπεδο και οι συνθήκες είναι η μέρα με την νύχτα .
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Παρ Μάιος 08, 2026 12:41 am Φίλε μου καλύτερα ΕΠΟΠ. Δεν συγκρίνονται.. το επίπεδο και οι συνθήκες είναι η μέρα με την νύχτα .

Φίλε είμαι από σχολή και υπηρετώ με 7-8 24ωρα τον μήνα συν on call υπηρεσίες και καθημερινός. Αν δεν ξέρεις τι παίζει σε κάποια υπηρεσία σε παρακαλώ μην δίνεις συμβουλές ευχαριστώ! Το μόνο που είναι καλύτερο είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με πολίτες 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 10:07 pm ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΠ ΣΕΙΡΑ 2025 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Παλικάρι μου πρέπει να υπηρετήσεις τουλάχιστον 3 χρόνια αν έχεις ολοκληρώσει την θητεία σου 
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το αντίστοιχο χαρτί του πιστοποιητικου στρατολογικης κατάστασης που εκδίδεται από το gov επειδή είμαι εν ενέργεια εποπ και δεν με αφήνει να το πάρω από εκεί. 

Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 10:07 pm ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΠ ΣΕΙΡΑ 2025 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Σειρά έχω και εγώ ακριβώς την ίδια απορία σε ποιο όπλο-σώμα ανήκεις αν επιτρέπεται; Γιατί στο πυροβολικό που υπηρετω τα πράγματα είναι δύσκολα..

Επισκέπτης

Παιδιά και εγώ εποπ είμαι σειρά του 25 . Δυστυχώς τρώμε άκυρο πριν τη τριετία δεν μπορούμε να φύγουμε. Άρα ότι βγει από το 28 και μετά αν έχουμε το όριο ηλικίας.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 08, 2026 6:57 pm Καλησπέρα σε όλους γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το αντίστοιχο χαρτί του πιστοποιητικου στρατολογικης κατάστασης που εκδίδεται από το gov επειδή είμαι εν ενέργεια εποπ και δεν με αφήνει να το πάρω από εκεί. 

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα!θα μιλήσεις με το γραφείο προσωπικού ίσως χρειαστεί να κάνεις μια αναφορά για ποιο λόγο το θέλεις να στο υπογράψει ο διοικητής κλπ !Μολις γίνει αυτό συνήθως η διαδικασία είναι να μιλήσει το γραφείο προσωπικού/1ο γραφείο με την στρατολογική υπηρεσία της περιοχής σου και να το στείλουν είτε  μέσω ταχυδρομείου είτε ηλεκτρονικά !Εαν μπορείς κάνε το την Δευτέρα γιατί αν στο στείλουν ταχυδρομικά μπορεί να χάσεις χρόνο !Σε αντίθεση περίπτωση αν διαβάσεις την προκυρηξη το ζητάνε αυτεπάγγελτα οπότε δεν θα έχεις θέμα αν έχεις συμπληρώσει τον απαραίτητο χρόνο στο στράτευμα!Καλή Επιτυχία!
Επισκέπτης

Όσοι είστε ΕΠΟΠ μπορείτε κανονικά να κάνετε τα χαρτιά σας, μην ακούτε κανέναν. Αρκετά παιδιά έφυγαν από ΕΠΟΠ και πήγαν σε ΣΑ. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 09, 2026 10:32 am Όσοι είστε ΕΠΟΠ μπορείτε κανονικά να κάνετε τα χαρτιά σας, μην ακούτε κανέναν. Αρκετά παιδιά έφυγαν από ΕΠΟΠ και πήγαν σε ΣΑ. 

Φίλε επειδή υπηρετώ και εγώ όχι ως εποπ όμως τα παιδιά δεν μπορούν να φύγουν πριν την τριετία μόνο ένα παιδί ξέρω που έφυγε μετά από χρόνο αλλά έπαιρνε αναρρωτικές για 6-7 μήνες από το 251 και αναγκάστηκαν να τον διώξουν 
DPG

Δημοσίευση από DPG »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 09, 2026 11:51 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 09, 2026 10:32 am Όσοι είστε ΕΠΟΠ μπορείτε κανονικά να κάνετε τα χαρτιά σας, μην ακούτε κανέναν. Αρκετά παιδιά έφυγαν από ΕΠΟΠ και πήγαν σε ΣΑ. 

Φίλε επειδή υπηρετώ και εγώ όχι ως εποπ όμως τα παιδιά δεν μπορούν να φύγουν πριν την τριετία μόνο ένα παιδί ξέρω που έφυγε μετά από χρόνο αλλά έπαιρνε αναρρωτικές για 6-7 μήνες από το 251 και αναγκάστηκαν να τον διώξουν 

Κάνεις λάθος.Ειμαι φρουρός της τελευταίας σειράς και σε πλήροφορω ότι είχαμε αρκετούς εποπ που φύγανε στα 1-2 χρόνια..Απλά περνει περίπου 1.5-2 μήνες να γίνει η διαγραφή από τις ένοπλες δυνάμεις.. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 09, 2026 11:51 am

Είμαι πρώην ΕΠΟΠ που παραιτήθηκε πριν την τριετία και μπήκε ΕΦ με την τελευταία σειρά. Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες ή ακόμα χειρότερα σου μετέφεραν. 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες