Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Τι γίνεται ρε παιδιά;;; πότε θ έχουμε ενημέρωση; έχει κανείς καμιά πηγή κάνα νέο να μας πει;
-
Επισκέπτης
Έχει πέσει σιγή ασυρμάτου; Κανείς δεν ξέρει τίποτα λογικά έπρεπε να έχει βγει η διαταγη για ΠΚΕ αλλά μεχρι στιγμής τιποτα , να δουμε μέσα στη μέρα αν έχουμε κάποια εξέλιξη , όπως και να έχει δεν νομίζω να φύγει η εβδομάδα χωρίς ενημέρωση δεν υπάρχει άλλη διαδικασία από την ενημέρωση με ημερομηνία για ΠΚΕ
-
Fire7
Καλησπέρα!!Συγχαρητήρια σε ολούς τους προσωρινούς επιτυχόντες και καλή επιτυχία στις αθλητικές δοκιμασίες .Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Γνωρίζει κάποιος από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας εάν είναι επιτυχόντες ΠΕΘ και πόσοι περίπου; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Επισκέπτης
δεν έχει καμία απολύτως σημασία φίλε θα έρθουν άτομα από άλλες περιοχές για να μην πάνε ποιο μακριά
-
Επισκέπτης
Έχει ακούσει κάποιος πιθανή ημερομηνία για αθλήματα?
-
Επισκέπτης
Εγώ φίλε μου άκουσα για τέλη του μήνα αλλά δεν βλέπω να το λέει κάποιος άλλος και δεν ξέρω αν ισχύει , εκτός και αν πάει το αργότερο πρώτες μέρες Οκτώβρη , θεωρητικά πρέπει να βγει το πρόγραμμα για ΠΚΕ εντός εβδομάδας αν ισχύει
-
Επισκέπτης
Και εγώ για τέλη με αρχές οκτωμβριου άκουσα … αλλά δεν το βλέπω … έχει ακούσει κάποιος πότε θα ξεκινήσει η σχολή και που θα γίνει ;
-
Επισκέπτης
https://www.facebook.com/share/p/18QEhWyqK8/
Παιδιά το Σωματείο του Μπαρδάκη έβγαλε ενημέρωση. Τελικά πάντα μόνο αυτός γνωρίζει ο καθενας οτι να ναι λεει.
Παιδιά το Σωματείο του Μπαρδάκη έβγαλε ενημέρωση. Τελικά πάντα μόνο αυτός γνωρίζει ο καθενας οτι να ναι λεει.
-
Επισκέπτης
Ναι δηλαδή εννοεί ότι μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η εκπαίδευση ή τα αθλήματα?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 12:34 pm https://www.facebook.com/share/p/18QEhWyqK8/
-
Επισκέπτης
Αφού εκπαίδευση λέει ρε μάστορα
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα μόλις τελείωσα όλες τις εξετάσεις τις υγειονομικές. Υπάρχει θέμα ; Για να μην τα έχω για μετά τα αθλήματα. Απ όσο ξέρω και τηλεφωνικά μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει θέμα. Απλά ακούω κάτι ράδιο αρβύλα τελευταία.
-
Επισκέπτης
σίγουρο είναι έχει βγει διαταγή στης υπηρεσίες για εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτές και γράφει τόπος εκπαίδευσης Τρίπολη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες