Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε μαγκες καλησπερα.Επειδη δεν εβγαζα ακρη με τον οφθαλμιατρο.μεσα  η προκηρυξη γραφει  στο οφθαλμολογικο  "με ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ εξεταση..." και ο τυπος απλα μου συμπληρωσε τα νουμερα στο δελτιο.Πηγε κανεις αλλος να μου δωσει τα φωτα του;
Επισκέπτης

παιδιά ο σχεδιασμός των προσλήψεων για το 2027 πότε περίπου θα βγεί 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 01, 2026 7:14 pm Ρε μαγκες καλησπερα.Επειδη δεν εβγαζα ακρη με τον οφθαλμιατρο.μεσα  η προκηρυξη γραφει  στο οφθαλμολογικο  "με ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ εξεταση..." και ο τυπος απλα μου συμπληρωσε τα νουμερα στο δελτιο.Πηγε κανεις αλλος να μου δωσει τα φωτα του;

Ξαναπήγαινε στον ιατρό και πες του να επισυνάψει την εξέταση που σου έκανε διότι είναι απαραίτητη. Αυτό σημαίνει "επισυναπτόμενη". 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 01, 2026 7:50 pm παιδιά ο σχεδιασμός των προσλήψεων για το 2027 πότε περίπου θα βγεί 

Σε άλλο θέμα είσαι,αν βγει προκήρυξη πέραν αυτής θα το μάθουμε αργότερα.Ακομη αυτή δεν ολοκληρώθηκε 
Επισκέπτης

Καλημέρα σας. Καλη επιτυχία σε ολους μας παιδια. Ο Μπαρδάκης εχθες ηταν στο Υπουργείο ξερει καποιος τι συζητηθηκε;
xari776
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από xari776 »

Κι εμένα ο οφθαλμίατρος απλά μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει τις τιμές, τις οποίες απλά τις έγραψε, πως θα μπορούσε να είναι αυτό το χαρτί? Είναι ειδικό όπως το καρδιογράφημα? 
Επισκέπτης

Κ μένα ο οφθαλμίατρος ένα απλό χαρτί με ότι σημείωσε στην καρτέλα ουσιαστικά σαν γνωμάτευση με σφραγίδα κ υπογραφή, δεν κατάλαβα αν θέλει κτ άλλο τελικά;;;; 
Επισκέπτης

Ρε παιδιά θα μας τρελάνουν; έχω καρά μπερδευτεί με τις εξετάσεις.. Απ τ μικρόβιολογικό πέρα απ τν καρτέλα κ όλες τις εξετάσεις με σφραγίδα που μ έδωσαν τι άλλο χαρτί ζητάνε; τι γνωμάτευση θέλουν για τις εξετάσεις; μ λένε δν δίνουν γνωμάτευση γ κάτι τέτοιο είναι οι εξετάσεις υπογεγραμενςς
Επισκέπτης

Ρε παιδιά έχει καταντήσει αηδία να ρωτάτε για γιατρούς ξανά και ξανά ,το έχουμε πει ξανά και ξανά , οι εξετάσεις που θα κάνετε είναι αιματολογικές ούρα, ωρλ ακοογραμα ,καρδιολόγο καρδιογράφημα , και ακτινογραφία θώρακος για πνευμονολογικό και ακτινολογικό ή ακτινογραφία θα είναι με γνωμάτευση και φωτογραφία εφόσον είναι κανονική και όχι σε  cd, όλοι θα σας σφραγίσουν στη καρτέλα με υπογραφή ημερομηνία, ο οφθαλμίατρος που γράφετε συμπλήρωνε πάνω στη καρτέλα αναλυτικά τα γράφει τι γνωμάτευση να δώσει αφού τα λέει αναλυτικά .
xari776
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από xari776 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 02, 2026 12:11 pm Ρε παιδιά έχει καταντήσει αηδία να ρωτάτε για γιατρούς ξανά και ξανά ,το έχουμε πει ξανά και ξανά , οι εξετάσεις που θα κάνετε είναι αιματολογικές ούρα, ωρλ ακοογραμα ,καρδιολόγο καρδιογράφημα , και ακτινογραφία θώρακος για πνευμονολογικό και ακτινολογικό ή ακτινογραφία θα είναι με γνωμάτευση και φωτογραφία εφόσον είναι κανονική και όχι σε  cd, όλοι θα σας σφραγίσουν στη καρτέλα με υπογραφή ημερομηνία, ο οφθαλμίατρος που γράφετε συμπλήρωνε πάνω στη καρτέλα αναλυτικά τα γράφει τι γνωμάτευση να δώσει αφού τα λέει αναλυτικά .

Αν δεις την προκήρυξη γράφει επισυναπτόμενη εξέταση καταγραφής οπτικής οξύτητας κτλ... δεν είναι μόνο γνωμάτευση, οπότε είναι λογικό να ρωτάμε δεν είναι ένα χαρτί π.χ σαν καρδιογράφημα ή την ακτίνα...  μας έδωσαν χαρτί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων....όταν γράφει λοιπόν επισύναψη ναι έχεις απορία!! Αν πήρε κάποιος την επιτροπή να ρωτήσει για διευκρινήσεις ας μας ενημερώσει... και φίλε δεν είναι κακό να ρωτάς καλύτερα να έχεις απορίες παρά να τρέχεις όταν είσαι μπροστά πλέον στην επιτροπή !!
xari776
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από xari776 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 02, 2026 11:30 am Ρε παιδιά θα μας τρελάνουν; έχω καρά μπερδευτεί με τις εξετάσεις.. Απ τ μικρόβιολογικό πέρα απ τν καρτέλα κ όλες τις εξετάσεις με σφραγίδα που μ έδωσαν τι άλλο χαρτί ζητάνε; τι γνωμάτευση θέλουν για τις εξετάσεις; μ λένε δν δίνουν γνωμάτευση γ κάτι τέτοιο είναι οι εξετάσεις υπογεγραμενςς

η γνωμάτευση είναι αυτά που συμπλήρωσε και υπέγραψε πάνω στην καρτέλα δεν θέλει έξτρα

Επισκέπτης

Ρωτάμε για να είμαστε σίγουροι για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε και δεν είναι στο χέρι μας, εάν δεν ρωτήσουμε θα πάμε εκεί με απορίες και λάθη! Το κακό είναι να το παίζεις έξυπνος όχι να ρωτάς! Εν δυνάμει συνάδελφοι είμαστε κ βοηθάμε ο ένας τον άλλον χωρίς να κρίνουμε!! Οπότε, αν κάποιος έχει κάνει τις εξετάσεις κ μπορεί να βοηθήσει ανθρώπινα ας μας πει λίγο τι έξτρα χαρτί χρειάζεται απ τν μικροβιολογο στο πεδίο που λέει ότι θέλει γνωμάτευση για τις ανωτέρω εξετάσεις πέρα απ τ χαρτιά εξετάσεων αποτέλεσμα π παίρνουμε κ την υπογραφή που θ βάλει στν καρτέλα;; καθώς και για τον οφθαλμίατρο εμένα μ έγραψε ένα χαρτί έξτρα με αυτά που σημείωσε ίδια στην καρτέλα σαν γνωμάτευση τπτ άλλο; είναι λάθος; 
xari776
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από xari776 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 02, 2026 1:27 pm Ρωτάμε για να είμαστε σίγουροι για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε και δεν είναι στο χέρι μας, εάν δεν ρωτήσουμε θα πάμε εκεί με απορίες και λάθη! Το κακό είναι να το παίζεις έξυπνος όχι να ρωτάς! Εν δυνάμει συνάδελφοι είμαστε κ βοηθάμε ο ένας τον άλλον χωρίς να κρίνουμε!! Οπότε, αν κάποιος έχει κάνει τις εξετάσεις κ μπορεί να βοηθήσει ανθρώπινα ας μας πει λίγο τι έξτρα χαρτί χρειάζεται απ τν μικροβιολογο στο πεδίο που λέει ότι θέλει γνωμάτευση για τις ανωτέρω εξετάσεις πέρα απ τ χαρτιά εξετάσεων αποτέλεσμα π παίρνουμε κ την υπογραφή που θ βάλει στν καρτέλα;; καθώς και για τον οφθαλμίατρο εμένα μ έγραψε ένα χαρτί έξτρα με αυτά που σημείωσε ίδια στην καρτέλα σαν γνωμάτευση τπτ άλλο; είναι λάθος; 

Από τον μικροβιολόγο θες μόνο τις εξετάσεις και να γράψει πάνω στην καρτέλα τις εξετάσεις υπογραφή- ημερομηνία, όσο για τον οφθαλμίατρο και σε εμένα απλά μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει τις εξετάσεις και τις έγραψε και στην καρτέλα. Αν πήρε κάποιος την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού και Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών 3) *Τηλ.: 213215 7895-7896-7897-7898 για διευκρινήσεις ας μας ενημερώσει!! 
xari776
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από xari776 »

Πήραν την επιτροπή για τον οφθαλμίατρο για να μην έχουμε απορία και μου είπαν το εξής:  να αναγράφονται οι τιμές στην καρτέλα και να έχουμε και το χαρτί που μας έδωσε τώρα αν χρειαστεί κάτι έξτρα η επιτροπή θα μας το ζητήσει  :lol:  :lol:  :lol: μην νομίζεται ούτε αυτοί ξέρουν!!

Επισκέπτης

Παραπάνω χαρτία να έχετε...λιγότερα να μην εχετε
Νεα παιδια εχουν βαλει στις επιτροπες θελουν να βοηθησουν προφανως
Προετοιμασμενοι γι το οτιδηποτε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης