Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Dimitrisvasil
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Πότε θα βγει η προκήρυξη για τους 600;
εγώ με 15 μόρια περνάω ;
επίσης με βύσμα παίζει να περάσεις τα αθλήματα ;
εγώ με 15 μόρια περνάω ;
επίσης με βύσμα παίζει να περάσεις τα αθλήματα ;
-
Επισκέπτης
Ασε μας ρε dimitrivasil που θες και βυσμα για να περασεις αθληματα που τα βγαζει και η γιαγια μου, ελεος με τον καθε κεφτε εδω μεσα
Η προκηρυξη λογικα θα βγει απριλιο, για οποιον σοβαρο ενδιαφερεται πραγματικα και το λεει η ψυχη του.
-
Επισκέπτης
άστο άμα ξεκινάς από τώρα με τα αθλήματα μην δηλώνεις καν είναι πολύ αυστηρά τα όρια στα αθλήματα για αυτό των λόγο όσα μόρια και να έχει κάποιος είναι άχρηστα χωρίς να περνάει τα αθλήματα
-
Επισκέπτης
Καλά αλήθεια τώρα;; ξέρουμε για την προκήρυξη αυτή τουλάχιστον 4 μήνες, έχεις μπροστά σου ακόμα 1-2 μήνες σίγουρα..κ εσύ ρωτάς για βύσμα;;;;να προετοιμαστείς σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;; εκτός κ αν έχεις βύσμα τον Μητσοτάκη ή τον ιερονυμο..
-
Επισκέπτης
Πάντως η προκήρυξη παίδες από ότι ακούγεται θα βγει πριν την αντιπυρικη...το ποσό ισχύει θα δείξει...!!
-
Dimitrisvasil
Έκανα απλές ερωτήσεις για να ξέρω πού πατάω.Η προετοιμασία είναι αυτονόητη και ήδη ξεκίνησε.Ευχαριστώ όσους απαντούν ουσιαστικά.
-
Επισκέπτης
μάγκες όπως ακούγεται λογικά η προκήρυξη θα βγει πρίν την αντιπυρικη περίοδο όσον αφορά το ηλικιακό όριο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και πολύ πιθανόν το όριο θα είναι το ίδιο από συμμετοχή δεν ξέρει κανείς πως θα πάει το μόνο σίγουρο είναι για τα αθλήματα ότι δεν θα την χαρίσουν σε κανέναν ιδικά στης έλξης
-
Επισκέπτης
Πάντως όσο αναφορά για τα 5 άτομα που δεν παρουσιάστηκαν πιστεύω θα βγάλει ανακοίνωση στο fireservice για διαγραφή από τους επιτυχών λόγο μη κατάταξης και θα προχωρήσουν στους επόμενους 5 πρώτους επιλαχών...!!!αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ τους κάλεσε μετά από 2 μήνες από την ημέρα κατάταξης...!!!θα δείξει
-
Golgi32
Μέχρι ποιον αριθμό έχει φτάσει η Σειρα στον πίνακα μέχρι τώρα ;
-
Επισκέπτης
Φίλε μου δεν έχει τραβήξει ακόμα επιλαχόντες...από ότι διαβάζω πιο πάνω ειναι 5 άτομα που δεν παρουσιάστηκαν και 1 που παραιτήθηκε...άρα θα τραβήξει 6 επιλαχόντες κάποια στιγμή...!!!θα αναρτηθεί στο fireservice όταν έρθει η στιγμή...!!!
-
Επισκέπτης
Με ποσά μόρια λέτε να μπει ο τελευταία στους 600 πεθ
«Διαγραφή πέντε (5) επιτυχόντων από τον κυρωμένο πίνακα επιτυχόντων και επιλαχόντων και τον πίνακα κατάταξης εκατόν πενήντα (150) Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων Επί Θητεία (Π.Ε.Θ.) στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2025».
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A ... nline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A ... nline=true
-
Επισκέπτης
ρε μάγκες από συμμετοχή λέτε να είναι μεγάλη για τους 600 η θα είναι πάλι μικρή λόγο και του ηλικιακού ορίου
-
Επισκέπτης
Τότε γιατί διαγράφει 5; Ο έκτος που βρίσκεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες