Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Dimitrisvasil

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Dimitrisvasil »

Πότε θα βγει η προκήρυξη για τους 600; 
εγώ με 15 μόρια περνάω ; 
επίσης με βύσμα παίζει να περάσεις τα αθλήματα ; 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dimitrisvasil έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 4:16 pm Πότε θα βγει η προκήρυξη για τους 600; 
εγώ με 15 μόρια περνάω ; 

Ασε μας ρε dimitrivasil που θες και βυσμα για να περασεις αθληματα που τα βγαζει και η γιαγια μου, ελεος με τον καθε κεφτε εδω μεσα

Η προκηρυξη λογικα θα βγει απριλιο, για οποιον σοβαρο ενδιαφερεται πραγματικα και το λεει η ψυχη του.
Επισκέπτης

Dimitrisvasil έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 4:16 pm Πότε θα βγει η προκήρυξη για τους 600; 
εγώ με 15 μόρια περνάω ; 

άστο άμα ξεκινάς από τώρα με τα αθλήματα μην δηλώνεις καν είναι πολύ αυστηρά τα όρια στα αθλήματα για αυτό των λόγο όσα μόρια και να έχει κάποιος είναι άχρηστα χωρίς να περνάει τα αθλήματα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 7:37 pm
εγώ με 15 μόρια περνάω ; 

άστο άμα ξεκινάς από τώρα με τα αθλήματα μην δηλώνεις καν είναι πολύ αυστηρά τα όρια στα αθλήματα για αυτό των λόγο όσα μόρια και να έχει κάποιος είναι άχρηστα χωρίς να περνάει τα αθλήματα 

Καλά αλήθεια τώρα;; ξέρουμε για την προκήρυξη αυτή τουλάχιστον 4 μήνες, έχεις μπροστά σου ακόμα 1-2 μήνες σίγουρα..κ εσύ ρωτάς για βύσμα;;;;να προετοιμαστείς σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;; εκτός κ αν έχεις βύσμα τον Μητσοτάκη ή τον ιερονυμο..
Επισκέπτης

Πάντως η προκήρυξη παίδες από ότι ακούγεται θα βγει πριν την αντιπυρικη...το ποσό ισχύει θα δείξει...!!
Dimitrisvasil

Δημοσίευση από Dimitrisvasil »

Έκανα απλές ερωτήσεις για να ξέρω πού πατάω.Η προετοιμασία είναι αυτονόητη και ήδη ξεκίνησε.Ευχαριστώ όσους απαντούν ουσιαστικά.

Επισκέπτης

μάγκες όπως ακούγεται λογικά η προκήρυξη θα βγει πρίν την αντιπυρικη περίοδο όσον αφορά το ηλικιακό όριο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και πολύ πιθανόν το όριο θα είναι το ίδιο από συμμετοχή δεν ξέρει κανείς πως θα πάει το μόνο σίγουρο είναι για τα αθλήματα ότι δεν θα την χαρίσουν σε κανέναν ιδικά στης έλξης 
Επισκέπτης

Πάντως όσο αναφορά για τα 5 άτομα που δεν παρουσιάστηκαν πιστεύω θα βγάλει ανακοίνωση στο fireservice για διαγραφή από τους επιτυχών λόγο μη κατάταξης και θα προχωρήσουν στους επόμενους 5 πρώτους επιλαχών...!!!αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ τους κάλεσε μετά από 2 μήνες από την ημέρα κατάταξης...!!!θα δείξει 
Golgi32

Δημοσίευση από Golgi32 »

Μέχρι ποιον αριθμό έχει φτάσει η Σειρα στον πίνακα μέχρι τώρα ;

Επισκέπτης

Golgi32 έγραψε: Δευ Ιαν 26, 2026 6:23 pm Μέχρι ποιον αριθμό έχει φτάσει η Σειρα στον πίνακα μέχρι τώρα ;

Φίλε μου δεν έχει τραβήξει ακόμα επιλαχόντες...από ότι διαβάζω πιο πάνω ειναι 5 άτομα που δεν παρουσιάστηκαν και 1 που παραιτήθηκε...άρα θα τραβήξει 6 επιλαχόντες κάποια στιγμή...!!!θα αναρτηθεί στο fireservice όταν έρθει η στιγμή...!!!
Επισκέπτης

Με ποσά μόρια λέτε να μπει ο τελευταία στους 600 πεθ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 8:24 am Με ποσά μόρια λέτε να μπει ο τελευταία στους 600 πεθ

Αυτό δεν τον ξέρει κανένας φίλε μου

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

«Διαγραφή πέντε (5) επιτυχόντων από τον κυρωμένο πίνακα επιτυχόντων και επιλαχόντων και τον πίνακα κατάταξης εκατόν πενήντα (150) Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων Επί Θητεία (Π.Ε.Θ.) στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2025».

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A ... nline=true
Επισκέπτης

ρε μάγκες από συμμετοχή λέτε να είναι μεγάλη για τους 600 η θα είναι πάλι μικρή λόγο και του ηλικιακού ορίου 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 9:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 8:43 pm Σε επικοινωνία με το αρχηγείο πληροφορήθηκα ότι 5 είναι τελικά αυτοί που δεν παρουσιάστηκαν και η κλήση των επιλαχόντων θα καθυστερήσει για γραφειοκρατικούς λόγους. 

5 δεν παρουσιάστηκαν και ενας παραιτήθηκε 

Τότε γιατί διαγράφει 5; Ο έκτος που βρίσκεται;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες