Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Πάντως τις ημερομηνίες 15-18 φαίνεται απίθανο να μας καλέσουν έχουν άλλα ΠΚΕ για αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων άρα για τέλη Σεπτέμβρη πάει η δουλειά , το θέμα είναι θα περιμένουν να απολυθούν οι εποχικοί για να ξεκινήσει η εκπαίδευση διότι μετά πάμε Δεκέμβρη , ή θα τρέξουν τη διαδικασία κι ας προκύψουν κενά
-
Επισκέπτης
Είναι κάποιος που έχει κάνει τις εξετάσεις στους γιατρούς να ρωτήσω κάτι παρακαλώ;;;
-
Επισκέπτης
Πότε πιστεύετε θα βγούνε τα αποτελέσματα επίσης πιστεύετε θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές από της ενστάσεις
-
Επισκέπτης
Θέλω να ρωτήσω στις εξετάσεις μικροβιολογου, πέρα απ τ αποτελέσματα εξετάσεων ζητάω ένα έξτρα χαρτί από εκεί απ τ διαγνωστικό κέντρο, γνωμάτευση για τις εξετάσεις σωστά; επίσης στν προκυρηξη λέει να αναφέρετε κ ο λόγος εξέτασης, να γράψει ότι είναι για τις υγειονομικές εξετάσεις πυροσβεστικής;
-
Επισκέπτης
https://www.facebook.com/share/p/1835DcmBhM/
καθαρά θέμα μορίων θα είναι η τοποθετήσεις σύμφωνα με το παραπάνω σωματείο οπότε όσοι δεν είμαστε ψηλά στον πίνακα είμαστε δύσκολα για να πάμε κατευθείαν στον τόπο μας
καθαρά θέμα μορίων θα είναι η τοποθετήσεις σύμφωνα με το παραπάνω σωματείο οπότε όσοι δεν είμαστε ψηλά στον πίνακα είμαστε δύσκολα για να πάμε κατευθείαν στον τόπο μας
-
Επισκέπτης
Δηλαδή σε όλους τους γιατρούς οι γνωματεύσεις θα γράφουν ότι είναι για την Πυροσβεστική;
-
Επισκέπτης
Ας μας απαντήσει κάποιος που τα έκανε τι θα πρέπει να λέει η γνωμάτευση παρακαλω
-
Επισκέπτης
Μετά από 7 χρόνια, καλά να είμαστε,αν ο τόπος σου κριθεί υπεράριθμος ή υπάρχουν υπάλληλοι εκτός τόπου, τότε θα πάρεις μετάθεση.....Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 31, 2026 10:15 pm https://www.facebook.com/share/p/1835DcmBhM/
Οπότε ας μην προτρεχουμε.Η πυροσβεστική έχει αλλάξει...
Οικογενειάρχες πλέον παίρνουν μετάθεση, όχι εμείς πού δεν έχουμε υποβάλει τα χαρτιά μας σε ένα διαγωνισμό
-
Gkinisa
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Μάγκες καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω, πχ εγώ αν πάω σε ένα νησί επειδή είμαι σε κακή σειρά, και θέλει ένα άτομο να έρθει στο μέρος που είμαι είναι τόσο εύκολο να γίνει η αμοιβαία;
-
Επισκέπτης
Θα πας κανονικά στο νησί σα πρώτη τοποθέτηση και μετά όταν θα ανοίξει συμβούλιο μεταθέσεων θα κάνετε αίτηση για αμοιβαία με το άτομο που πιθανόν να ενδιαφέρεται , τώρα το πότε θα γίνει συμβούλιο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, σίγουρα θα καθίσεις για κάποιους μήνες να το έχεις υπόψην σου , επίσης όσοι είναι από απομακρυσμένα νησιά κατά πάσα πιθανότητα θα δηλώσουν να πάνε εκεί ενώ άλλοι θα τα έχουν στις τελευταίες προτιμήσεις άρα θα δυσκολευτείς να βρεις , δεν θέλω να σε απογοητεύσω η προκήρυξη δεν είναι κακή για έναν νέο που θέλει να μπει στο σώμα είτε από πολίτης είτε εποχικός το πρόβλημα όμως είναι οι τοποθετήσεις εκεί θα γίνει μπέρδεμα οι θέσεις στα κεντρικά σημεία και στα μεγάλα νησιά δεν είναι παρά πολλές με αποτέλεσμα πολλοί να βρεθούν εκτός .Gkinisa έγραψε: Τρί Σεπ 01, 2026 12:30 am Μάγκες καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω, πχ εγώ αν πάω σε ένα νησί επειδή είμαι σε κακή σειρά, και θέλει ένα άτομο να έρθει στο μέρος που είμαι είναι τόσο εύκολο να γίνει η αμοιβαία;
-
Επισκέπτης
Θα έχεις τις εξετάσεις σου υπογεγραμμένες με σφραγίδα , θα ζητήσεις από το μικροβιολογικό να σου υπογράψει και να βάλει σφραγίδα στη καρτέλα και να συμπληρώσει διπλά τις τιμές που έχουν οι εξετάσεις σου αναλυτικά όπως αναγράφονται τα νούμερα , έτσι μου συμπληρώνουν τη καρτέλα εδώ και χρόνια ως εποχικός δεν είχα ποτέ θέμα ελπίζω να σε βοήθησα , εάν τα λέω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτεραΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 31, 2026 10:05 pm Θέλω να ρωτήσω στις εξετάσεις μικροβιολογου, πέρα απ τ αποτελέσματα εξετάσεων ζητάω ένα έξτρα χαρτί από εκεί απ τ διαγνωστικό κέντρο, γνωμάτευση για τις εξετάσεις σωστά; επίσης στν προκυρηξη λέει να αναφέρετε κ ο λόγος εξέτασης, να γράψει ότι είναι για τις υγειονομικές εξετάσεις πυροσβεστικής;
Οι ιατροί γνωματεύουν επί του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης και δεν απαιτούνται επιπλέον γνωματεύσεις, παρά μόνο οι επισυναπτόμενες εξετάσεις, όπου ορίζεται. 
-
Επισκέπτης
Ελπίζω να εχετε καταλάβει όλοι οτι προσπαθείτε να μπείτε σε ενα σώμα όπως τα άλλα που έχουν ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ανά κάποια χρόνια
Το ότι θα πάτε στα σπίτια σας δεν σημαίνει οτι θα κάτσετε εκεί μια ζωή. Και το αντίστοιχο κάποιος που θα πάει στο νησί.
Με τόσα ταξίδια που κάνουν οι υπηρεσίες γι ενισχυση απο νομό σε νομό θα αναθεωρήσετε αρκετοί το νησί. Αλλα καλά αλλα θετικά. Αυτήν κι άλλη μια προκήρυξη(που όταν και έαν βγει) μετά πορεία προς το άγνωστο οποιος θέλει να μπει. Όποιος προλάβει τον κύριο είδε
Το ότι θα πάτε στα σπίτια σας δεν σημαίνει οτι θα κάτσετε εκεί μια ζωή. Και το αντίστοιχο κάποιος που θα πάει στο νησί.
Με τόσα ταξίδια που κάνουν οι υπηρεσίες γι ενισχυση απο νομό σε νομό θα αναθεωρήσετε αρκετοί το νησί. Αλλα καλά αλλα θετικά. Αυτήν κι άλλη μια προκήρυξη(που όταν και έαν βγει) μετά πορεία προς το άγνωστο οποιος θέλει να μπει. Όποιος προλάβει τον κύριο είδε
-
Επισκέπτης
μετά πορεία προς 600 κάθε χρόνο έτσι έχει η πραγματικότητα φίλε για τουλάχιστον μία 5ετια εκτός και να βγάλουν μια η δύο μεγάλες προκηρύξεις πάνω από 1000 άτομα ώστε να καλύψουν της συνταξιοδότησης που θα είναι τα επόμενα 4 χρόνια και η άλλη πιθανότητα πολύ απίθανη όμως είναι να παίρνει περισσότερους από της πανελλήνιας που μου φαίνεται απίθανο το ποίο πιθανό να γίνει είναι αυτό που σου λέω 500ρες για 4 με 5 χρόνια και αν θα φτάνουν και αυτούΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 01, 2026 2:12 pm Ελπίζω να εχετε καταλάβει όλοι οτι προσπαθείτε να μπείτε σε ενα σώμα όπως τα άλλα που έχουν ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ανά κάποια χρόνια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης