Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δηλαδή αν Παω να τις κάνω τις μικρόβιολογικες σε ιδιωτικό μικρόβιολογικό μετά πρέπει να τις πάω σε νοσοκομείο; και αν ναι εκεί τι θα μου δώσουν; 
Επισκέπτης

ρε παιδιά με της ενστάσεις τι θα γίνει τελικά θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές ή όχι 
west23

Δημοσίευση από west23 »

Γιατρούς επιτρέπεται να τους περάσεις και σε ιδιώτες όλους.. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό . 
Επισκέπτης

Εγώ απλα ρώτησα πέρα από τη σφραγίδα του μικροβιολόγου και τις εξετάσεις που θα έχω,αν χρειάζεται και γνωμάτευση γιατρού για αυτες
Επισκέπτης

Διαβάστε τη προκήρυξη κάποιοι
Το μόνο που δεν λέει και είναι αυτονόητο είναι ότι έγγραφο-γνωμάτεύση γι την περίπτωση της προκύρηξης πάρετε από δημόσιο η πάνω στομη καρτέλα των γιατρών οτι σάς υπογράψει του δημοσίου χρειάζεται ΣΤΡΟΓΓΥΛΉ σφραγίδα
Ο άλλος ρωτάει αν μπορεί να πάει σε ιδιώτες
Και η μέσα η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα
Δεν είναι πιο έμπιστο το forum ή ο φίλος μου που ήταν εποχικός η ο μόνιμος φίλος του θέιου μου από 2η ξαδέρφη

Επισκέπτης

Τι εννοείτε την στρογγυλη σφραγίδα; αφού κάνουμε όλη την καρτέλα κ τις εξετάσεις περνάμε απ τ δημόσιο νοσοκομείο να βάλουν έξτρα σφραγίδα στο κάτω μέρος; 
Επισκέπτης

Οτι κάνεις σε δημόσια δομή σου βάζει στρογγυλή σφραγίδα στην εκάστοτε γνωμάτευση ΚΑΙ στο κουτάκι που λεει ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ 
Αμα κάνεις μικροβιολογικές σε ιδιωτη σφραγιδα ιατρου κι στις συννημενες εξετασεις που σου ζηταει ενα σωρο εξετασεις κι στο  κουτακι που λεει σφραγιδα ιατρου
Αμα κανεις στο δημοσιο στρογγυλή και στα δυο
Διαβαστε προσεκτικα..οτι γινετε στο δημοσιο
Αμα ενας τα κανει ολα σε ιδιωτη δεν εχει να κανει  με στρογγυλες σφραγιδες ??????
Επισκέπτης

Η ερώτηση μου είναι η εξής σε μια άλλη προκυρηξη αφού κάναμε όλες τις εξετάσεις είτε σε ιδιώτη είτε σε δημόσιο νοσοκόμειο οπου δίπλα έβαζε ο κάθε ένας της στο τέλος της καρτέλας πηγαίναμε σε δημόσιο νοσοκομείο στην γραμματεία κ μας έβαζαν μια ακόμη έξτρα σφραγίδα... Το ίδιο ισχύει και τώρα; 

Επισκέπτης

Οχι ρε σεις 

Επισκέπτης

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη!!
Επισκέπτης

μέχρι ποια σειρά θα καλέσουν για πκε γνωρίζει κανείς 
Επισκέπτης

Λογικά γύρω στα 900-1000
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 4:56 pm μέχρι ποια σειρά θα καλέσουν για πκε γνωρίζει κανείς 

Διάβασε την προκήρυξη 
Επισκέπτης

πιστεύετε θα κοπούν πολλά άτομα στα αθλήματα 
Επισκέπτης

Ρε παιδιά το έχουμε γράψει πολλές φορές στις προκηρύξεις από το 22 και μετά γράφει ότι θα κλείσουν για αθλήματα προσαυξημένο 30% από τις θέσεις που προσλαμβάνονται, λόγο του ότι στην εμοδε του 2024 κόπηκαν πολλοί Κάι καλούσαν συνέχεια , το άλλαξαν και έγινε προσαυξημένο κατά τουλάχιστον 30% , θα καλέσει από από το 30% δεν ξέρουμε πόσους η λογική λέει κοντά στο 1000 υπομονή να δούμε με αυτές τις ενστάσεις τι θα γίνει επιτέλους και θα βγει και ενημέρωση για ΠΚΕ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης