Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
xari776
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από xari776 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 11:53 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 11:48 am Ήσουνα από επαλ και δεν έβαλες το πτυχίο ;

Ναι από επαλ είμαι δεν ήξερα ότι πρέπει να βάλεις και το απολυτήριο και το πτυχίο νόμιζα ένα από τα δύο και μου ήρθε eMail ότι απορρίφθηκε η αίτηση λόγω μη υποβολής πτυχίο και το κατέθεσα σήμερα στην ένσταση 

Σε ερώτημά μας για το τι πρέπει να καταθέσουμε επειδή είμαι από επαλ ζήτησαν μόνο τα απολυτήριο και δεν απορρίφθηκα. Μήπως είστε από εξωτερικό?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

άμα υποθέσουμε ότι θα γίνουν καμια 250 ενστάσεις πόσες από αυτές μπορεί να εγκριθούν και να μετρήσουν κανονικά;
powe34

Δημοσίευση από powe34 »

Με το ανεβασμα των οριστικων πινακων , θα βγει διαταγη να περασουμε ιατρους ? Η ξεκιναμε απο μονοι μας ? :?:

Επισκέπτης

έχουμε καμία εξέλιξη με της ενστάσεις;
Επισκέπτης

powe34 έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 7:12 pm Με το ανεβασμα των οριστικων πινακων , θα βγει διαταγη να περασουμε ιατρους ? Η ξεκιναμε απο μονοι μας ? :?:

Καλύτερα να περιμένουμε την επίσημη διαταγή από το fireservice όσοι είμαστε επιτυχόντες. 
Επισκέπτης

Απο επαλ μετραει το απολυτηριο ! Πολλοι εχουν απολυτηριο λυκειου απο γενικο  με μικρο βαθμο και πανε στο επαλ για να βγαλουν μεγαλο βαθμο στο πτυχιο ! Αλλα παλι πρεπει να να βαλεις και το απολυτηριο απο το γενικο!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες