Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Killbill
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Αμα κάθεστε και βγάζετε τόσο κόμπλεξ σε ένα ανώνυμο φόρουμ σκεφτείτε τι κάνετε σαν μπάτσοι καλύτερα μην μπούμε άμα είναι να πέσουμε σε τόσο χαμηλό επίπεδο λες και δεν βγάζουμε τα ίδια λεφτά τώρα και εκεί θα πλουτίσουμε
-
Επισκέπτης
Βλέπω κάτι τύπους εδώ που αν μπουν με αυτό το ύφος και αυτή τη νοοτροπία, θα φάνε τόσες αναφορτές που στα δύο χρόνια, αντί για μόνιμοι θα αγοράζουν Χρυσή Ευκαιρία... και δυστυχώς γι αυτούς, ορισμένοι θα έχουν αφήσει την "καβάτζα" της ΕΛΑΣ!!!
Με την σειρά του 2022 το πήγαμε λάθος και έφυγε μόνο ένας γιατί ήμασταν καλοπροαίρετοι... Τώρα, θα κλάψουν μανούλες!!!!
Κάντε τον σταυρό σας να μπείτε και αλλάξτε μυαλά για να περάσουμε όμορφα τα χρόνια εδώ!!!!
Με την σειρά του 2022 το πήγαμε λάθος και έφυγε μόνο ένας γιατί ήμασταν καλοπροαίρετοι... Τώρα, θα κλάψουν μανούλες!!!!
Κάντε τον σταυρό σας να μπείτε και αλλάξτε μυαλά για να περάσουμε όμορφα τα χρόνια εδώ!!!!
-
Επισκέπτης
Τι γνώσεις έχεις ρε ντουφεκαλεύρη καψαμπέλη;;;; Δεν θα πας security σε Super Mαrket, ούτε σε εμπορικό κέντρο να κοιτάζεις τα "γκομενάκια" που σουλατσάρουν. Ομοίως και οι ΕΦ οι οποίοι εκτός από κάποια επιχειρησιακά, ξέρουν τη δουλειά και όσο νωρίτερα αποβάλουν την νοοτροπία της ΕΛΑΣ τόσο ταχύτερα θα μάθουν!!!! Η εκπαίδευση ξεκινάει, μετά την τοποθέτηση, όχι με την αρχική!
Εκεί αρχίζουν τα διάφορα σχολεία που ούτε σε ΙΕΚ ούτε οι περισσότεροι ΕΦ την έχουν δει στη ζωή τους!
-
Επισκέπτης
Χαχαχα τι βλέπουν τα μάτια μας με τον κάθε μαϊντανό εδώ μέσα. Έχουμε κάνει πόσες εκπαιδεύσεις σε αστυνομία σε σοβαρές υπηρεσίες και εδώ ο άλλος νομίζει ότι θα μας άνοιξει και τα μάτιαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 20, 2026 3:07 pmΤι γνώσεις έχεις ρε ντουφεκαλεύρη καψαμπέλη;;;; Δεν θα πας security σε Super Mαrket, ούτε σε εμπορικό κέντρο να κοιτάζεις τα "γκομενάκια" που σουλατσάρουν. Ομοίως και οι ΕΦ οι οποίοι εκτός από κάποια επιχειρησιακά, ξέρουν τη δουλειά και όσο νωρίτερα αποβάλουν την νοοτροπία της ΕΛΑΣ τόσο ταχύτερα θα μάθουν!!!! Η εκπαίδευση ξεκινάει, μετά την τοποθέτηση, όχι με την αρχική!
Εκεί αρχίζουν τα διάφορα σχολεία που ούτε σε ΙΕΚ ούτε οι περισσότεροι ΕΦ την έχουν δει στη ζωή τους!
-
giannakis7
Τα μαθηματα στο 2ετες ΙΕΚ ειναι ιδια με την Αστυφυλακων και οι καθηγητες ειναι αστυνομικοι!Στο ιεκ μαθαινεις Συνοδειες,οπλα και οτι εχει σχεση με την ασφαλεια.
-
Επισκέπτης
Τσάμπα τις μετράτε εδώ. Κάντε υπομονή να τις μετρήσετε κατιδίαν.
-
Επισκέπτης
Επίσης ο άλλος λέει ότι έχει κάνει σοβαρές υπηρεσίες, ε συνέχισε να κάνεις σοβαρές υπηρεσίες τότε και μην μας τα ζαλίζεις πολύ.
-
Επισκέπτης
Γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα και όχι από υποθέσεις να μας πει πόσο θα είναι η βάση για Αθήνα
-
Karystianoy
Κάλεσα κ μου είπαν ότι είναι σε στάδιο επεξεργασίας. Θα βγει στις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, όταν είναι. Στην προηγούμενη πήρε καιρό, ας έχουμε υπομονή. Εγώ ξέρω ότι δεν μπαίνω, αλλά έχω περιέργεια γιατί με τα μόρια μου έμπαινα στην προηγούμενη, σε αυτή με τους ΕΦ δυστυχώς όχι .
Την βάση θα την μάθουμε επίσημα μόνο με αποτελέσματα, προς το παρόν, χωρίς να έχω έγκυρη πληροφόρηση, προβλέπω 2700 τουλάχιστον αν μπούνε οι ΕΦ. Θα έχουν τα ίδια μόρια με μας αλλά έξτρα μόρια λόγω εμπειρίας.
Στον άλλο μήνα δίνεται σημασία, επισκέπτης είναι χωρίς όνομα. Μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη μπορεί κ όχι. Οπότε υπάρχει πιθανότητα να θέλει να παίζει με τα νεύρα σας. Μην ασχολείστε, δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε
Την βάση θα την μάθουμε επίσημα μόνο με αποτελέσματα, προς το παρόν, χωρίς να έχω έγκυρη πληροφόρηση, προβλέπω 2700 τουλάχιστον αν μπούνε οι ΕΦ. Θα έχουν τα ίδια μόρια με μας αλλά έξτρα μόρια λόγω εμπειρίας.
Στον άλλο μήνα δίνεται σημασία, επισκέπτης είναι χωρίς όνομα. Μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη μπορεί κ όχι. Οπότε υπάρχει πιθανότητα να θέλει να παίζει με τα νεύρα σας. Μην ασχολείστε, δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε
-
Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους. Μόνο εμένα μου φαίνεται παρά πολύ υψηλό το ποσό που αναφέρεται για βάση δηλαδή όλοι λέτε η βάση για Αθήνα να είναι 2700 μόρια. Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ υψηλή και πάντα βασιζόμενος στην βάση της προηγούμενης προκήρυξης συν ότι βγήκαν πολλές προκηρύξεις τελευταία και πολύς κόσμος με υψηλά μόρια μπήκε εκεί,
-
Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι όσοι έχουν 2500 μόρια έχουν πιθανότητες. Κάποιοι έχουν πάρει πολύ φόρα και να προσέχουν μην τρακάρουν. Η ΤτΕ είναι σοβαρό ίδρυμα για αυτό ας προσέχουν οι μάγκες που εσχάτως κυκλοφορούν εδώ μέσα.
-
Karystianoy
Δεκτή η γνώμη σας , έτσι κ αλλιώς συζήτηση κάνουμε. Η δική μου γνώμη βασίζεται στο ότι θα υπάρχουν ΕΦ. Για να είναι ο άλλος ΕΦ έχει ότι έχουμε κ μεις αλλά συν 500. Οπότε δεν είναι παράλογο το 2700. Μην ξεχνάμε ότι οι θέσεις είναι λίγες οπότε δεν έχει κανείς μας ελπίδα
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά είμαστε δύο φιλαράκια για λάρισα 3440 και 3350 είμαστε καλά πιστέυετε;Ποιά η γνώμη σας;;
Την περιμέναμε καιρό αυτήν την προκύρηξη και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα..
Την περιμέναμε καιρό αυτήν την προκύρηξη και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα..
-
Larisaios00
Καλησπέρα συντοπίτη , 4250 αλλά οριακά πιστεύω πιάνω βάση, θα δούμε .
-
Επισκέπτης
Επιβεβαιωμένες πάνω από 2000 οι αιτήσεις από σώματα ασφαλείας ΕΦ ΣΦΟΧ και αστυφ.Ας ετοιμαστούμε για σφαγή.
Δικια μ πρόβλεψη βάση Αθήνας 2600 . Επαρχία ειν τζόκερ αλλά πιστεύω θα παίξει στα 3000. Υπομονή και καλή επιτυχια σε όλους !
Δικια μ πρόβλεψη βάση Αθήνας 2600 . Επαρχία ειν τζόκερ αλλά πιστεύω θα παίξει στα 3000. Υπομονή και καλή επιτυχια σε όλους !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες