Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Alexakoss

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Alexakoss »

Φιλε μου στην τελευταία για μόνο 150 θέσεις η βάση έφτασε δωδεκάμισι μόρια
Alexakoss

Φιλε μου στην τελευταία για μόνο 150 θέσεις η βάση έφτασε δωδεκάμισι μόρια
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alexakoss έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 3:46 pm Φιλε μου στην τελευταία για μόνο 150 θέσεις η βάση έφτασε δωδεκάμισι μόρια

Μην συγκρίνεις την 150 καμία σχέση π.χ τώρα μπορεί τα 800 άτομα να είναι όλοι φορτωμένη με μόρια εποχιακή οδηγοί κτλ και έως τον 1000 λέω εάν νούμερο να είναι με 15 μόρια οπότε δεν ξέρεις το το θα γίνει γιατί εάν το πάμε έτσι ο 600ος στους 150 είχε 0 μόρια οπότε και τώρα στους 600 μου λες ότι θα μπουν με 0 μόρια 
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Ο ΤΟΥΡΝΑΣ σήμερα στη Βουλή απάντησε σε ερώτηση βουλευτή για το όριο ηλικίας των 30 ετων..και απάντησε ότι το 80 τις εκατό των θέσεων πεθ θα καλυφθεί από τους εποχιακούς.......τώρα το είπε έτσι η ξέρει κάτι?
Επισκέπτης

Papas έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 4:58 pm Ο ΤΟΥΡΝΑΣ σήμερα στη Βουλή απάντησε σε ερώτηση βουλευτή για το όριο ηλικίας των 30 ετων..και απάντησε ότι το 80 τις εκατό των θέσεων πεθ θα καλυφθεί από τους εποχιακούς.......τώρα το είπε έτσι η ξέρει κάτι?

Το 80 τοις εκατό, τουλάχιστον,των εποχικών πού έκαναν τα χαρτιά τους θα προσληφθούν 

Το έχω αναφέρει ξανά και ξανά εδω κ καιρό 

Αυτοί κ όσοι έχουν ένσημα από οδήγηση 
Επισκέπτης

Οπότε καληνύχτα εμείς με λίγα μόρια σχετικά δεν πρόκειται να μπούμε 
Επισκέπτης

Μα αν οι εποχικοί πού είχαν το δικαίωμα συμμετοχής ήταν περίπου 600-700 ,οι οποίοι αν δεν είχαν γ,θα πήγαν να βγάλουν+τα μόρια τους, λογικό δεν είναι οι 450 να είναι επιτυχόντες?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 5:41 pm Μα αν οι εποχικοί πού είχαν το δικαίωμα συμμετοχής ήταν περίπου 600-700 ,οι οποίοι αν δεν είχαν γ,θα πήγαν να βγάλουν+τα μόρια τους, λογικό δεν είναι οι 450 να είναι επιτυχόντες?

Τέλεια τζάμπα τα χαρτιά μας καταθέσαμε 
Alexakoss

Παιδιά μην ξεχνάτε τα αθλήματα αν κάποιος δεν τα έβγαζε στην προηγούμενη δύσκολα θα τα βγάζει τώρα μην ανχωνεστε
Επισκέπτης

Όσοι έχουν πάνω από 10-12 μόρια να ελπίζουν. Μισοί-μισοί θα είναι εποχικοί με ιδιώτες οδηγούς. Να είστε αισιόδοξοι. 

Επισκέπτης

καλησπέρα παιδιά εγώ δεν θα ρωτήσω τα γνωστά για την βάση και της αίτησης θέλει να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πραγματικά τι θα γίνει με το άλλο μεγάλο ζήτημα που εν μέρει θα κρίνει και την βάθη που είναι η τοποθετήσεις έχει μιλήσει κάποιος με κάποιο σωματείο ή με κάποιον όπου γνωρίζει πότε ακριβώς θα μάθουμε που θα πάμε και πως θα γίνει η κατανομή γιατί πολλά ακούγονται άλλοι λένε για εξετάσεις στην σχολή και την τελευταία βδομάδα της εκπαίδευσης θα μάθουμε που θα πάμε αλλού ότι θα γίνουν βάση μορίων ο καθένας λέει και διαφορετικά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 7:33 pm καλησπέρα παιδιά εγώ δεν θα ρωτήσω τα γνωστά για την βάση και της αίτησης θέλει να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πραγματικά τι θα γίνει με το άλλο μεγάλο ζήτημα που εν μέρει θα κρίνει και την βάθη που είναι η τοποθετήσεις έχει μιλήσει κάποιος με κάποιο σωματείο ή με κάποιον όπου γνωρίζει πότε ακριβώς θα μάθουμε που θα πάμε και πως θα γίνει η κατανομή γιατί πολλά ακούγονται άλλοι λένε για εξετάσεις στην σχολή και την τελευταία βδομάδα της εκπαίδευσης θα μάθουμε που θα πάμε αλλού ότι θα γίνουν βάση μορίων ο καθένας λέει και διαφορετικά 

=13pxδες πόσες θέσεις έχει στο νομό σου ή εκεί δίπλα...
Αν περάσεις σίγουρα τότε σχεδόν σίγουρο ότι θα πας εκεί αν έχει αρκετές θέσεις 

Επισκέπτης

Παίδες με τις τοποθετήσεις κ αργότερα μεταθέσεις κλπ μη την ψάχνετε,η πυροσβεστική εδώ και κάποια χρόνια έχει αλλάξει άρδην.

Αυτοί που θα τοποθετηθούν κοντά στους τόπους συμφερόντων τους στην 7ετια, έχει ο Θεός,θα πάρουν μετάθεση.Αυτοι πού θα τοποθετηθούν μακριά,μετά την 7ετια δεν ξέρουν αν γυρίσουν άμεσα.
Γενικά μετά από 7 έτη κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει...
Εδώ ξεσπιτωνονται 45αρηδες με οικογένειες για μετάθεση.
Οι μέχρι 30 χρονών εννοείται ότι θα είναι στο τρέξιμο...
Γι αυτό γίνεται η φάση έτσι κ λογικό κ δίκαιο 

Επισκέπτης

Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα,από τη θέση κατάταξης στον πίνακα αποδεκτών και επιτυχοντων, τουτέστιν αυτοι που έχουν υψηλά μόρια σε σχέση πάντοτε με το τι θέλουν και πάνω από αυτούς θα επιλέξουν το μέρος τους ή κάπου κοντά σε αυτό...
Επισκέπτης

Πάντως όσον αφορά τα αποτελέσματα επειδή κάποιοι αναφέρουν σε 10 μέρες ή 15 θα ξέρουμε , να σας ενημερώσω ότι στους 150 πεθ οι προσωρινοί πίνακες ανακοινώθηκαν ακριβώς 1 μήνα μετά , στη συνέχεια μετά από 7 μέρες βγήκε ο πίνακας μετά ενστάσεων έγιναν κληρώσεις κλπ και ΠΚΕ έδωσαν 1 μηνα 20 μέρες μετά την έκδοση της προκήρυξης, τώρα δεν ξέρω λόγο ηλεκτρονικών αιτήσεων αν θα επισπεύσουν τη διαδικασία αλλά δύσκολο επίσης ο Αύγουστος θα φύγει λογικά χωρίς ΠΚΕ γιατί είναι δύσκολος μήνα για το ΠΣ , λογικά από Σεπτέμβρη θα είναι οι ΠΚΕ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες