Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά καλησπέρα, εσείς που δώσατε αυτές τις μέρες πως πήγε? Το χιλιόμετρο έβγαινε από αρκετούς? Επίσης τι έγινε με τις αποχές υπήρχε από πολλούς? Καλή επιτυχία σε όλους!!
-
User111
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους έδωσαν και δίνουν. Κάτι νεότερο σχετικά με αποχές, αν κόπηκε πολύς κόσμος στα αθλήματα και που θέλει περισσότερη προσοχή ;
-
Diogenis123
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 9
Εγώ εξεταζομαι αύριο είναι η πρώτη μου μέρα ρε παιδιά επειδή δεν βρίσκω στο ίντερνετ το ΦΕΚ το σωστό μπορεί κάποιος να μου πει που ακριβώς γίνονται οι πκε κ που οι αθλητικές δοκιμασίες;
-
Diogenis123
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 9
Επίσης εγώ υγειονομικές εξετάσεις έχω ήδη περάσει εδώ στην πόλη μου από γιατρούς έχω πάρει χαρτιά εκεί θα πρέπει να εξεταστω ξανά για υγειονομικά επίσης αν δεν χρειάζεται να εξεταστω ξανά θα πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστώ στο κέντρο που εξεταζομαστε η όχι;
-
Orest
Μπες στο σάιτ ελληνική αστυνομία βρες εκεί που λέει 6ο ΠΚΕ ειδικών φρουρών και διάβασε καλά τι λέειDiogenis123 έγραψε: Σάβ Ιαν 24, 2026 3:46 pm Εγώ εξεταζομαι αύριο είναι η πρώτη μου μέρα ρε παιδιά επειδή δεν βρίσκω στο ίντερνετ το ΦΕΚ το σωστό μπορεί κάποιος να μου πει που ακριβώς γίνονται οι πκε κ που οι αθλητικές δοκιμασίες;
-
Επισκέπτης
Ρε φίλε δεν είναι τόσο δύσκολο να το βρεις. Θες να μπεις; Ψάξε. Ό,τι κάνουμε κι εμείς δηλαδή.Diogenis123 έγραψε: Σάβ Ιαν 24, 2026 3:59 pm Επίσης εγώ υγειονομικές εξετάσεις έχω ήδη περάσει εδώ στην πόλη μου από γιατρούς έχω πάρει χαρτιά εκεί θα πρέπει να εξεταστω ξανά για υγειονομικά επίσης αν δεν χρειάζεται να εξεταστω ξανά θα πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστώ στο κέντρο που εξεταζομαστε η όχι;
-
Stratiotisj
Καλησπέρα παιδιά
Σχετικά με την σχολή πότε μπαίνουμε ξέρετε?
Κ επίσης οι 300 πρώτοι θα πάνε Αμυγδαλέζα Κ αν ναι μέχρι το αριθμό στον αρχικό πίνακα?
Σχετικά με την σχολή πότε μπαίνουμε ξέρετε?
Κ επίσης οι 300 πρώτοι θα πάνε Αμυγδαλέζα Κ αν ναι μέχρι το αριθμό στον αρχικό πίνακα?
-
Επισκέπτης
Έχουμε πει ότι η πρόσληψη θα γίνει από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου διάβασε ποιο πάνω
-
Επισκέπτης
Η πρόσληψη ή η κατάταξη? Γιατί μου είπαν από το τμήμα ότι το αργότερο μέχρι τις 4 Φλεβάρη πρέπει να έχω παραιτηθεί από τη δουλειά μου και παράλληλα το χαρτί που μας έδωσαν γράφει ότι η πρόσληψη την επιτυχόντων θα γίνει από τις 6/2 έως 13/2. Και έχουμε μπερδευτεί λίγο δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος?
-
Επισκέπτης
Αυτό είναι ένα ερώτημα που το έχω και εγώ απορία για καλ και για κακό ενημέρωσε αύριο την εργασία σου ότι αρχές Φεβρουαρίου θα φύγει για να γνωρίζειΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 3:25 pmΗ πρόσληψη ή η κατάταξη? Γιατί μου είπαν από το τμήμα ότι το αργότερο μέχρι τις 4 Φλεβάρη πρέπει να έχω παραιτηθεί από τη δουλειά μου και παράλληλα το χαρτί που μας έδωσαν γράφει ότι η πρόσληψη την επιτυχόντων θα γίνει από τις 6/2 έως 13/2. Και έχουμε μπερδευτεί λίγο δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος?
-
Επισκέπτης
Αυτό θα κάνω αλλά παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μας απαντήσει και κάποιος άλλος υπεύθυνα. Γιατί στο τμήμα και στο χαρτί λέει από τις 6-13 θα γίνει η πρόσληψη.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 3:29 pmΑυτό είναι ένα ερώτημα που το έχω και εγώ απορία για καλ και για κακό ενημέρωσε αύριο την εργασία σου ότι αρχές Φεβρουαρίου θα φύγει για να γνωρίζειΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 3:25 pmΗ πρόσληψη ή η κατάταξη? Γιατί μου είπαν από το τμήμα ότι το αργότερο μέχρι τις 4 Φλεβάρη πρέπει να έχω παραιτηθεί από τη δουλειά μου και παράλληλα το χαρτί που μας έδωσαν γράφει ότι η πρόσληψη την επιτυχόντων θα γίνει από τις 6/2 έως 13/2. Και έχουμε μπερδευτεί λίγο δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος?
-
Επισκέπτης
Εμένα λέει από από 7 μέχρι 15Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 4:02 pmΑυτό θα κάνω αλλά παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μας απαντήσει και κάποιος άλλος υπεύθυνα. Γιατί στο τμήμα και στο χαρτί λέει από τις 6-13 θα γίνει η πρόσληψη.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 3:29 pmΑυτό είναι ένα ερώτημα που το έχω και εγώ απορία για καλ και για κακό ενημέρωσε αύριο την εργασία σου ότι αρχές Φεβρουαρίου θα φύγει για να γνωρίζειΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 3:25 pm
Η πρόσληψη ή η κατάταξη? Γιατί μου είπαν από το τμήμα ότι το αργότερο μέχρι τις 4 Φλεβάρη πρέπει να έχω παραιτηθεί από τη δουλειά μου και παράλληλα το χαρτί που μας έδωσαν γράφει ότι η πρόσληψη την επιτυχόντων θα γίνει από τις 6/2 έως 13/2. Και έχουμε μπερδευτεί λίγο δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος?
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Εμένα προφορικά μου είπαν ότι η πρόσληψη θα γίνει 7-16 ,δεν μου δώσανε κάποιο χαρτί
-
Επισκέπτης
Προσληψη θα γινει 7-16. Επισης μου ειπαν οτι στη χθεσινη σειρα στο 1000αρι τους εδωσαν επιπλεον 1 λεπτο που δειχνει οτι θελουν να περασετε. Οσοι κοπηκαν τους ειπαν οιλοι θα ξαναδωδουν τη Δευτερα. Κριμα ρε παιδια προσπαθειστε λιγο τι αλλο να κανουν λιγο προπονηση θελει και να μην σταματησετε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες