Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
KLODINRuubjk
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς κάτι νεότερο πήρε κάποιος σε κανένα τμήμα ?
Εχουμε Κ δουλειες που πρέπει να ενημερώσουμε Κ θέλουν 2 εβδομάδες ποιο πριν να ξέρουν
Ευχαριστώ
Εχουμε Κ δουλειες που πρέπει να ενημερώσουμε Κ θέλουν 2 εβδομάδες ποιο πριν να ξέρουν
Ευχαριστώ
-
episkeptis1
-
KLODINR
Δεν είναι έτσι
Επίσης πως ξέρεις ότι θα μας πάρουν κατευθείαν στην σχολή
Επίσης πως ξέρεις ότι θα μας πάρουν κατευθείαν στην σχολή
-
episkeptis1
-
Επισκέπτης
Φίλε μου καταλαβαίνω ότι δεν θες να τους κρεμάσεις. Είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα. Εδώ που εργάζομαι μου έχουν φερθεί καλά και δεν θέλω να φύγω κακήν κακώς. Αυτό που προτείνω είναι να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις - επικοινωνία με τα Τμήματα και μετά να προβούμε σε ανακοινώσεις.
-
User100
Καλησπέρα. Έχει μετακινηθεί καποιος με λεωφορεία, μετρό κλπ για Αμυγδαλέζα ή ολυμπιακό χωριό; Βολεύει κάποιο ΜΜΜ για εκεί;
-
Επισκέπτης
Παιδιά αν κάποιος θέλει να μάθει έγκυρες πληροφορίες για το πότε θα καλέσουν και πότε θα μπούμε να πάρει το αρχηγείο ελληνικής αστυνομίας θα σας συνδέσουν με το τμήμα προσωπικού και πείτε ευθέως τι θέλετε γιατί όντως είναι σημαντικό αυτό να ξέρουμε νωρίτερα πότε θα μπούμε για να παραιτηθουμε αναλόγως από τις δουλειές μας..
Καλέστε από Δευτέρα και ότι μαθετε να γραψετε εδω τα νεα σας.
Καλέστε από Δευτέρα και ότι μαθετε να γραψετε εδω τα νεα σας.
-
Επισκέπτης
Παιδιά σήμερα πώς πήγαν τα αθλήματα? Υπήρχαν αποχές κτλ?
-
Επισκέπτης
Αφού σε όσους πέρασαν από τον Μάιο τους πήραν και είπαν ότι 7-15 θα γινεί πρόσληψη τι ψάχνετε να βρείτε
-
GODOB
Πως γίνεται να τους πήραν τηλέφωνο ενώ πήρα εγώ σήμερα Κ μου είπε πρέπει πρώτα τα τελειώσουν τα πκε
-
Επισκέπτης
-
GODOB
Πότε στο έδωσαν ?
Γτ εγώ μόλις πήγα για αποτυπώματα Κ υπογραφή πριν τα πκε δεν μου δώσανε κάτι Κ σήμερα που πήρα τηλέφωνο στο τμήμα δεν ήξερα κάτι
Γτ εγώ μόλις πήγα για αποτυπώματα Κ υπογραφή πριν τα πκε δεν μου δώσανε κάτι Κ σήμερα που πήρα τηλέφωνο στο τμήμα δεν ήξερα κάτι
-
Επισκέπτης
Εφόσον μετά από έλεγχο που θα διενεργηθεί δεν θα υφίσταται σε βάρος του κολλήματα προσλήψεις, η πρόσληψη θα οριστεί εντός του χρονικού διαστήματος 07.02.2026 έως 15.02.2026
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες