Μιλάμε για τραγωδία αυτό με το εργασιακή εμπειρία οδηγού αλλά έγραφε στην προηγούμενη προκήρυξη τώρα αλλά γράφει μιλαμε για τρελά μυαλάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:14 pmΚαι εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ είχα ειδικότητα οδηγού και γράφει στην βεβαίωση που έχω οδηγός Γ κατηγορίας οχημάτων τώρα με ποιανει η όχι?Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:04 pm Καλησπέρα και καλη επιτυχία σε όλους, εντόπισα μια ασάφεια στην προκυρηξη και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Στην μοριοδότηση γράφει ότι μοριοδοτούνται οι εργαζόμενοι οδηγοί Γ και Δ κατηγορίας ενώ στα πρόσθετα δικαιολογητικά γράφει ειδικότητας οδηγοί λεωφορείων(πούλμαν) ένας οδηγός μινι μπας που οδηγάει με επαγγελματική άδεια Δ μοριοδοτείται ή όχι;
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Για να καταλάβω πρέπει να έχεις μια από αυτές τις ειδικότητες για να σε πιάσουν τα μόρια; Είναι με τα καλά τούς ούτε καν υπάρχουν οι μισές από αυτές ποιος τα βγάζει αυτά ήθελα να ξέρω
-
Επισκέπτης
Τα ίδια ειναι τα μορια τι άλλα η μία άλλα η αλλη;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:16 pmΜιλάμε για τραγωδία αυτό με το εργασιακή εμπειρία οδηγού αλλά έγραφε στην προηγούμενη προκήρυξη τώρα αλλά γράφει μιλαμε για τρελά μυαλάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:14 pmΚαι εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ είχα ειδικότητα οδηγού και γράφει στην βεβαίωση που έχω οδηγός Γ κατηγορίας οχημάτων τώρα με ποιανει η όχι?Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:04 pm Καλησπέρα και καλη επιτυχία σε όλους, εντόπισα μια ασάφεια στην προκυρηξη και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Στην μοριοδότηση γράφει ότι μοριοδοτούνται οι εργαζόμενοι οδηγοί Γ και Δ κατηγορίας ενώ στα πρόσθετα δικαιολογητικά γράφει ειδικότητας οδηγοί λεωφορείων(πούλμαν) ένας οδηγός μινι μπας που οδηγάει με επαγγελματική άδεια Δ μοριοδοτείται ή όχι;
-
Επισκέπτης
τελικά μάγκες είδατε που λέγατε μερικοί ότι μπορεί να κάνουν χαρτιά άτομα από την εμοδε για πεθ το αρχηγείο το προβλέψε και το απαγορεύει
-
Επισκέπτης
επιτέλους παιδιά μετά από μεγάλη αναμονή επιτέλους η περιβόητη προκήρυξη των 600 πεθ εκδόθηκε εύχομαι όλοι να έχουμε καλή επιτυχία επίσης ότι νεότερο μαθαίνει κανείς για αίτησης και τα σχετικά ας μπαίνει να το συζητάμε
-
Επισκέπτης
https://www.facebook.com/share/p/1EBaQQT95B/
Παιδιά διευκρινίσεις από το σωματείο του Μπαρδάκη για τις τοποθετήσεις
Παιδιά διευκρινίσεις από το σωματείο του Μπαρδάκη για τις τοποθετήσεις
-
Επισκέπτης
Παιδιά καλή επιτυχία σας εύχομαι ξέρεις κάνεις εάν πρέπει να έχεις συγκεκριμένα ειδικότητα για εμπειρία οδηγού που ζητάει π.χ οδηγός λεωφορείου βαρέα φορτηγά αλλιώς δεν στα μετράνε?
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά μια ερώτηση αν έχει καταλάβει κάποιος , η αντιπυρική του 2026 χάνεται δεν μετράει το γράφει μέσα η προκήρυξη, μετράνε οι προηγούμενες λογικό , τα ένσημα από Απρίλη Μάη Ιούνη θα μετρήσουν κανονικά ξέρει κάποιος να το απαντήσει , νομίζω δεν διευκρινίζεται κάπου , η λογική λέει ότι μετράνε .
-
Επισκέπτης
ρε μαγκες τα δικαιολογητικα ηλεκτρονικα;
-
velos
Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι, πιστευω με 10+ μορια ειναι ΟΚ.
-
Aleksios19
Καλησπέρα σε όλους.. Να σας ρωτήσω.. Εγώ που έχω εργασία 25 μήνες σαν οδηγός βαρεου οχήματος.. Τα μόρια μ είναι 3*25 μήνες; αυτό εννοούν; γτ μ έχει μπερδέψει η προκυρηξη πολύ! Επίσης περιμένω την ανναωεση του διπλώματος μου ακόμη για το δίπλωμα γ κατηγορίας αν δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την τελική ημερομηνία μπορώ να το βάλω στις ενστάσεις; ευχαριστώ
-
Gkinisa
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Μάγκες μια ερώτηση πόσα μόρια πιστεύετε είναι κομπλέ για να έχεις αρκετές πιθανότητες να μπεις ; Ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους !
-
Επισκέπτης
Τι εννοεί αντίγραφο πει,το φωτοαντιγραφο του διπλώματος οδήγησης;
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά τόσο καιρό δεν λέγατε για της αίτησης πόσες θα είναι γιατί δεν ξέρατε το όριο ηλικίας τώρα που ανακοινώθηκε περίπου πόσες πιστεύεις θα είναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες